Syn sa ťahá viac za mužom i napriek tomu, že nás deptá

1. jan 2023

Ahojte, je to pre mňa veľmi demotivujúce, syn napriek tomu že sa muž so mnou ani nerozpráva a správa sa ku mne maximálne povýšenecky ide viac za ním. Som rozhodnutá že odídeme, ale obávam sa ako to syn zvládne. Som zranená ako matka a mám pocit že moja snaha vychádza absolútne nazmar. Syn má 3 roky.

ruzovakrava
1. jan 2023

Kopíruje správanie otca voči tebe. Ak si rozhodnutá odísť tak nie je dôvod aby si nad tým polemizovala - hádam ty vieš lepšie ako syn čo je pre vás momentálne najlepšie riešenie

sissy27
1. jan 2023

Syn má 3roky, nerozumie čo je to “deptať”, a kým nepozná nič iné, tak toto považuje za normálne a správne… sama musíš vedieť, či ho chceš v tomto vychovávať aj naďalej…

cacianka
1. jan 2023

Syn je ešte veľmi malý, neuvedomuje si toxické správanie, lebo iné ani nepozná, otec je pre neho vzor hrdina, s tebou je viac času tak keď ma otca pri sebe tak ho to ťahá k nemu, ako k niečomu vzacnemu.
A práve teraz, kým je malý, ľahšie zvládne zmenu rodinných pomerov, keď si nastavíte nejaky režim, pochopí a bude to brat prirodzene. Ak máš naozaj presvedčenie, že sa chces zbaviť takého bula, urob to, on môže byť dobrým otcom naďalej.

kristinapetronela
1. jan 2023

Jednoducho tiež asi bude taká povaha .alebo s tebou je viac tak potom ide aj za muzom nech je aký je.ale to nie je dobre .určite to treba riešiť ...nemôže byť preňho vzor povysenecky človek