icon

Tehotná s exmanželom

18. nov 2019

Zdravim..ja ani neviem ako zacat ale potrebujem to niekde zo seba dostat..isto sa mnohe ktore si toto precitate budete chytat za hlavu a mysliet si ze mi hrabe alebo ze som si to vymyslela ale to co sa mi stalo je fakt ako zo zleho filmu alebo sna z ktoreho sa skusam zobudit..pisem sem lebo neviem co mam robit a uz v minulosti mi tu vela dobrych dusi pomohlo/poradilo..Takze po poriadku..Bola som zanho vydata 6 rokov..6 krasnych rokov pocas ktorych som si hovorila ze to ani nie je mozne akeho mam skveleho chlapa/ otca pre moje dieta.(4 rocnu dcerku).mily starostlivy, laskavy, obetavy, usilovny zodpovedny muz..az kym som sa nedozvedela ze ma podviedol ..neskutocnu zradu ktoru som nedokazala odpustit som riesila samozrejme hned podanim ziadosti o rozvod..rozvedeni sme presne 3 mesiace..pred 4 mesiacmi si prisiel po posledné veci..vtedy ma zavolala suseda na vinko.oslavovala 30 tku ..dcerka spala u mojich rodicov tak som si povedala preco nie..kym sa balil oznamila som mu ze idem o poschodie vyssie k susede ..nepovedal nič..u susedy som vypila dva pohare vina..keby to fakt neznelo ako z nejakeho zleho filmu odprisahala by som ze mi na jeho prikaz do toho vina nieco hodila..po dvoch poharoch som bola totalne mimo ani neviem ako som sa dotackala domov..ešte bol v byte..len som okolo neho presla a lahla si do postele ..prisiel ku mne zacal ma hladit bozkavat...no nejdem to dalej opisovat proste sme sa spolu vyspali..nebranila som sa nijak lebo som nevladala..ja nezvyknem pit takmer vobec..takze neviem co sa stalo ze som bola tak mimo z 2 poharov vina..a pred troma tyzdnami som zistila ze som tehotna..menzes mi meskaval casto takze som si z toho nerobila nič..ale len tak zo srandy ma napadlo spravit si test..som tehotna s muzom s ktorym ma sudkyna pred 3 mesiacmi rozviedla..a netusim co mam robit..viem ze pisem ako magor ale trasu sa mi ruky..mam strach co bude..on to ešte nevie..nevie ze s nim cakam druhe dieeta..ani nemam odvahu mu to povedat..a poprosim tie ktore mi tu chcete vynadat ze som sprosta a ze si za to mozem sama alebo nieco podobne odpustte si to..to ja dobre viem

Strana
z6
kvetinka75
18. nov 2019

Ach jaj alkohol je svina. Mam taky pocit ze si sa s nim rozviedla len z pomsty a stale ho milujes. Co citi on k tebe. Chcel sa rozviest? Viem ze vela zien odpusta casom neveru. Ako je to u teba. Nebol to len hrrrŕ napad s tym rozvodom? Urxite by som mu to povedala. Ma na to pravo a mysli aj na to ze to nenarodene dieta za to nemoze. Povedz to ex a uvidis aka bude reakcia

kvetinka75
18. nov 2019

A preco sa bojis mu to povedat ved si voci nemu nic zle nespravila. Bol pri tom a predpokladam ze triezvy

dejka77
18. nov 2019

Z toho mi vychadza, ze ta zneuzil. Ved videl, ze si uplne mimo. Povedat mu to urcite musis. Odsudzovat nie je co, on zneuzil situaciu.

janus32
18. nov 2019

fakt ako z nejakého filmu...ale skús prehodnotiť váš vzťah....ako sa k rozvodu staval on?K tej nevere?Bol to nejaký dlhší vzťah?Asi by som si to v sebe najskôr poriešila..skús si položiť ty otázku čo dalej...dieťa zato nemôže..na svet sa nepýtalo...ste dvaja dospelý ľudia..takže rozhovor a uvidíš,čo dalej..

autor
18. nov 2019

@kvetinka75 on tvrdi ze ma stale miluje..nechcel sa rozvadzat ..vraj to prenho bol len ulet ale ja mu nedokazem verit..bojim sa ze aj ked by som sa s k nemu vratila tak by stale bola medzi nami ta priepast..a ze ja by som mu to stale vyhadzovala na oci..

autor
18. nov 2019

ja by som fakt odprisahala ze mi ta suseda do toho vina nieco hodila..lebo to podla mna nie je mozne aby som bola z dvoch poharov tak mimo..ved som bola aj najedená ked som k nej sla..nepila som na lacny zaludok..a bolo to vino ktore som uz predtym pila a nikdy mi z neho nic nebolo..a aj to som nechapala ze ked som sa od susedy vratila manzel tam ešte stale bol..a to si prisiel zobrat len notebook...zbalenie notebooku trva asi 5 minut.

ceklis
18. nov 2019

Miluješ ho ešte?
Záleží ozaj na tebe čo k nemu cítiš :( treba si sadnúť a porozprávať sa. Ako medzi sebou fungujete? Ak sa dokážete rozumne rozprávať a dáte si druhu šancu. Inak fakt chlap :( využije čo môže
Ja ti nebudem pisat že si neviem aká... on to využil a ty si na to takto doplatila. Ale to babo za to nemôže. Držím palce

suzitok
18. nov 2019

Ja som toho nazoru, ze po troch mesiacoch od rozvodu este nie je ani jedna, ani druha strana z toho uplne "fit"..., vobec to nie je ojedinelé, co sa ti stalo, ze si mu podľahla, aj ked si myslím, ze zneuzil situaciu počas tvojej opitosti. Úplne normálne by som sa snim stretla a oznamila mu , ze ta noc ma nasledok....mozno bude nakoniec všetko dobre , drzim palce 🍀

autor
18. nov 2019

ano milujem ho..6 rokov sme boli manzelia predtym sme spolu 3 roky chodili..bol moj prvy..vo vsetkom..myslela som si ze budem spolu navzdy..a potom ma podviedol s byvalkou jeho brata..bol to pre mna taky šok ze som sa nevedela ani nadychnut..sam sa mi ktomu priznal lebo si tym nevedel zit..ja mam len strach ze mu to nebudem vediet odpustit ..a cely zivot nas to bude prenasledovat

autor
18. nov 2019

a co sa tyka toho dieťaťa ktore teraz čakam..viem ze ono za to nemoze..a ja mu to ani nehodlam dat nikdy "pocitit"..ze je nechcene alebo tak..to urcite nie..budem ho milovat rovnako ako dcerku..uprimne poviem ze ked som sa dozvedela ze som tehotna tak po prvotnom šoku prisla radost..navonok som sa tvarila ze vydesene,šokovane, nahnevane ale vo vnutri som bola šťastna..

janus32
18. nov 2019

tak by som to riskla a išla do toho s bojom 🙂 držím ti palce 🙂 a daj vedieť,ako to dopadlo

veronikaszabova
18. nov 2019

Vies, vela veci sa deje kvoli niecomu... drzim palce, nech sa rozhodnes akokolvek ❤

autor
18. nov 2019

zajtra sa mu to chystam oznamit..pride po dceru..tak som zvedava na tu reakciu

bagre
18. nov 2019

no veď sa nemusíte hneď brať... povedz mu to, uvidíš aká bude reakcia, ako dokážete fungovať vedľa seba... keď to pôjde, bude dobre, ak nie - budeš to riešiť potom... som zvedavá ako to dopadne 🙂

sissy27
18. nov 2019

Ja by som to tak tragicky nevidela. Čakáš dieťa s mužom ktorého miluješ a ktorý asi tiež miluje teba. Lepšie ako náhodná známosť z diskotéky alebo ženatý sused, nie? 😃
Možno vás to znova spojí. A ak aj nie, tak proste budeš rozvedená s dvoma deťmi od toho istého chlapa.

malykonik
18. nov 2019

Teraz si v šoku, ale ja by som to nevidela tak tragicky. Miluješ ho, on miluje teba, čakáte spolu dieťa, na ničom inom nezáleží. Určite by som tomu dala šancu. Veď ste boli 9 rokov spolu šťastní, stal sa mu jeden "úlet", pokiaľ to nebolo nejaké dlhodobé podvádzanie tak by som v mene lásky aj k tomu dieťaťu, dala mu znovu šancu. Véd sa nemusíte brať hneď. A časom uvidis, či to prekusnes alebo nie. Ale bola by škoda to aspoň neskusit

drobcek53
18. nov 2019

Pre mňa má tvoj exmanžel plusový bod za to, že sa sám priznal. Ak s tým nevedel žiť, tak to pravdepodobne naozaj bolo "len" pošmyknutie. Ja viem, to ho neospravedlňuje a ani tú zradu, ktorú cítiš nezmenšuje. Ale ono.. všetko má svoj dôvod.. Tvrdíš, že ho miluješ, on tvrdí to isté, máte dcérku a ďalšie dieťa na ceste. Ja si myslím, že minimálne za pokus to stojí 🙂 Nebude to ľahké, ale možno pomalými krokmi by ste si k sebe znova našli cestu... Hlavné je mu to oznámiť a potom sa otvorene o všetkom porozprávať.
Len ak sa mám priznať,... Mne v tomto príbehu paradoxne menej vadí tá nevera, a naopak viac mi vadí to záhadné opitie sa z 2 pohárov + to, že exmanžel na teba zjavne hneď vyštartoval ako na hotové. Trochu mi chodí v hlave, či to fakt nemal takto premyslené a nedúfal, že otehotnieš a tak si ťa pritiahne znova k sebe.. Ale na druhú stranu mi to príde príliš konšpiračné a nereálne.... Hmm.. Takže aj tak by som toto pravdepodobne vypustila z hlavy na tvojom mieste (a menej pozerala filmy 😀) a zameriavala sa na to - ty miluješ jeho, on teba, máte dieťa a čakáte dieťa - treba zabojovať😉

hivanik
18. nov 2019

Nechapem preco ste sa hned rozvadzali? Zjavne sa mate radi a mohli ste si dat pauzu ako to ustojite.
Zajtra napis ako zareagoval.

juliet86
18. nov 2019

citila alebo necitila si sa zneuzita/znasilnena po tej noci? to je dost zasadna otazka!

autor
18. nov 2019

@drobcek53 ved presne toto s tim vinom je to co vrta v hlave aj mne..nech sem byt konspiratorka ..ja viem ze to znie ako z telenovely..ale nejde m to do hlavy..nechapem ako mi mohlo to vino tak udriet na mozog..ani to nechapem preco si manzel jednoducho nezbalil notebook a neodisiel..ako povodne planoval..ja som bola u susedky skoro dve hodiny...a ešte ja som zo zaciatku vino ani velmi u nej nechcela pit lebo mi bolo tak divne od zaludku ale nedala sa odbit..ze ma narodky a proste si snou musim pripit..

autor
18. nov 2019

@juliet86 zneuzita ....skor som bola nahnevana na to ze takto zneuzil moj stav..ale necitila som sa pospinena alebo tak.. ak narazas na to..a znasilnena to vobec nie..

lenull103
18. nov 2019

Mňa raz totálne vyplo po 1 poháriku a malom pive..doteraz tomu nerozumiem..a isto mi nikto nič do toho nedal..čiže proste stalo sa,telo zareagovalo takto na víno..píšeš,že Ti bolo divne na žalúdku,možno aj preto Ti takto “zapísalo” to víno..

pips
18. nov 2019

hm niekedy nam zivot dava lekcie ako odpustit a zas mozno zmenit a posunut...ten zivot to nenamiesal iba pre nic za nic. citaj ten zivot asi mate spolu zostat..aky je civilny vztah bude pri druhom dietati irelevantne..ale ty ho lubis...

sili82
18. nov 2019

V prvom rade mu to musíš povedať ako planuješ a potom uvidis ako sa to celé vyvinie. To že ti povedal, že tá podviedol o nom niečo vypovedá. Mohol ti to zatajiť. Držím palce nech Vám to všetko dobre dopadne.

simoonas
18. nov 2019

Ja len k tomu alkoholu, rovnako nezvyknem pit (max 5-6 do roka) a mam 50 kg aj s topankami. Stačí mi jeden pohar vína a som opitá, dva ani nezvladnem :D a to možem byť aj najedena, takže nič by som za tým nehľadala ak nepijes kazdý vikend, jednoducho nie si zvyknutá a mohlo ti to víno skôr udrieť do hlavy. Možno ten notebook bola iba zamienka a chcel sa s tebou porozpravať, kvoli tomu na teba čakal.

styrizuby
18. nov 2019

Podla mna, ked mu to zajtra povies, bude rad a stastny. Kedze on nebol opity a myslim, ze 6-rokov zenaty chlap (s jednym dietatom) vie velmi dobre co pri sexe robit a nerobit pokial dieta chce alebo nechce pocat.

miadi
18. nov 2019

Vino vie byt zradne ked nie si zvyknuta pit a mala si dva pohare v kratkom čase vie to udriet do hlavy. Chudera suseda. Jej rodicia urcite pred 30r a 9m neplanovali ze ju splodia aby Ta potom pozvala na oslavu svojej 30ky. Inak tato story mi je strasne povedoma. Neviem ci to bol film ci kniha. Dopadlo to tak ze mu odpustila neveru a boli stastna rodinka.

karolinakr
18. nov 2019

Povedz, nech sa vrati, ze cakate babo

karolinakr
18. nov 2019

Pozerala si Mirandu Sex ve meste, ked ju Steve podviedol raz a mal vycitky tak jej to povedal? Ona ho uplne oddtrihla od seba zo sekundy na sekundu a nevedela mu to odpustit. Nakoniec sama spravila chybu, kt.jej nebola odpustena a vtedy isli k psychologovi a ta im povedala:"Stretnite sa za 2 tyzdne dovtedy si premyslite, co k sebe citite a ked sa stretnete na urcenom mieste a obaja tam pridete, znamena to, ze minulost uz pre vas prestala existovat Velmi vystizne ku tebe.I ked ja sa tvojho muza nezastavam, dufam, ze sa z neho nevykluje suknickar

karolinakr
18. nov 2019

@styrizuby bola to buda, to je jasne

Strana
z6