Syn nedostal na Vianoce darček od svokry?
Svokra vždy na Vianoce dáva nám aj deťom drobnosť a 50 e tohto roku syn nedostal nič. Mam sa opýtať švagrinnej, či ich deti dostali ? Mne nejde o peniaze,ale o princíp naša dcéra dostala a syn nič už sa viac x sa stalo,že syn mal menej ako ostatne vnúčatá. Alebo všetky vnúčatá vola zdrobneninami iba nášho syna nie nechápem pričom on ju ľúbi. Nechcem robiť v rodine rozbroje lebo i tak to otočí proti mne,ale mne je ľúto to správanie rozdielne
Bože, čim ďalej čitam, tým viac nerozumiem, tak najprv nič nedostal, potom dostal mini darček a potom som zistila , že dostal drobnosť za 20€ a dcerka 50€ . To čo ??? To akože , či miluje vnúčatá , meriaš hodnotou darčeka ???? Asi sa jej hodilo kúpiť viac možno staršej dcére a niečo iné chlapcovi, čo je menši. A drobnosť je lizatko , či bublifuk , nie niečo za 20€. Už sa tu fakt nudia viacere.
Nedala babka tie peniaze do tej knizky?
Nejde ti o princíp ale ta trhá ze peniaze nemáte od nej 👌

nepytala by som sa,ale jasne povedala,ak nedate synovi,nedate ani dcere,a ak sa takto rozdielne budete k detom stavat,nebudu k vam chodit,ja by som nenechala pachat na dietati takuto krivdu a to som voci svokre a jej vystupom viac sko tolerantna,ale ked sa ublizuje detom,to je stopka