icon

Ťažký rozchod

k37
4. jan 2017

zdravim..po dvoch rokoch sme sa rozisli s priatelom... dovod neznamy,vraj sa neciti na vztah. znasam to velmi zle, nikdy predtym ma rozchod takto nepolozil .. som este na strednej skole , no bojim sa ze ani na tu sa teraz nebudem vediet sudtredit.. kazde rano okolo tretej sa budim a do rana uz nezaspim aj ked velmi chcem. Robili sme spolu totalne vsetko , vsade. zrazu akoby som ani nemala vlastny zivot, pretoze vsetko je spojene s nim. vsetko mi ho pripomina. A predstava ze bude aj s inou zenou ma uplne ubija.. samozrejme , k tomu vsetkemu som este chudera .. chcela som silou mocou udrzat kamaratsky kontakt, no on odmieta.. vraj aj napriek tomu ze som mu "nijak neublizila". Pri rozchode som velmi plakala, samozrejme pred nim.. zle.. robi si zo mna posmesky,ma z toho neskutocnu atrakciu a skvely pocit ze este aj po tom ako ma odbil som ja ta krotka ,ktora by rada vychadzala dobre. Prezil tu niekto nieco podobne? Mam pocit ze mi z toho uplne prepne..

Strana
z3
lavender273
6. jan 2017

@k37 nech riesi ine, nech 'lame srdcia' inym a nie tebe. Podla mna este jedneho dna budes rada ze si sa ho zbavila. 🙂

Okrem toho je vela chlapov na svete a onedlho zacnes riesit aj ty.

sash37
6. jan 2017

@k37 to ako sa citis teraz je uplne normalne a prirodzene, je to taka faza...ale mysli na to ze to prejde....radot sa ti teraz bude striedat so smutkom a placom ale onedlho bude ta radost prevazovat a bude to uz len lepsie...viem ze je to ponizujuce ze riesi.uz a.ocividne mu nechybas, poznam.to, zazila.som.to...nesmies.to riesit a mysliet na to...skus ist na nejaky vylet alebo.na cas.prec ak sa ti da, vycistit si hlavu...alebo sa skratka niecim zamestnat...osobne si nemyslim ze ini chlapi su teraz riesenie, sustred sa skor na seba, to pride v spravnom case,aby si pod natlakom emocii nevhupla do nejakej blbosti...

viki120
6. jan 2017

@k37 hlavu hore zenskaaaaa vsetko sa deje pre nieco .... s kamoskou sa frajer rozisiel po 6 rokoch a to boli dennodenne spolu bola z toho v pecku na nervy ... cas travila zo znamymi chodila na brigady snazili sme sa jej niekoho dohodit ale samozrejme to tak nefunguje az preletela iskra s jednym mladym s ktorym su teraz spolu a dakuje ze to tak dopadlo. Veceri su najhorsie ale ver bude dobre.

k37
autor
6. jan 2017

No ja neviem , asi niesom v poriadku. Kazdu blbost na nom vidim ako dokonalost , neskutocne mi chyba . Neverim t

k37
autor
6. jan 2017

Neverim tomu, ze sa najde niekto s kym by mi bolo lepsie , kto by mi viac vyhovoval. Mam pocit , ze som bola pripravena o to najlepsie co mi kedy bolo sudene.. a stale rozmyslam nad tym ze ake by to bolo keby keby keby .. keby som sa s nim nikdy nehadala, keby som pred nim nikdy neplakala... keby.

luzzia
6. jan 2017

@k37 neblazni 🙂 ved si na strednej, kolko mas rokov? nieco medzi 16-20.. mas cely zivot nato si najst toho naj 🙂 a urcite ti nebol sudeny, ked ta nechal. nelubil ta, hotovo. este ste obja mladi. tie krasne veci ta este len cakaju, vaznejsie a vyzretejsie vztahy, kde nie je hanba sa pred chlapom rozplakat, ked sa nieco deje, lebo ked ta clovek naozaj lubi, zopar slziciek a hadok to neovplyvni. ale take vyzrerejsie a vaznejsie vztahy sa deju neskor. kazdy musi prejst tymi zaciatkami a sklamaniami 🙂 to ta posuva dalej, na tom sa ucis 🙂

k37
autor
6. jan 2017

Nechapem ako to mohlo zmiznut, to silne puto co tam bolo. To ze sme spolu travili cas fakt nonstop, zazili skvele veci , boli si vzajomnou oporou , najlepsimi kamaratmi ... kde to zrazu je?? Neverim na to ze si este s niekym tak pekny vztah vybudujem.. bez sance.

germaniawerks
6. jan 2017

"robi si zo mna posmesky,ma z toho neskutocnu atrakciu a skvely pocit"

práveže sa ťa snaží nakopnúť do ďalšieho života lebo vidí že si citová vydieračka a manipulátorka

k37
autor
6. jan 2017

tak prepac , ze som sa emocne neudrzala . Keby slo len o to , ze chcem niekoho zmanipulovat, tak ma to netrapi a nestve ma , ze som sa vobec rozplakala.. skor si myslim ,ze by som zastavala nazor ,ze aky je to hajzel , ze so mnou neostal aj ked som revala..

luzzia
6. jan 2017

@k37 mozno to silne puto si tam videla iba ty. a byt s niekym nonstop tiez nie je dobre, prave preto ho to mozno omrzelo a povedal ti, ze sa neciti na vztah. vsetkeho vela aj kona zabije, vies? 🙂 a toto tvoje "neverim" a "bez sance" ta o nejaku dobu prejde, lebo vlastne - co ine ti ostava? 🙂

marianita3008
7. jan 2017

@k37 Moja rada...sustred sa na rady z prvej strany a venuj sa comukolvek, aby si na neho nemyslela... Idealne, aby si mala pri sebe niekoho, kto ti pomoze sa odklonit od myslienok na neho.. Kamoska sa pred par mesiacmi rozisla s priatelom, s ktorym bola par rokov, tiez vsetko robili spolu, uz aj spolu isty cas byvali... A toto jej pomahalo, aktivity, vela aktivit, rockovy koncert a tak 🙂 a ked na teba dojde dalsia vlna depky, tak napis/zavolaj/chod za niekym niekym, komu veris, že ta vypocuje. A zachovaj si v tom vsetkom svoju hrdost, dievča... Mas ju, len ju treba vyhrabat... Teraz sa sustred hlavne na take to prezitie...krok za krokom, z dna na den, z tyzdna na tyzden.. Pozri, uz ste od seba urcity cas a si tu, zvladas to aj bez neho.. Takže pekne dalej.. Sport, knihy, serialy, koncerty, hudba pomaha, kamosky, brigada, atd., atd. a ono to pojde a kdesi to tu tusim uz bolo, kazdy den, ktory vydrzis bez neho a najma ho nekontaktovat, bude pre teba vyhra a bude sa to zlepsovat...Drzim palce, nech to cim skor preboli.

el74
7. jan 2017

Vies, keby sme sa na to pozreli zo spiritualneho hladiska: Ak ho naozaj lubis, tak ho nechas ist, tak ako chce, nechas ho dychat tak ako chce, dokonca mu poprajes stastie...pretoze ho lubis a chces aby bol stastny...to sa ale tazko uci, krok ka krokom...a mysli na to, ze aj ty mas pravo na stastie...a lasku...skus nejaku motivacnu knihu, mozes zacat napr. s: Louise L. Hay "Miluj svoj zivot" a stale ked ti bude smutno tak nam napis...

meca
8. jan 2017

Mam to podobne ako ty po 2,5 roku sa na mna vykaslal, ze sa zalubil do inej. Dala som kvoli nemu vypoved a z prace a odisla do zahranicia.. Boli strasne.

Strana
z3