icon

Syn zradil rodinné hodnoty a zapredal dušu Ukrajinke

9. sep 2026

Baby, ide ma roztrhnúť od jedu... Môj starší syn žije už 5 rokov v Bratislave a chodieval k nám iba ojedinele, vlastne posledné 3 roky iba na Vianoce. A tak sme ho chceli prekvapiť včera, že ho navštívime. Bola som v Bratislave ohľadom operácie. Prišli sme k nemu do bytu a ako som zazvonila, tak dvere otvorilo nejaké decko. Pozerali sme ešte raz na menovku, ale tá sedela, a pýtam sa jej, že či tam býva. Odpovedala, že áno, a zavolala mamu. A mňa skoro na mieste zložilo. Prišla žena ukrajinsky hovoriaca a že ona vie, kto sme, že nech ideme ďalej, lebo Martin že nie je doma. No veru nie... Nešla som. Za naše peniaze študoval a byt, ktorý má, by nemal bez práce, ktorú sme mu vybavili. A ona, fúria, sa tam tvárila, že je tam doma. Počkali sme ho pred bytovkou a sme sa dobre povadili. Povedal nám, že ak nechceme ísť hore sa zoznámiť, tak môžeme ísť preč. Samozrejme, sme tak aj urobili. Celú noc som nespala, unavená, mám v sebe 4 kávy a diazepam. A aj tak to neviem predýchať. Povedala som mu, že ho vydedím, ak s ňou ostane. Dozvedela som sa, že dcéra a druhý syn o tom vedeli celý čas. A že sa spolu už celé 4 roky poznajú a chodia na dovolenky. Nervy, baby, nervy... Čo urobiť? Chcem ho vydediť... Nemám chuť ho viac vidieť, viac o ňom počuť. Až sa mi hlava točí. Nespala som, hrozné niečo...

pr85
9. sep 2026
@minenkaa

@pr85 videla som ,že si dal srdiečko na príspevok
Takže keby sa tvoji rodicia s tebou prestali baviť koli tvojej žene,súhlasil by si s nimi?

@minenkaa Nie, ale súhlasím s touto matkou, že ak sa nejaká Ukrajinka nenominuje do bytu jej synovi, tak to asi nebude dobrá partia a za chvíľu zmizne, keď sa na obzore objaví bohatší muz.

anonym_d2d046
9. sep 2026
@anonym_autor

To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...

@anonym_autor ja ťa chápem 🙄🙃😁ja by som jej ešte privrela držku do dverí 😂 už nám táto pliaga vylieza aj z chladničiek a hrdinky, ktoré videli Ukroša jedine tak v správach ich budú velebiť kým sa s nejakým spratkom nedostanú do potýčky.
Amen a dajte mi pokoj vtierky ukrajinské

anonym_d300c9
9. sep 2026
@anonym_d2d046

@anonym_autor ja ťa chápem 🙄🙃😁ja by som jej ešte privrela držku do dverí 😂 už nám táto pliaga vylieza aj z chladničiek a hrdinky, ktoré videli Ukroša jedine tak v správach ich budú velebiť kým sa s nejakým spratkom nedostanú do potýčky.

@anonym_d2d046 Kúpim ti lístok do Charkova, tam machruj!

minenkaa
9. sep 2026
@pr85

@minenkaa Nie, ale súhlasím s touto matkou, že ak sa nejaká Ukrajinka nenominuje do bytu jej synovi, tak to asi nebude dobrá partia a za chvíľu zmizne, keď sa na obzore objaví bohatší muz.

@pr85 a čo mám matka so synovim bytom

anonym_18a53c
9. sep 2026
@macko1983

@anonym_autor tak mne by nevadilo,že chodí s ukrajinkou ,ale čo ta jej matka.Ak spolu chodia už 4 roky a ona tam býva s nimi,doteraz sa nedokázala postaviť na vlastné nohy tak by som spozornela.To zaváňa využívaním asi by som to tiež nepredychala.Bohužiaľ vo svojom okolí mám dvoch chlapov ktorý mali vzťah s ukrajinkami no len dovtedy kým ich nehnali do práce, jeden sa dokonca rozviedol,teraz ľutuje,nikdy predtým nepil.....ani deti k nemu už nechodia.To samozrejme nemusí byť prípad tvojho syna.

@macko1983 Ja som to pochopila tak, ze to dieta je tej zeny, s ktorou ma ten syn vztah.

macko1983
9. sep 2026
@anonym_18a53c

@macko1983 Ja som to pochopila tak, ze to dieta je tej zeny, s ktorou ma ten syn vztah.

Jaj,tak potom som to zle prečítala,ale ale okrem tej matky je vlastne podstata ta istá.

anonym_9819b5
9. sep 2026

Už ťa roztrhlo? 🤭

negymama
9. sep 2026
@anonym_69ff00

@negymama akože mimo témy, ale k tvojmu príspevku. Akurát som na dovolenke - mam pocit, že dovolenkujem na červenom námestí. To, čo dokážu Rusi, proste prekracuje všetky hranice. V zásade nemám problém s nikým, ale toto je už príliš. Všetci normálni civilizovanej vychovani ľudia, rozumej západniari, sa na plazí zdvihnú a idú fajčiť do plážového baru, Rusi nie, ti ajci priamo na lehatku, takže cigaretový dym na teba ide naraz z troch strán. Jedine Rusi dokážu na plazí telefonovať cez Whatsapp, alebo Facetime alebo neviem co rak, že počuješ obe strany rozhovoru - niežeby som rozumela, ale počujem, či chcem alebo nie. Samozrejme z každého lehátka sa ozýva iná hudba, lebo veď oni majú práci počúvať to svoje. V reštaurácii samozrejme existuje nejaká organizácia, samozrejme len Rus ide proti prúdu a predbieha sa, kde to len ide. Nehovoria žiadnym iným jazykom a rozčuľuje sa, keď im personál nerozumie. Samozrejme majú právo na vodku hneď od rána, aj keď sa bar otvára o pol jedenástej. Zásadne ta oslovia po rusky, ved to musí každý ovládať a keď im vysvetlíš po anglicky / slovenský/ nemecky pripadne iným jazykom, že to tak nie je, tak sa asi na 10 sekúnd zamyslia a pokračujú v tej ruštine, ved to bolo dosť času na to, aby si sa ju naučila. To, že na stole v reštaurácii máš položené veci a pitie predsa nie je dôvod, aby si tam oni nemohli sadnúť. A pokračovať by sa dalo dlho.

Autorka je strašná, o tom žiadna, ale raz za rok, keď vyrazím na dovolenku, dokážem pochopiť, prečo ľudia nejakú národnosť dokážu neznasat.

@anonym_69ff00 tak Rusi sú špeciálny prípad. Našťastie moje dovolenky sa za išli bez ich účasti. Keď nerátam prípad dovolenky v Turecku kde v hoteli milión národnosti a jedine 2 rusov prichytil personál ako rozbili vtrinu vo vestibule a ukradli z nej alkohol. Pritom sa všade liali alko. Nápoje prudomno
ale slečna ci. Pani je ukrajinská a minimálne slušne pozvala autorku do bytu kým nepríde syn. Ja som z východu. Tu je Ukrajincov vcelku veľa ale nespomínam si ze by som videla ci zažila s nimi. Problém. Dôvera mala aj kolegyňu v práci a neskôr ak spolubývajúcu na internáte ukrajinský. A boli v pohode baby.

anonym_18a53c
9. sep 2026
@macko1983

Jaj,tak potom som to zle prečítala,ale ale okrem tej matky je vlastne podstata ta istá.

@macko1983 No ano..

negymama
9. sep 2026
@marsmykkok

@haley7897 súhlasím s tebou, že je to napísané trocha vyhrotene a cez čiaru, ale možno sú tam len emócie autorky vyhrotené práve za tým, ako nepáči sa mi tiež akým štýlom je to napísané, vyjadrujem sa len k situácii ktorú opisuje a tu proste každý rodič úspešného mladého dieťaťa by bol sklamaný ak by to jeho dieťa malo takto lebo si to predstavuje trocha inak budúcnosť dieťaťa svojho. Rovnako ako napríklad nemecký rodič by nebol nadšený keby má úspešné a zabezpečené dieťa v mladom veku a nájde si nejakú Slovenku s dieťaťom z predošlého vzťahu čo tam do krajiny príde s holým zadkom a živí ju ten ich syn a dáva im aj bývanie... Ja riešim iba toto proste, nie štýl akým písala príspevok, ten je cez čiaru dosť...

@marsmykkok ale to. Je len domyslanie si, že autori syn tu ženu živí. Véd ukrajinci sú bezbe zamestnaní. Ona môže pracovať a prispievať na domácnosť aj financovať vlastne diera.
Samozrejme spoločne bývanie je veľká pomoc. Ale nakoniec aj syn môže mať prospech so zdieľania nákladov.
To už je na nich ako sa dohodli.
Matka má asi syna za trula ktorý sa nechá zneužívať.. Ale to. Jejwk predstava ci predsudky. Lebo sNovu ani jeho. Partnerke nedala ani šancu vysvetliť situáciu.
@marsmykkok

anonym_eea31f
9. sep 2026
@anonym_autor

To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...

@anonym_autor predstav si, ze niektori zase denne stretavame kopu Slovakov, ktori sa spravaju uplne hrozne, su neempaticki, povysenecki, drzi... No nieco ako ty

anonym_e3d2a9
9. sep 2026

Syn asi presne vedel, preco ti o partnerke nepovedal, asi vie co si za cloveka. Vobec sa mu nedivim. Mala by si sa zamysliet preco ti to nepovedal a vsetkym ostatnym ano- smutne. Vyded ho, svojim “majetkom” sa zadrhni a syna nechaj zit svoj zivot, podla jeho reakcie voci tebe sa isto zariadi a rad bez teba. Prajem mu vela stastia 🍀

anonym_04f006
9. sep 2026

Takže ty si išla z východu na západ na operáciu, synovi si o tom nič nepovedala, len si ho chcela ako blesk z neba pred dverami jeho bytu prekvapiť a nakoniec krásna ženská prekvapila teba 🤣
Radšej milá ruska, ako zatrpknutá slovenka. Ide z teba ješitnosť a vysoké Slovenské ego, nenašla si v sebe ani trošku pokory, trošku ľudskosti aby ťa syn zoznámil s jeho partnerkou. Ona ťa dokonca pozvala dnu, ty si to odmietla a narobila si synovi divadlo pred bytovkou, predpokladám že sídlisko riadne veľké a miestni mali na čo pozerať 🫪🫣 môžeš sa tak akurát hanbiť za svoju povahu. Nezabudni sa ísť tiež vyplakať do kostola a vyzalovat na spovedi. Čudujem sa, že si ešte vo svojom veku nenašla v sebe dobro a ľudskosť... Hanbi sa za svoje správanie. Ja byť tvojim synom, už ani na tie Vianoce neprdnem doma!

timejicka
9. sep 2026

@anonym_autor možno prvý šok by som mala aj ja lebo ma klamal ...ALE určite by som si to nechala vysvetliť prečo sa nechcel priznať, že má priateľku. Alebo možno vedel už vopred ako budete reagovať tak sa Vás bál , že buď stratí Vás ak ho nepochopíte alebo stratí vzťah ,na ktorom mu pravdepodobne záleží.
Skúste mu dať šancu a pochopiť ho , že možno nie všetci z inej národnosti sú zlí ....to môžu povedať aj o Vašom synovi alebo o nás Slovákoch , že sme nie sme ok🤷‍♀️

sova7
9. sep 2026

Po prečítaní tohto vylevu sa čudujem že syn ešte na Vianoce a ojedinele chodi k vám. Vidno že je slušne vychovany ale prerušiť kontakt úplne s tak desivou osobou ako si ty by bolo najlepšie riešenie

anonym_d33967
9. sep 2026

@anonym_autor matka roka sa nedivím že ti to nepovedal skor a chúďa tá žena takú svokru mať uff už od začiatku…Ukrajinka či Slovenska ak je to slušná žena miluje ho a sú šťastní..najprv som chcela písať, že je nemilé, že to zatajil, teraz sa nečudujem a ani tým jeho striedmym návštevám..hanba

muzula
9. sep 2026
@minenkaa

Naozaj? Vy dvaja čo súhlasíte

@minenkaa ja som naopak celkom prekvapený, o jednom z tých dvoch už mám názor, však veď cnostný kresťan, ako ináč. Ale dva like je na zadubené, primitívne Slovensko ešte celkom ok. Aj v diskusii je len zopár primitívov, čakal som viac.

anonym_fbc662
9. sep 2026

@anonym_autor vzdy som chapala deti ktore svojich rodicov navstevuju co najmenej

bielasovicka
9. sep 2026

@anonym_autor a tvoj muž má nato aký názor? Tiež taky ako ty?
Mimochodom, dúfam ze si na seba hrdá. 🤨

anonym_2429e3
9. sep 2026

zazil uz niekto, aby sa ukrajinka s dietatom, detmi, nastahovala k obycajnemu robotnikovi, ktory zije v podnajme? Nema vlastny byt, dom, auto?

anonym_167690
9. sep 2026

Ty si teda osoba , hrozne !

cacianka
9. sep 2026
@ela90

dúfam že to je len vtip celé

@ela90 ale mimoriadne trápny, hnusný ba až chrapunsky

cacianka
9. sep 2026
@anonym_9fd54b

To mi pripomenulo ikonicku postu pre teba😆

@anonym_9fd54b presne taký typ psychicky chorej ženy, čistý diabol.

cacianka
9. sep 2026
@anonym_autor

Baby, do kelu, čo mi to tu píšete?? Môj syn má veľmi dobrú prácu, zaručený ešte ďalší kariérny postup. Je atraktívny a môže mať ktorú si iba zaželá. Dcéra mi vravela, že má niekoho a že je to krásna žena, ale nepovedala nič viac. Poviem vám, že od jedu som si ju ani nevšimla, ale bola chudá a vysoká. Muž teraz vraví, že nehovorila ukrajinsky, ale rusky. Baby..... Trochu podpory som čakala, a nie že mi naložíte. Chcem vedieť, ako by ste vy zareagovali... Hlavne celú noc sme cestovali a ešte som nespala... Nemôžem vôbec...

@anonym_autor takej hnusnej osobe by som dopriala , aby 3 dni nespala. Ale nie som hnusná ako ty...

cacianka
9. sep 2026
@pr85

@anonym_2429e3 Také sú bohužiaľ Ukrajinky, ženy ľahkých mravov. Nikdy som so žiadnou síce nechodil, ale stačilo mi, ako ma kvôli peniazom podrazili v robote. Niet nad zlaté Maďarky. 🙂

@pr85 ty sa podrážaš sám, nepotrebuješ na to iných ľudí, a už dupľom iné národnosti

katkati
9. sep 2026
@anonym_d2d046

@anonym_d2d046 Agresivita a nenávisť z teba srší a taký človek ako ty už vie čo by urobil s niekým, koho ani nepozná. Ako sa tu dá žiť pokojne, keď takto nastavení ľudia tu žijú, ale nevedia spolunažívať, len sa rozdrapovať a ubližovať.

anonym_966d00
9. sep 2026
@anonym_autor

Baby, do kelu, čo mi to tu píšete?? Môj syn má veľmi dobrú prácu, zaručený ešte ďalší kariérny postup. Je atraktívny a môže mať ktorú si iba zaželá. Dcéra mi vravela, že má niekoho a že je to krásna žena, ale nepovedala nič viac. Poviem vám, že od jedu som si ju ani nevšimla, ale bola chudá a vysoká. Muž teraz vraví, že nehovorila ukrajinsky, ale rusky. Baby..... Trochu podpory som čakala, a nie že mi naložíte. Chcem vedieť, ako by ste vy zareagovali... Hlavne celú noc sme cestovali a ešte som nespala... Nemôžem vôbec...

@anonym_autor Ty ozaj nie si normálna

valria
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Si troll či inak narušená?? Iná možnosť totiž neprichádza do úvahy...

eva8
9. sep 2026
@marsmykkok

Zase sa tu zišli moralistky, ale úprimne keby máte napríklad 27 ročnú dcéru alebo syna a zistíte že si našiel/našla cudzinca navyše už s dieťaťom z predošlého vzťahu k ktoré sa stará ste s tým úplne ok a navyše keby bývajú v byte čo je len Vášho dieťaťa a on/ona ich živí hlavne? Podľa mňa nie, podľa mňa proste každý rodič dúfa že dieťa si založí rodinu nanovo s niekým čo ešte nemá záväzky a kde proste nejako vybudujú spolu všetko napolovicu... Proste nemám nič proti cudzincom ani rozvedeným s dieťaťom, ale proste asi žiadny rodič by s takou situáciou nebol ok. Ako možno ho len nevyužíva a možno nepoznačí ich vzťah že ona je viac skúsená plus kultúrny rozdiel a budú spolu spokojní do smrti a bude to fajn, ale je tam veľa ALE a zvonka situácia nevyzerá najlepšie a preto chápem obavy rodičov, konkrétne tu matky syna...

@marsmykkok co ked je vdova?

maja249
10. sep 2026

@anonym_autor a to ktorý troll takúto sprostosť vymyslel?