Ťažký život s manipulatívnym alkoholikom
Ahojte, ani neviem vlastne čo tu robím…oči mám zaslzene že písmenka vidim cele rozmazane. Spinká vedľa mňa moja mala dcérka. Ona je moje všetko . A ja chcem len napísať že som prežila ďalší zlý deň s manželom manipulativnym a agresívnym alkoholikom. Ďalšie urážky nadávky hádzanie všetkej viny na mňa s ďalšie zle veci. Mám pocit že je to
Už naozaj pravda a že ja som chybný kusok. Cítim sa veľmi psychicky vyčerpane. Láska žiadna pár svetlých chvíľ. Nevedela som že je taký pred svadbou? Ale vedela… ale že až takýto som nečakala. prosím nesúďte. Ja asi som len potrebovala to zo seba dostať. Ďakujem
Máš kam ísť? Čo chceš ďalej robiť?
Pteco mas dieta s takymto muzom?
@anonym_abacb8 čo táto otázka vyrieši? To dieťa tu už je.
Uz sa len matka musi prebrat a zacat konat,riadne a vcas.Je to hrozne,ako ludia ziju,fakt hrozne a tie deti chudence len trpia.Toto si to dieta zasluzi???Nie a ano moze za to MATKA A VYDARENY TATKO.
Ty vies,co mas robit.Kazda zena s takym idiotom to vie,ale neurobi to,lebo dufa,lebo same vyhovorky a skutek utek.A tak znici dalsi zivot.
ja som sa rozviedla, nenechám zničiť dieťa a seba.
12 rokov od rozvodu, a som happy. On ďalej pije a ničí inú ženu.
Máš na výber.
@anonym_abacb8 čo táto otázka vyrieši? To dieťa tu už je.
@koniarova vyriesi moju zvedavost, ze co vefie tu zenu k tomu aby zila v takomto vztahu
Národná linka pre ženy zažívajúce násilie je dôverným a bezpečným priestorom pre ženy, ktoré sú ohrozené alebo zažívajú násilie.
Telefonický kontakt: 0800 212 212
Kontakt cez e-mail: linkaprezeny@ivpr.gov.sk
Nevahaj a kontaktuj ich cim skor. Ked nie kvoli sebe tak kvoli dcere. Ona si nezasluzi vyrastat v takomto prostredi, uvedom si, ze si zodpovedna predosetkym za nu.
ozaj verim, ze toto je dalsia vymyslena tema. lebo ak nie, ozaj nechapem , kde maju niektore z vas sebauctu :(
ozaj verim, ze toto je dalsia vymyslena tema. lebo ak nie, ozaj nechapem , kde maju niektore z vas sebauctu :(
@anonym_acbb8d mňa to tu už prestáva baviť, neverím, že v dnešnej dobe je toľko žien s myslením desaťročných. Neverím, lebo v mojom okolí takú nepoznám, keď sa aj vyskytne, tak ojedinele. V poslednýcn dňoch už je tých pofidérnych tém viac ako polovica určite. Som tu vyše desať rokov, ale úroveň ide tak prudko dolu, že vlastne ani neviem, prečo tu zabíjam čas.
@anonym_acbb8d mňa to tu už prestáva baviť, neverím, že v dnešnej dobe je toľko žien s myslením desaťročných. Neverím, lebo v mojom okolí takú nepoznám, keď sa aj vyskytne, tak ojedinele. V poslednýcn dňoch už je tých pofidérnych tém viac ako polovica určite. Som tu vyše desať rokov, ale úroveň ide tak prudko dolu, že vlastne ani neviem, prečo tu zabíjam čas.
@anonym_669873 ano, su to podla mna aj vymyslene temy. stale dokola to iste- ako vyzit, sexualne veci, zena a manipulator, preberaju sa influenseroposerovia, rozobera sa pocasie a politika a diety.....ked ja som sem dosla, toto bolo forum hlavne pre mamicky a deti. teraz sa tu uz rozobera vsetko len preto aby kon zarobil. pointa sa stratila.
Najhoršie je pozerať sa na to nevinné dieťa ktoré si nezaslúži žiť v takom prostredí kde sú hádky,alkohol, týranie.Prajem ti aby si mala v sebe silu a to s takým chlapom skončiť.
radšej do azyláku. Je tu jedna pani čo má tento typ pomoci. Možno by ti vedela pomôcť.
@anonym_autor nie ziadna zena nie je taka,aby si zasluzila take spravanie. Ani ty s dcerou si nezasluzis. Verim,ze nazberas sily odist a zacat zivot odznova. Informacii kde a ako zacat je vsade dost,skus na zaciatok nejaku krizovu linku.
@anonym_autor chybaju dalsie informacie, ci tak planujes dalej zit, alebo chces odist, ci sama nevies a ake mas moznosti. Tiez ci chodis do prace a vek tvojej dcery.
@domkakvet Nechce odísť, veď napisala-potrebovala to zo seba len dostať. Dokonca vedela, aký je a išla do toho. Chudák dietatko. Nielenže nedostalo od života šancu, ale ani od vlastnej matky...hadajme, akeho partnera si bude hľadať v budúcnosti.
@anonym_669873 ano, su to podla mna aj vymyslene temy. stale dokola to iste- ako vyzit, sexualne veci, zena a manipulator, preberaju sa influenseroposerovia, rozobera sa pocasie a politika a diety.....ked ja som sem dosla, toto bolo forum hlavne pre mamicky a deti. teraz sa tu uz rozobera vsetko len preto aby kon zarobil. pointa sa stratila.
@anonym_acbb8d tiez pamatam MK pred 12 rokmi. Uplne nieco ine, aj zeny sa ku sebe chovali inac, viac laskavejsie boli, vedeli aj srandovat a ozaj podporit. Ja som sa tu smiala na niektorych temach cele dni, teraz uz nic, depresivne to tu je niekedy. Ked si vezmes tak teraz je tu tolko uzivatelov s trochu inym premyslanim, co im bolo pred 10 rokmi 10, teraz nam tu nadavaju, ako sme zastarale a nemoderne. Predtym som len mala iny nick a nebola som tu par rokov, no velka zmena tu je.
Ahoj,ja som s malou dcerou odisla zo vztahu s chlapom s narcistickymi crtami.stalo ma to vela energie ,doslova ma deptal este 2roky po rozchode .ale uz je klud .
Trvalo mi kym som sa nato odhodlala ale stalo to zato.
Musis sa dat do kopy. Chces takyto zivot pre seba a tvoje dieta ? Na vas oboch to zanecha nepekne nasledky .zivot mas len jeden ,mysli na to ze ho mozes mat krajsi !! Len musis chciet
Ahoj,ja sa akurát s takým človekom rozvádzam.Vydržala som 25 rokov.Už dospelá dcéra sa ma pýtala,že prečo som to neurobila už dávno.
Prosím ťa,naber odvahu a odíď,urob to ak nie pre seba ,tak pre dieťa,zaslúži si bezpečné prostedie.🍀
@anonym_autor to, že teraz žiješ v takom vzťahu, spravila si kedysi nesprávny výber, ničí tá to, znamená len jedno, musíš to zmeniť. Byt silná a rozhodnúť sa konať, nie ďalej čakať a zostávať. Ak to nedokážeš sama, obrat sa na niekoho, kto ti pomôže.
@anonym_autor 🫂
Ak neplanujes niečo robiť píšeš sem zbytočne. Ty si mala možnosť si vybrať partnera dcérka má otca akeho si jej vybrala ty. S takým musí žiť. A trpí. Ak s ním ostaneš zničis život sebe aj jej. Bude iba horší. Ale ak je toto pre teba tvoj životny sen a ideálny partner nemáme ti ako poradiť ani pomôcť. A pre ženy ktorých deti musia trpieť s magorom lebo žena ho ľúbi nemám pochopenie. Lebo ak by bola dcérka tvoje všetko už s tým debilom nie si. Inak sú to iba reči.
Napisem takto. Mali sme otca cely zivot pil az do smrti. Aj nas vsetkych obcas bil. Toto sa nezmeni pit neprestane. Tazko radit ci mas odvahu odist. Ani policia to velmi nepomoze. Pokial to vie pomoct rodina, postavit sa za teba vziat ta od neho. Neda sa ist zit k rodicom? Brat bratranec otec keby sa postavili a chranili ta. Viem ze lahko sa pise odid a tazko sa to uz len predstavi, ale my sme to zazili cely zivot. Pil do smrti.
@anonym_autor no tak si to zo seba dostala.Vydala si sa za ožrana,tvoja voľba.Tak príď zase za pár dní písať to isté.
@anonym_autor no tak si to zo seba dostala.Vydala si sa za ožrana,tvoja voľba.Tak príď zase za pár dní písať to isté.
@anonym_fade31 Niektorych ludi nemozes ani lutovat. A dufam, ze je to vymyslena tema.
@anonym_abacb8 pretoze si naivne myslia,ze bude dobre a ze ked tliacha na prvych stretkach,ake mal psycho byvalky a aky je on chudak vlastne,tak tieto zeny,tipu autorky,ho beru za obet a spolu s nim nadavaju na byvale.Na stretkach aj ked co to popije,beru to,ze sak sme vonku,tak si dal,no a?v krajnom pripade to zvali na to,ze je tak zniceny byvalkov,ze si vypil.Ona zachova postoj ochrannej skvelej novej partnerky,aby dokozala,ze ona je ina,ako tie zle jezibabi pred tym.On jej nakladie do hlavy,aka je vynimocna,ako sa s nou citi konecne ako clovek,ze to nikdy nezazil a podobne žvasty Vychadzam zo skusenosti,rozisla som sa s alkoholikom.Od 10 rana vypita 7cka vodky,piva na dennej baze.Poslala som ho do riti.Otravoval denne aj v noci,musela som zmenit tel.cislo,adresu,vsetko,bolo to strasne....Za par dni si nasiel novu znamost.Mna vykreslil,ako slapku,ktora ho denne podvadzala a on mna nehal (klamstvo samozrejme).Nova znamost sa chytila a lutovala ho.Do par dni byvala u neho (lepsie ako u rodicov,skratka sa citila na veliko,ze ma vztah,kde moze byt osamostatnena).Po dvoch mesiacoch ju poziadal o ruku,ona cela vytrasena z prstena povedala ano.Ved to je pre mladu zabu ako sen.Nasla podvedeneho uboleneho muza,ktory si ju hned nastahoval k sebe a este ako bonus,ju po 2!2mesiacoch!poziadal o ruku,ved to je blaho pre dusu.Uz pocas zasnub ju zlanaril na babatko,ze ved sme zasnubeny,podme to skusat (mna lanaril na dieta ked som mu povedala,ze s nim koncim,silou mocou kaleraby,zmenim sa,spravime si dieta,nemusis ani pracovat,ja sa o vas postaram,ZAKLAD UVAZNENIA ZENY!!!!,ja som ale blba nebola)..Brali sa po pol roku vztahu!kedy uz bola tehotna!!!a tam to potom vsetko zacalo.Nevery,alkohol,hadky,kriky,museli odist z podnajmu atd...Zivot ako z hororu.A odkial to vsetko viem?pisala mi sama!!!a sama mi napisala,ze bola tak sprosta,ze este ona s nim na mna nadavala a predstavovala si ma ako fakt nejaku slapajdu a ze to vsetko lutuje atd....Buhvi,ci to nie je aj tato autorka.
@anonym_abacb8 pretoze si naivne myslia,ze bude dobre a ze ked tliacha na prvych stretkach,ake mal psycho byvalky a aky je on chudak vlastne,tak tieto zeny,tipu autorky,ho beru za obet a spolu s nim nadavaju na byvale.Na stretkach aj ked co to popije,beru to,ze sak sme vonku,tak si dal,no a?v krajnom pripade to zvali na to,ze je tak zniceny byvalkov,ze si vypil.Ona zachova postoj ochrannej skvelej novej partnerky,aby dokozala,ze ona je ina,ako tie zle jezibabi pred tym.On jej nakladie do hlavy,aka je vynimocna,ako sa s nou citi konecne ako clovek,ze to nikdy nezazil a podobne žvasty Vychadzam zo skusenosti,rozisla som sa s alkoholikom.Od 10 rana vypita 7cka vodky,piva na dennej baze.Poslala som ho do riti.Otravoval denne aj v noci,musela som zmenit tel.cislo,adresu,vsetko,bolo to strasne....Za par dni si nasiel novu znamost.Mna vykreslil,ako slapku,ktora ho denne podvadzala a on mna nehal (klamstvo samozrejme).Nova znamost sa chytila a lutovala ho.Do par dni byvala u neho (lepsie ako u rodicov,skratka sa citila na veliko,ze ma vztah,kde moze byt osamostatnena).Po dvoch mesiacoch ju poziadal o ruku,ona cela vytrasena z prstena povedala ano.Ved to je pre mladu zabu ako sen.Nasla podvedeneho uboleneho muza,ktory si ju hned nastahoval k sebe a este ako bonus,ju po 2!2mesiacoch!poziadal o ruku,ved to je blaho pre dusu.Uz pocas zasnub ju zlanaril na babatko,ze ved sme zasnubeny,podme to skusat (mna lanaril na dieta ked som mu povedala,ze s nim koncim,silou mocou kaleraby,zmenim sa,spravime si dieta,nemusis ani pracovat,ja sa o vas postaram,ZAKLAD UVAZNENIA ZENY!!!!,ja som ale blba nebola)..Brali sa po pol roku vztahu!kedy uz bola tehotna!!!a tam to potom vsetko zacalo.Nevery,alkohol,hadky,kriky,museli odist z podnajmu atd...Zivot ako z hororu.A odkial to vsetko viem?pisala mi sama!!!a sama mi napisala,ze bola tak sprosta,ze este ona s nim na mna nadavala a predstavovala si ma ako fakt nejaku slapajdu a ze to vsetko lutuje atd....Buhvi,ci to nie je aj tato autorka.
@anonym_e0840c perfektne zhrnuté len keby sa už ženy poučili ale je to presne ako píšeš. Ženy treba so sebou niečo robiť samostatnosť sebavedomie nečakať od chlapa záchranu byť tu sama pre seba. Potom je vacsia šanca na ok partnera. Vadne kusy vyhľadávajú nešťastne chuderky ktoré potrebujú aby sa o ne niekto postaral.
Nájdi v sebe silu a odíď. Pre to dieťa. Držím palce. Nie vždy je to ľahké ale ten pocit keď odídeš je oslobodzujúci. Dieťatko bude štátne a aj ty. A hejty o zlej matke, o výbere otca a podobne ignoruj. Očividne nie si jediná so smutným životom.
@anonym_e0840c perfektne zhrnuté len keby sa už ženy poučili ale je to presne ako píšeš. Ženy treba so sebou niečo robiť samostatnosť sebavedomie nečakať od chlapa záchranu byť tu sama pre seba. Potom je vacsia šanca na ok partnera. Vadne kusy vyhľadávajú nešťastne chuderky ktoré potrebujú aby sa o ne niekto postaral.
@sova7 ono ale vela krat nejde o nestastne chuderky.Skor naivne a take,co sa pomeriavaju s kamoskami,respektive,s byvalimi toho muza.Su ješitne a skratka ked pride navrh na byvanie,prsten ci navrh na dieta,ona to berie,ze mmmm byvalu nepoziadal,nemal s nou dieta a mna chce po par mesiacoch?ja musim byt ozaj top,keby to ta byvalka vedela!by ju porazilo,ze konecne nasiel stastie,mna!alebo.Kamaratka ma 3rocny vztah a stale ju nepoziadal?mna poziadal po 2 mesiacoch,roztrhne ju od zavisti a podobne zmyslanie.Jednoducho sa citia velmi vynimocne pri tychto chudakoch a tyto chudaci velmi dobre vedia,preco sa ponahlaju s byvanim (aby nahradila odchod jeho ex,aby nebol sam)prstenom si ju uisti,ze je vynimocna (aby mala pocit vytaztva nad jeho ex) a dietatom si ju poisti (aby mu pri jeho zivotnim style nezutekala,ako ex)skratka vychadza tiez zo skusenosti,tak uz si tu buducu poistuje.

@anonym_autor chybaju dalsie informacie, ci tak planujes dalej zit, alebo chces odist, ci sama nevies a ake mas moznosti. Tiez ci chodis do prace a vek tvojej dcery.