icon

Syn nechce pracovať, čo robiť?

16. feb 2020

Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.

Strana
z60
brembo
8. feb 2022

@karolinakr ho taku trpezlivost teda nemám. Ako píšeš,by sme pod mostom stanovali. Moja sesternica má synátora,neviem do 30 má max,trávu tu hej,robotu-no to už tak lahko nejde,ked sa niekde zamestnal,tak max 2 mesiace,nevyučený. Radšej rybárčit chodil a s kamarátmi kde tade. Matka ho nevedela dat do laty,si ho zbalila 50-tnička,trávu už nie,rybárčit málokedy,dokonca už i robí rok na jednom mieste.

lavender273
9. feb 2022

@karolinakr kdeze by ho vyhodili v kovidovej dobe. Ten sa este viac zahrabal doma. Mal vybornu vyhovorku. Predtym sa vravelo 'lebo medved' a teraz 'lebo kovid'.

karolinakr
9. feb 2022

@lavender273 dobré

sticker
karolinakr
9. feb 2022

@brembo 50 ička ho zbalila a zatrhla mu trávu? Fú, a to neni tá, ktora sa chce stoj čo stoj k jeho rodičom sťahovať? V téme Bratova priateľka tak budú mať na krku nielen syna, ale aj jeho priateľku

sticker
laila22
9. feb 2022

@karolinakr ten pracoval v IT sektore. Mal tuším aj svoj byt..

cacianka
9. feb 2022

@brembo
@karolinakr staré 2 roky

karolinakr
9. feb 2022

@cacianka Mohla by napísať autorka, že ako sa veci pohli za tie 2 roky. Inak bola veľmi slušná, každému vykala, všetci jej týkali a riadne naložili, ale hádam sa to volako vyriešilo Ani dcéra s ňou nechcela komunikovať.Vies ako bývajú návraty s Katkou Brychtovou,by som dala návraty na koníku ako sa vyvinuli veci po čase

brembo
9. feb 2022

@karolinakr nie to nie je téma na koníku. Tá 50-tnička naozaj zbalila mojho bratranca a donutila ho pracovat a zatrhla mu trávu.

brembo
9. feb 2022

@cacianka ved nevadí,aspon sa tu budeme bavit medzi sebou. Autorka s mužom su už beztak bezdomovci a postivo pracujuci synátor si užíva odkupený dom

cacianka
9. feb 2022

@karolinakr aj mňa zaujímajú osudy, po čase, lebo v dobrej viere sa snažíme poradiť, pomôcť, podporiť aj vynadať ak treba, tak by sme radi vedieť čo nové

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
brembo
16. dec 2022

@karolinakr inak už zase nepracuje. Ho vyhodila,lebo stratil prácu a našiel si 1000 výhovoriek,prečo nejde tam a tam robit. Konečne je opat doma,užíva si nič nerobenie.

karolinakr
16. dec 2022

@brembo to mas odkial? Hovoril si s tetkou? všimmi si, tato diskusia ma 60 stran a drži svetovy rekord v počte odpovedi.By jej mali odovzdat odmenu vo vyške 500eur 😅

derdia
16. dec 2022

Nuz ako si si naucila tak mas
Este mu treba navarit, ustlat, vyprat, vyzehlit a chlebik natriet. A posledne, polutovat ho, ze aky je zivot tazky..

gabrielladan
16. okt 2025

Ach.... Väčšinou to je chyba samotného dieťaťa... Je dospelý, mama a otec nemajú zaňho 100% zodpovednosť 😅 on sa musí sam postaviť .
Autorka teraz som si všimla ze téma je staršia. Ako to dopadlo celé?

Strana
z60