icon

Syn nedostal na Vianoce darček od svokry?

27. dec 2023

Svokra vždy na Vianoce dáva nám aj deťom drobnosť a 50 e tohto roku syn nedostal nič. Mam sa opýtať švagrinnej, či ich deti dostali ? Mne nejde o peniaze,ale o princíp naša dcéra dostala a syn nič už sa viac x sa stalo,že syn mal menej ako ostatne vnúčatá. Alebo všetky vnúčatá vola zdrobneninami iba nášho syna nie nechápem pričom on ju ľúbi. Nechcem robiť v rodine rozbroje lebo i tak to otočí proti mne,ale mne je ľúto to správanie rozdielne

Strana
z4
pipistrel13
28. dec 2023

nepytala by som sa,ale jasne povedala,ak nedate synovi,nedate ani dcere,a ak sa takto rozdielne budete k detom stavat,nebudu k vam chodit,ja by som nenechala pachat na dietati takuto krivdu a to som voci svokre a jej vystupom viac sko tolerantna,ale ked sa ublizuje detom,to je stopka

fauko
Odpoveď bola odstránená
mooonika1975
28. dec 2023

Bože, čim ďalej čitam, tým viac nerozumiem, tak najprv nič nedostal, potom dostal mini darček a potom som zistila , že dostal drobnosť za 20€ a dcerka 50€ . To čo ??? To akože , či miluje vnúčatá , meriaš hodnotou darčeka ???? Asi sa jej hodilo kúpiť viac možno staršej dcére a niečo iné chlapcovi, čo je menši. A drobnosť je lizatko , či bublifuk , nie niečo za 20€. Už sa tu fakt nudia viacere.

fauko
Odpoveď bola odstránená
dadis
28. dec 2023

Nedala babka tie peniaze do tej knizky?

mia781312
28. dec 2023

Nejde ti o princíp ale ta trhá ze peniaze nemáte od nej 👌

Strana
z4