Ťaživé rodinné tajomstvo
Už niečo cez 5 rokov ma ťaží rodinné „tajomstvo“ a vzhľadom na túto skutočnosť, som v očiach rodiny ako čierna ovca, ktorá sa nedokáže správať, komunikovať a tešiť sa z rodinných stretnutí a tak som pomaly, ale isto vylúčila stretnutia s rodičmi a súrodencami, resp. obmedzila len na absolútne nevyhnutné. Žiaľ, nedá sa a ja neviem, ako s tým fungovať v rodine ďalej. Skúsim to opísať v skratke. Mám staršieho brata, vzdelaný človek, vedúci katedry VŠ, o to nejde, ale aby ste pochopili situáciu. Našiel si babu, nepeknú, nepríťažlivú, bez vzdelania, z jednej vysokej školy ju vyhodili po roku a tak začala robiť predavačku v supermarkete. Robí tam dodnes. Proste absolútny nepomer. Sorry, nechcem sa nikoho dotknúť, ale iste uznáte, že táto dvojica celkom k sebe nepasuje. Dievčina je naozaj hlúpa, nepozná význam základných bežne používaných cudzích slov a ja sa v spoločnosti hanbím aj za brata. Zobrali sa, aj ked celá naša rodina bola proti a snažili sme sa mu objektívne zdôvodniť, prečo nie, jednoducho sa k sebe nehodia, ale ok, akceptujeme jeho rozhodnutie a prijali sme ju do rodiny, nemáme ju v láske, ale akceptujeme ju normálne, slušne, v pohode. V minulosti sa však stala vec, že sa táto dievčina vyspala s mojim (už) bývalým manželom za chrbtom môjho brata, bola to taká chatovica, všetci pod parou. Ona bola teda opitá podľa mňa najmenej zo všetkých, čiže dobre vedela, čo robí a s kým robí. O tomto zážitku vieme všetci, ja, exmanžel, môj brat, mne to nedalo a na druhý den, ked mi to exmanžel povedal, tak som to povedala bratovi. Ten to zobral akože „čo už, nevadí, stalo sa“. To ešte neboli zobratí, tak som mu chcela dohovoriť, či si je istý, že si chce zobrať takú osobu. Bracho bol síce v šoku, aj ju s tým konfrontoval, ale jej veta je „ veď som bola totálne opitá, ja si nič nepamatám, nič také sa nemohlo stať“, no herečka. Čiže toto tajomstvo ostalo len medzi mnou, mojim bratom a mojim exmanželom. Ona si myslí, že nikto z nás o ničom nevie, teda ani ja, ani moj exmanžel, ktorý bol „predsa opitý“, ale vieme to všetci a ja sa cez toto neviem prekusnúť, ked ju vidim, tak mám hned pred očami obraz ako súloží s mojim mužom a najradšej by som ju ogrcala. Kvôli tomuto musím čeliť nepríjemným poznámkam napr. od môjho dalšieho brata, že som zaujatá a prečo sa nedokážem zmieriť s tým, že je v rodine a takisto moja mama ma nechápe, čo mi je, že sa stránim všetkých rod. Udalostí, tak povedzte, ako by ste sa zachovali vy? Ak sa dotyčná náhodou spoznala, tak sa aspon dozvie, že to vieme.
@sardinka335 ano mas 12 likov vylicilo ti to tvoje nizke sebavedomie? 😀 pevne verim ze ano
@prvosienkajarna no ja bi som to asi nenehala ti más velku pravdu a ta zena nemala podviest tvojho brata jedna vec je ze musis aj nato brat dohlad ze ta zena bola opita ak je to tak ...ze podviedla svojho muza vies nieze sa nahnevas ..stane sa ked sa podvedie ale len s omilom ...a mozno ze ani nebol to ani omol toho podvodu ..no ja na tvojom mieste bi som si ju nevsimala lebo len sebe si robis trapenie ktore len ona zato moze viem sa ti vzit do tvojej kozi...ale prepac tvoj ex manzel si moze robit co chce ked uz prepac nezije stebov ...ale zato ked ta zene vedela ze to je tvoj ex manzel tak sa moze hanbit a ona prave bi sa nemala tebe ani ukázat na oci .je to pochopitelne ze si tak nastvana lebo je to tvoj brat ano stojim si na tvojej strane...len to viem poradit netrap sa tou zenskou ona ti aj schvalne teras bude robit a to stale..netreba si ju proste vsímat ...ona nema v sebe ani úctu k tvojej rodine a ani nebude mat ..ked tvoj brat otvori oci tak bude dobre..ak otvori oci ze koho si bral..ta zena si nebude dlho uzívat neboj sa ...vies ale ten podvot sa stava ...ale nie tak ze ona vedela ze do coho ide ..ja sa aj cudujem ze sa ti vie pozret do oci alebo ze len prehovorit ..stava sa ten podvod anooo priklad napisem kebi ze ja podvediem a kebi ze rodina vedela tak bi som ani nezila s mojim muzom kebi ze rodina vie...nema oci ta zena ...sú aj take pripadi zien ...mohla bi si tak aj ked ju uz neznesies ale mas ti pravdu..ze ked budete osamote aj ked bi si nechcela treba ju dobit ...kde nikto nevidi...skus tak....ale ked vas nikto nevidi ..inú radu neviem dat a drzim ti palce abi ti vislo co treba ...a 🙂 na moju gramatiku si nevsímaj dakujem a naozaj drzím ti palce dobiju ked budete samé.ja bi som tak spravila... 🙂
@sisaaa1 tých 12 likov znamená pre nachapajucich ze aj 12 ludí s tým suhlasí...o moje sebavedomie ty , ,,nemaj boja,, alebo nezavid...mne si ukradnuta ako vrece gytu.
@sisaaa1 mne vázne nevadís ano sú tu vela co ked dás nieco a uz vadís ..treba si len ne to zviknút ze ludia ta nemajú radi ako aj mna ..ale len tu ma nemajú radi len tu.... ☹
@prvosienkajarna ja ťa úplne chápem....je to obyčajná k...a
Nemohla by som ju ani cítiť.Preco by si sa ty mala s tým zmieriť?urcite by som to povedala celej rodine,ja by som s tým problém nemala 😒
ano mala bi povedat celej rodine ..do kedy uz to chce zvládat?

@krristin a co by urobila keby to bola napr cernoska😀ma napadlo😀😀😀😀😀