Tehotenstvo a problém vo vzťahu

zuzanka1982
3. aug 2011

Ahojte, neviem, či sem patrí táto moja otázka ale skúsim Vás poprosiť o radu. Máme s priateľom pekný vzťah máme naplánovanú už dlhšie obdobie svadbu. Medzičasom sme zistili, že čakáme aj dlho vytúžené bábätko. Lenže sa vyskytol trošku problém a trápi ma to a tým pádom sa aj bojím že ublížim sebe aj bábätku, lebo ma ťažía niektoré veci. Môj priateľ mal dávnejšie jednu kamarátku. Lenže vraj on sa jej občas ozve, k meninám a tak vo všeobecnosti ako sa má. Aj ked ja sa s nou vôbec nepoznam, ale ona vie že som jeho priateľka, hneď ma informuje cez facebook, že môj priateľ sa jej ozval. Vo mne to vyvoláva dosť trápny a blbý pocit. Neviem, čo si mám o tom myslieť? Načo mi to ona píše a načo sa jej vôbec moj priateľa ozýva, keď prežívame najkrajšie obdobie nášho života. Ja mu verím, a cítim, že to myslí vážne, ale robí to s mojou dôverou voči nemu dosť zle. A podvedome sa aj znervozňujem, a nechcem prísť kvôli tomuto o naše bábätko. A druhá vec je, že priateľ si teraz myslí, že mu špehujem poštu. Jasné, že keď sa to on jej opýta, tak ona určite neprezradí, že ona ma hned "informuje".

cestovatelkaandrea
3. aug 2011

@zuzanka1982 ja sice facebook nepoznam, ale podla mna kludne mozes priatelovi ukazat na facebooku, ze ti spominane dievca vzdy pise ked sa jej tvoj priatel ozval ak si mysli, ze mu pozeras postu. to by vobec nemal byt problem.
a druha vec ak niekomu veris, tak to s tvojou doverou asi nemoze byt dost zle, nie?
je uplne normalne, ze si byvali priatelia jednoducho napisu na meniny alebo len tak. takze sa tym moc netrap a radsej sa tes z babatka.

zuzanka1982
autor
3. aug 2011

@cestovatelkaandrea
No lenže, ja žial už dôkaz nemám, pretože ja v "záchvate zúrivosti" som vymazala celú poštu a samozrejme sa rozrevala ako malé decko. Aj tak som teraz v tehotenstve precitlivejšia. Takže teraz ja vyzerám ako sprostá. A to máš pravdu, že sa nemám trápiť, skúsim nato nejak zabudnúť a hlavne sa upokojiť aby som si fakt niečo nevyvolala svojim vnutorným napätím. Pokúsim sa mu viac dôverovať, aj keď viem, že to s tou babou dávnejšie nebolo len o kamarátstve ale aj o flirovaní.

penelope2066
3. aug 2011

Mňa by to možno tiež štvalo, ako sa vraví...dôveruj,ale preveruj. To,že si vymazala poštu si spravila zle. Mala si to rovno priateľovi ukázať. Veď vyčkaj, ak za ňou ešte pôjde a ona je taká hlúpa, že Ťa o tom musí informovať tak Ti ešte určite napíše a potom mu to ukážeš.

cestovatelkaandrea
3. aug 2011

@zuzanka1982 tu postu si nemala mazat ale ako pise penelope, pockaj kym sa ti dievca ozve znova.
Minulostou sa netrap. Co bolo, to bolo... Uz je to aj tak jedno, ci s tym dievcatom tvoj priatel nieco v minulosti mal. Dnes je s tebou, planuje s tebou svadbu, rodinu a spolocny zivot. Tak sa tes z toho 😉

zuzkag2
3. aug 2011

@zuzanka1982 Zuzi, vobec neviem ci poviem spravne, ale je to moj nazor...ona to podla mna urobila zo zlomyselnosti, lebo vie, ze ty si pre priatela jedina, a mozno mala na neho zalusk. Ak sa to niekedy este stane, tak ju stopnes velmi jednoducho...povies jej, ze o tom vies, ze tebe tvoj buduci manzel o tom povedal. Tak nestranne ti mozem povedat, ze sa na to uplne vykasli, a vobec to neries, lebo to nic neznamena. Tvoj priatel miluje teba, cakate babatko, planujete svadbu...keby ta nemilovat, nie je s tebou.
Ja mam najuzasnejsieho priatela na svete, planujeme babatko, buduci rok mame svadbu, a milujem ho najviac na svete...ale mam kamarata ( je to moj byvaly priatel ) ktoremu napisem alebo zavolam na meniny, alebo narodky, ale aj len tak, ze ako sa ma....a je to len a len o kamaratstve. A este raz to zdoraznim...ze o kamaratstve.
Drzim palceky, netrap sa.🙂