Tá pravá
Ahoj baby idem k vám po názor..S priateľom mám dieťa a je rozvedený on 45 (3deti) ja 33.. Bývame spolu už 3 roky s toho máme ročného chlapca.. Dosť má zmietla jeho odpoveď na moju otázku.🙂
Čo myslíš som pre teba ťa ''pravá,,😀a on na to že nevie.. Že ešte neprišlo na lámanie chleba aby to zistil a keď som sa ho pýtala na aké lámanie tak nevedel to vysvetliť len odvetil že nevie.. 🙂Baby úprimne nežijem v oblakoch ani ja ale čo by ste si o tomto pomysleli pretože môj názor je taký že ak by sme sa v budúcnosti náhodou rozišli tak by mu až tak ťažko nebolo za mnou ako bolo za jeho ex s ktorou bol 20 r.🙂o ktorej mi rozprával
@pribinak Hmm no vieš ja si istá môžem byť ale či aj on je to už ani srnka netuší🙂
Však pokial nemám jasnú odpoved a nenasledujú aj činy po tejto odpovedi, tak si nerobím dieťa a nenakupujem majetok
Pre mna je to kľúčové
pozri, je od teba o generáciu starší, mal už tri svoje deti, možno si chcel len užiť s mladou žienkou, možno on dieťa až tak neplánoval. Ty si ho mohla brať, ako muža na celý život, ale či to bral tak aj on si nevedela. Ste spolu tri roky a máte už ročného syna, takže si otehotnela približne po roku vzťahu. Niekedy dobre muža po roku nepoznáš, každopádne, ak je starostlivý, synovi sa venuje, nemáte príliš rozdielne názory na život, nerieš to, časom uvidíš, aj tak s tým teraz nič neurobíš.
Nuž základ je nepytat sa otázky, na ktoré nechceš vedieť odpoveď. Teda mala si sa pýtať skôr, ako si si s ním spravila dieťa. Teraz už je to trochu mimo. Aj tak si tušila odpoveď, lebo každá žena cíti, či je tá pravá a či je milovaná. Ja sa môjho nepotrebujem takéto veci pýtať, lebo viem, že bez váhania by povedal, že áno.
pozri, raz už sa popálil a tiež asi išiel do prvého manželstva s tým, že to je tá pravá a ups, nebola... tak proste už si dáva pozor na také veľkohubé vyjadrenia. Ty si ešte asi zamilovaná, on už má trošku triezvejší pohľad na život.
zakernu otazku si dala po tom, co ste splodili dieta...asi ti ide celkovo o dokazy lasky, ale pozor na take nedorozumenia - co on moze mysliet dobre, ty mozes pochopit inak...radsej mu povedz narovinu co chces/potrebujes...
dost divna odpoved...ked som sa toto iste opytala môjho pred par rokmi...a to sme mali teda pod 25r ani som nestihla dopovedat a jeho odpoved: áno, samozrejme co je to za otazku 😍
@elizabet173 tak zas o generáciu to nie je 🙂 a inak súhlasím celkom s
@pribinak hoci autorke už mohli biť bio hodiny a tak sa nejak udialo... v každom prípade ak by som dostala takú odpoveď ako ona, veru by som bola riadne sklamaná :(
Na to ti odpovie o dvadsať rokov . Svojej ex manželke odpovedal rozvodom.
Ja si myslím, že mu dávaš úplne zbytočne takéto otázky a sama vo svojej hlave vyrábaš problém, ktorý neexistuje. 45-ročný rozvedený chlap už vníma lásku a vzťahy inak ako ty, asi ste nemali ešte vo vzťahu vážnejšiu krízu, zdravotné problémy atď., kedy by sa ukázalo čo všetko váš vzťah vlastne vydrží a ustojí a ako veľmi dokážete byť jeden druhému oporou a byť súdržní. Vieš, mne to príde z tvojej strany také naivné, dávať svojmu partnerovi takúto otázku, pre každého to znamená niečo iné, byť tým pre niekoho tým pravým nemusí znamenať len okamžité búšenie srdce pri prvom pohľade na danú osobu a pocit, že dotyčného poznáš celý život.
@panelacikova tak nie, ale vekový rozdiel je značný.
Hlúpa otázka=hlúpa odpoveď. Človek, ktorý je rozvedny uz získa skúsenosť a nikdy už nebude tvrdiť nič o pravej láske a láske až do smrti. Hold skúsenosť. A podľa mňa, si bude stále robiť určite zadné vrátka - či už financie, alebo majetok
Este horsie by bolo, keby ti povedal, ze si ta prava. A o mesiac by ta v krizovej situacii nepodrzal a este podrazil.
To by si rozdychavala tazsie. Prave preto, ze by si bola presvedcena, ze si ta prava a tej pravej take predsa nehrozi. A bum, stalo sa.
Teraz mas zas pocit, ze si nechava zadne vratka, aby ta mohol raz opustit s tym, ze ti predsa nic nesluboval, ani netvrdil. Bolo ti to treba?
Vies co? Prestan sa pytat chlapa, ci si ta prava. To je take detinske a slabosske.
Urob sa takou.
A mas to. 🙂
On odpovedal k veci, ty si chcela pocut tutu mutu. 🙂
Mala si povedat: Som pre teba ta prava, dobre si rozmysli, co odpovies. Odporucam ti nehrat sa dnes na strucneho, uprimneho, ani vtipneho.
Ja mám pocit, že ono človek vždy tak trochu dúfa, že má pri sebe toho praveho 🤷 ja som si to pri poslednom prekvapivo už ani nemyslela po toľkých sklamaniach a drží nam to už 6 rokov a máme 3 ročného syna 💞
@elizabet173 hlave celkovo okolnosti sú značne odlišné. ona šla do vzťahu bez dieťaťa, on s tromi?? či to tretie rátala už aj svoje? to je asi jedno. v každom prípade mi to príde ako odpoveď divné 🙂 aj keby mal 60, ale miloval by ju úprimne, určite by jej vedel odpovedať jemnejšie 👍
Ja nič hrozného na tej odpovedi nevidím. Tak to býva, ze sa to ukáže az časom. Zrejme je realista a ma zle skusenosti.
Neviem na co sa ho pytas take somariny. Ty ho mas o tom presviedcat, ty si tym mas byt ista a nie pytat sa ho...
To prve neviem bolo asi, ze by to zistil keby ste stracali jeden druheho, to druhe neviem znamenalo skor, ze to nechce riesit, lebo na co riesit, vytvarat otazniky, ak nie je treba, lebo vsetko funguje...
Urcite ta lubi, mate spolu dieta, nepochybuj o tom, ze si ta prava...samozrejme svoju ex ma rad, dala mu tri deti, ale lubi teba.
Fúha, no to by asi aj mňa trošku zamrzelo, ak by som teda ja predpokladala, že on je pre mňa ten top 🙂
to by zamrzelo každú a v každej by to zanechalo nejaký ten otáznik, no po pravde, neviem, čo by som robila ďalej

Pokial by som si nebola na 100% istá že som tá jeho “práva” tak by som si s ním nezakladala rodinu, nekupovala majetok, ….
Neporovnávaj sa s jeho prvou ženou. Každá ste iná, každá ste jeho ženou v inom čase, inej spoločnosti, dobe, ….všetko je ine