icon

Syn zradil rodinné hodnoty a zapredal dušu Ukrajinke

9. sep 2026

Baby, ide ma roztrhnúť od jedu... Môj starší syn žije už 5 rokov v Bratislave a chodieval k nám iba ojedinele, vlastne posledné 3 roky iba na Vianoce. A tak sme ho chceli prekvapiť včera, že ho navštívime. Bola som v Bratislave ohľadom operácie. Prišli sme k nemu do bytu a ako som zazvonila, tak dvere otvorilo nejaké decko. Pozerali sme ešte raz na menovku, ale tá sedela, a pýtam sa jej, že či tam býva. Odpovedala, že áno, a zavolala mamu. A mňa skoro na mieste zložilo. Prišla žena ukrajinsky hovoriaca a že ona vie, kto sme, že nech ideme ďalej, lebo Martin že nie je doma. No veru nie... Nešla som. Za naše peniaze študoval a byt, ktorý má, by nemal bez práce, ktorú sme mu vybavili. A ona, fúria, sa tam tvárila, že je tam doma. Počkali sme ho pred bytovkou a sme sa dobre povadili. Povedal nám, že ak nechceme ísť hore sa zoznámiť, tak môžeme ísť preč. Samozrejme, sme tak aj urobili. Celú noc som nespala, unavená, mám v sebe 4 kávy a diazepam. A aj tak to neviem predýchať. Povedala som mu, že ho vydedím, ak s ňou ostane. Dozvedela som sa, že dcéra a druhý syn o tom vedeli celý čas. A že sa spolu už celé 4 roky poznajú a chodia na dovolenky. Nervy, baby, nervy... Čo urobiť? Chcem ho vydediť... Nemám chuť ho viac vidieť, viac o ňom počuť. Až sa mi hlava točí. Nespala som, hrozné niečo...

Strana
z8
eva8
Včera o 07:51
@anonym_autor

@bielasovicka mylis sa, Muz je tiez presvedceny ze zradil rodinu. Ano, uz sme to trochu predychali a vyspali sa, Ale stale nazor nemenime. Vydedenie asi nebude nutne ale nezelame si aby ju a jej decko vodil k nam. Tesili sme sa na nase vnuca ale nie taketo, dieta nejakeho ukrajinskeho fasistu.

@anonym_autor ktorej politickej strany ste privrzencami? 😉

cacianka
Včera o 08:04
@eva8

@anonym_autor ktorej politickej strany ste privrzencami? 😉

@eva8 že sa pýtaš 🙂

negymama
Včera o 08:11

No keď cez sviatky lásky a pokoja, kresťanských Vianoc s počúval kydyo ukrofasistoch, tak jasne ze ženu ukrajinskú zatajil.
Už je jasne co za "hodnoty" syn zradil _ tradičná Slovenská xenofóbie, nenávisť, netolerancia a fašizmus.
Autorka, ty sú fasistka. Nie syn, nie ta ukrajinká, nie to Dieta ktorým opovrhujes... Fuj. Pri takých ľuďoch ako ty sa hanbím, že som Slovenka a ze som z východu.

anonym_2429e3
Včera o 10:13
@anonym_autor

@anonym_18a53c Konecne su tu aj normalne zeny, Dakujem .
@anonym_2429e3

@anonym_autor skoda ze sa temy nedaju vymazat, este mesiace tu budu vypisovat stelesnene dobroty a bohvie co oni doma maju

negymama
Včera o 10:20
@anonym_2429e3

@anonym_autor skoda ze sa temy nedaju vymazat, este mesiace tu budu vypisovat stelesnene dobroty a bohvie co oni doma maju

@anonym_2429e3 poradim ti, staci si nastavit preskrtnuty zvoncek, a vypnut tak upozornenia k teme.

eva8
Včera o 10:24
@anonym_2429e3

@anonym_2429e3 podel sa, co mas doma? Pises anonymne, si "kryta". Mozno pomozes inym

valria
Včera o 12:13
@anonym_autor

@anonym_18a53c Konecne su tu aj normalne zeny, Dakujem .
@anonym_2429e3

@anonym_autor 0ny tu boli aj pred tebou. Nekaz nám štatistiku!;)

Strana
z8