Tehotná priateľka nechce dieťa
Nasiel som si holku s ktorou sa nam podarilo splodit dieta po dvoch mesiacoch chodenia. Potratila a bolo jej to potom aj luto. Dohodli sme sa ze to skusime postupne znovu a podarilo sa. Na zaciatku vsetko vyznelo byt super. Ona jedno dieta uz ma 4 rocnu dcerku. Zije s muzom dietata kedze nema kam ist. Vsetko sa pokazilo az ked mi jeden den otvorila mobil a tam zistila ze som si pisal aj s inou holkou predtym ako sme sa my dvaja spoznali. Boli tam spravy o rodine a podobne. S osobu som komunikoval potom obcas az pokial som sa nesustredil iba na terajsiu priatelku. Bohuzial ona to zobrala tak ze som si to planoval vsetko, ze som to chcel aj s inou. A ze ona je ta co sa chytila ako rybycka na udici co ale nie je pravda. Zacala dieta nenavidiet a chcela ist na potrat. Nakoniec teda potrat sa neuskutocnil, ale ostala voci mne neaktivna. Nezaujima sa o mna. Nerespektuje ma. Nedava mi najavo city. No ako keby ma mala na haku. Vraj nieco ku mne citi, ale ma ako keby problem sa cez to preniest. Ja sa pytam ci sa chce rozist ale neodpoveda. Termin mame samozrejme buduci rok. Ja sa snazim jej vsetko povedat ukazat a podporit ju, no nic nenesie uspech. Dieta chce dat na adopciu. Vravi ze si chcela este uzit zivot. Fajn uzivajme si ho no vzdy hlada vyhovorku. A samozrejme uzivat si zivot ako par a nie sa putat hned k druhemu po tak kratkej dobe a vytvorit rodinu. S jej ex sa rozisla min rok december. Skusal som vsetko, ale nic nepomaha. Stracam silu a nervy, ale nedavam hlavu dole lebo verim ze to bude v poriadku. Vas nazor? ako to riesit? Ako sa k tomu postavit?
Aký hopkal, takú potkal. Ked sa takýto dvaja dajú dokopy, to je hotové nešťastie, hlavne pre ich budúcich potomkov. Lutujem deti z týchto "vzťahov" ktovie kam sa vo svete podejú. Milý anonym, nad kastráciou si nerozmýšlal? Toto by si mohol poradiť aj tej tvojej diline.
Mal by si najskor poriesit aby mala kam ist s detmi, aj ked do podnajmu na zaciatok. Potom pochopi, ze to naozaj myslis vazne. Ja sa jej ani necudujem, ze to dieta nechce, ked zije s muzom s ktorym sa rozisla a teraz druhe dieta s inym muzom, s ktorym ani nezije. Ako chces vychovavat dieta? Budes ho chodit navstevovat ako nejaky ujo raz za cas? To dieta bude mat bordel v hlave, ze kto s kym a ako to v rodine je.
A ty veríš tomu, že to dieťa je tvoje? Ak predpokladáme, že to nie je fake téma.
A preco priatelka nema kam ist byvat ? Ved ked spolu cakate planovane dieta, byvanie ste mali mat poriesene ako prve. Alebo to si ju vedome oplodnil s tym, ze ona byva s inym chlapom ? ...a aka bola dalsia predstava vychovy dietata a spoluzitia ?
Nuz nechce ta. Tlacis ju do niecoho, o co nema zjavne zaujem. Ak chces o nieco bojovat, tak uz len o to dieta (ktore bolo podla vsetkeho asi tiez len tvoj napad).
Do buducna si najprv s partnerkou (tou nejakou dalsou) porieste predchadzajuce vztahy, potom sa par mesiacov venujte len randeniu a spoznavaniu sa, porieste existencne otazky a az potom niekedy nakoniec, ked sa dokazete o seba postarat a budete chciet byt este spolu, si zakladajte rodinu. Vyhnes sa tak kope problemov.
Čítam čítam s nestačím sa čudovať ako to v niektorých vzťahoch funguje.... žije s otcom prvého dieťaťa lebo nemá kam ísť.Najde si druhého chlapa otehotnie po 2mes chodenia... odvaha... tiež to nemáte s bývaním vyriešené..No a čo na to ten prvý chlap keď sa mu žena takto s prepáčením ku...a ešte aj tehotná ostala🤷?? ľutujem toho podvadzaneho chlapa je očividne využívaný len na to aby mali kde byť
Holka co mà 4r dieta uz nie je holka ale žena matka. To ze ju volas holkou svedci ze mas tak 18-20r, Nemate spolicne byvanie nema v tebe ziadne istoty a sama si chce “uživat” tak jej napad ze da dieta na adopciu je Mozno najlepsia vec. Len Neviem kde ste obaja mali rozum ked ste sa rozhodli spolu splodit dieta len tak bez nicoho po tak kratkej znamosti.
Jedno dieťa "vychováva" a druhé šupne do decáku lebo sa jej už nehodí a chce si užívať 🤦♀️🙈
@nevludna presne take pocity mam aj ja! Nozik sa mi otvara vo vrecku ked to citam. Co decko to iny chlap a ani nema kde byvat. 😭
Boze, to z kadial sa beru taketo pribehy 😂? Sorry ludia, ale to vazne len tak prezivate a topite sa v pofidernych vztahoch, trtkate medzi sebou, je vam jedno, ci zijete s ex, alebo u niekoho? Ani len naznak usporiadaneho zivota, ziadne zabezpecenie, len deti robit, citat partnerov mobil, nemat kde byvat :D Ja neverim, ze toto je skutocne :D.
@littlefiona Aktualne spolu zijeme.
@cimage byt je porieseny, zijeme spolu davam najavo vsetko mozne.
@lesana25 Ano verim preco by som nemal verit?
@ivanka12311 ten chlap bol v tej dobe ex nepodvazala
@petronelka47 tiez mi to rozum neberie. Ostal som zarazeny ked mi to povedala
@nevludna To mi je velmi luto kiez by si to aj ona vazila
Smutne. Poradim Vam obom, spravajte sa a vyjadrujte sa o dietati akoby ste to boli prave vy, co sa mate narodit za takychto okolnosti. Z toho, co pises vyznievate obaja sebecky. Zamysliet sa a prehodnotit okamzite.

Ach jaaaj, žije s mužom dieťaťa, lebo nemá kam ísť? Tak treba urobiť druhé dieťa s druhým mužom a tiež nemať kam ísť, lebo zrejme ani ty nie si samostatný a nežiješ sám. To ste mali hlavne riešiť po potrate a nie druhé dieťa.