icon

Syn zradil rodinné hodnoty a zapredal dušu Ukrajinke

9. sep 2026

Baby, ide ma roztrhnúť od jedu... Môj starší syn žije už 5 rokov v Bratislave a chodieval k nám iba ojedinele, vlastne posledné 3 roky iba na Vianoce. A tak sme ho chceli prekvapiť včera, že ho navštívime. Bola som v Bratislave ohľadom operácie. Prišli sme k nemu do bytu a ako som zazvonila, tak dvere otvorilo nejaké decko. Pozerali sme ešte raz na menovku, ale tá sedela, a pýtam sa jej, že či tam býva. Odpovedala, že áno, a zavolala mamu. A mňa skoro na mieste zložilo. Prišla žena ukrajinsky hovoriaca a že ona vie, kto sme, že nech ideme ďalej, lebo Martin že nie je doma. No veru nie... Nešla som. Za naše peniaze študoval a byt, ktorý má, by nemal bez práce, ktorú sme mu vybavili. A ona, fúria, sa tam tvárila, že je tam doma. Počkali sme ho pred bytovkou a sme sa dobre povadili. Povedal nám, že ak nechceme ísť hore sa zoznámiť, tak môžeme ísť preč. Samozrejme, sme tak aj urobili. Celú noc som nespala, unavená, mám v sebe 4 kávy a diazepam. A aj tak to neviem predýchať. Povedala som mu, že ho vydedím, ak s ňou ostane. Dozvedela som sa, že dcéra a druhý syn o tom vedeli celý čas. A že sa spolu už celé 4 roky poznajú a chodia na dovolenky. Nervy, baby, nervy... Čo urobiť? Chcem ho vydediť... Nemám chuť ho viac vidieť, viac o ňom počuť. Až sa mi hlava točí. Nespala som, hrozné niečo...

Strana
z8
anonym_a48a70
9. sep 2026

Troll.

anonym_720a56
9. sep 2026

To snad nemyslis vazne toto. Keby nebola ukrajinka bolo by to ok? Keby bola romka nebolo by to ok? Zena daj si facku, predychaj to a ak mas so synom dobry vztah, tak si sadnite a porozpravajte sa. Ale asi syn vie, co si za furiu a preto ju aj tajil.

ela90
9. sep 2026

dúfam že to je len vtip celé

domka222
9. sep 2026

Keby si bola mama,ktorej záleží na synovom šťastí, tak tu dnes neplačeš. Zrejme taká nie si a preto si o tejto žene ani nevedela,lebo presne vedel ako budeš reagovať.

haley7897
9. sep 2026

@anonym_autor och, dobré svokry netreba brať ako samozrejmosť. Mnohí maju take ako ty...

anonym_442288
9. sep 2026

Ak si si to celé nevymyslela,tak nechápem, že v čom je problém Tvoj syn žije so ženou,s ktorou to klape.Mozno si si vysnívala inú pre neho, ale je dospelý,je to jeho rozhodnutie.

anonym_c1cf1f
9. sep 2026

Smutne je,ze toto pise matka o svojom vlastnom synovi.Tak si prisla o vlastneho syna,to ti gratulujem a ver,ze presne preto ti nic nepovedal.Preto chodil domov uplne minimum.

anonym_566316
9. sep 2026

Ak je toto pravda, tak ti odporúčam sa ísť dať liečiť. Predpokladám, že tú ženu si videla prvýkrát, takže ublížiť ti nemohla nijak. … tak šup k obvodnému na výmenný lístok a riešiť psychiatrickú kliniku….

anonym_4c1c0d
9. sep 2026

Ten názov témy 😂😂😂

eva8
9. sep 2026

Dnes ma meniny Martina, aka nahoda

anonym_6167c7
9. sep 2026

Ak toto nie je cele iba ironia, tak Ty si co za semetrika? Uz je jasne, preco nechodil domov. Ty si povinna zivit dieta do dospelost, tak mu ziadne peniaze na studium vykrikovat nemozes. Aj teba rodicia zivili ... A nikto vas nenutil mu vybavit pracu, ked mu to dnes vykrikujes, ktoru si mimochodom neodrobila za neho, ale odpracoval si to tam sam. Sa spamataj trosku! Je to jeho zivot a ty si uprac radsej pred vlastnym prahom.

simsalabim
9. sep 2026

@anonym_autor zaujimali by ma tie “rodinne hodnoty”, co tvoj syn zradil. No prezrad, ake to su? Ludskost, laskavost, tolerancia, sucit, otvorenost a spolupatricnost to asi nie su.

anonym_6167c7
9. sep 2026

Ukrajinka? Si predstav, ze dcera predstavi doma araba a pride so satkou okolo hlavy a s koranom ruke. Potom by ta asi rovno drblo ... 🙂

anonym_efc348
9. sep 2026

No ty si za matku 🤮🤮🤮🤮.

anonym_153448
9. sep 2026
@simsalabim

@anonym_autor zaujimali by ma tie “rodinne hodnoty”, co tvoj syn zradil. No prezrad, ake to su? Ludskost, laskavost, tolerancia, sucit, otvorenost a spolupatricnost to asi nie su.

@simsalabim nielen že zradil, on este aj dušu zapredal 🤣

anonym_29494d
9. sep 2026

zasa si niekto vymýšľa hovadiny od nudy? už to nie je vtipné

anonym_0e8c04
9. sep 2026

pozri man by trapilo preco sa mi moj syn boji povedat ze s niekym uz niekolko rokov zije
(bez ohladu na jej narodnost a to ze uz ma dieta) neurobis s tym nic, chapem ze to neni zena co si si pre neho predstavovala (s dietatom atd) ale je to jeho volba

crazy_cat_lady
9. sep 2026

Malo zapletiek, nabuduce sa viacej snaz, ked si vymyslas

anonym_cea731
9. sep 2026
@anonym_566316

Ak je toto pravda, tak ti odporúčam sa ísť dať liečiť. Predpokladám, že tú ženu si videla prvýkrát, takže ublížiť ti nemohla nijak. … tak šup k obvodnému na výmenný lístok a riešiť psychiatrickú kliniku….

@anonym_566316 na psychiatriu nepotrebuješ výmenný lístok. Je to ako zubár a gynekológ,aj bez výmenného lístka ťa zoberú. Netreba váhať, môže sa to zhoršovať. Apropo, diazepam a 4 kávy, to nie prave rozumné. 🤢

anonym_4a492a
9. sep 2026

Nemôžem sa prestať smiať :D

eva8
9. sep 2026
@anonym_6167c7

Ukrajinka? Si predstav, ze dcera predstavi doma araba a pride so satkou okolo hlavy a s koranom ruke. Potom by ta asi rovno drblo ... 🙂

anonym_b5084a
9. sep 2026

@anonym_autor Keby ta pani s dietatom bola Slovenka ci Madarka, tak by si s tym bola ok??
Co ti prekaza, ze si nasiel matku s dietatom ci narodnost??

A on je dospely, moze mat vztah, s kym on chce. Aj s chlapom, aj s viacerymi naraz, je to jeho zivot, jeho vec..

autor
9. sep 2026

To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...

anonym_6167c7
9. sep 2026
@anonym_autor

To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...

@anonym_autor Spravaj sa normalne a podporia ta. Ale necakaj suhlas, ak to co robis, je nevhodne a nespravne.

crazy_cat_lady
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor podporu? Nasiel si ukrajinku.a? To ze ty si zatrpknuta je tvoj problem. Ani sa necudujem,ze Vas nenavstevoval

moonlight1210
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ako vzdy? V com konkretne tu ludia boli vzdy na tvojej strane? V akych problemoch?

anonym_6167c7
9. sep 2026
@anonym_b5084a

@anonym_autor Keby ta pani s dietatom bola Slovenka ci Madarka, tak by si s tym bola ok??
Co ti prekaza, ze si nasiel matku s dietatom ci narodnost??

A on je dospely, moze mat vztah, s kym on chce. Aj s chlapom, aj s viacerymi naraz, je to jeho zivot, jeho vec..

@anonym_b5084a ja chodim s madarkou. Obcas si spravim srandu z jej prizvuku, alebo ked povie dve kostoly. 🙂

janinque
9. sep 2026

Definuj prosím "rodinné hodnoty", ktoré zradil svojím vzťahom so ženou z Ukrajiny. Ďakujem

magdalienka11
9. sep 2026

@anonym_autor nerozumiem čo ti vadí?

anonym_9fd54b
9. sep 2026

To mi pripomenulo ikonicku postu pre teba😆

https://www.youtube.com/watch?v=8reSbHCvIqs
Strana
z8