icon

Tento rok si zaslúži číslo 13

Po 8 rokoch sme konečne chceli prerobiť dom, no manžel prišiel o prácu vodiča, zahraničná firma, na slovensku pobočka, zostali mu tam 3000 eur, firma je v konkurze, v januári dostal poslednú výplatu, podporu mu vypočítali až tento mesiac 😠 , lebo účtovníčka nemala zaplatené, tak neroibla papiere. Tento týždeň nastúpil do novej, no nevyzerá to dobre, ☹ zamestnávateľ chce podvádzať a tak, viem, že je z toho nešťastný, preto sa robím, že to všetko tak neprežívam, ale je to strašné 😢 , konečne sme chceli si prerobiť dom a zasa to tento rok nevíde. ☹

kattrin5
7. máj 2013

A o com chces debatovat? Ci si sa chcela len vyrozpravat? Lebo nevidim ani otazku a ani nic na debatu🙂

elzu
8. máj 2013

@kattrin5 🙂 předpokládám, že zakladatelka chtěla mluvit o tom, že rok 2013 je rok plný smůly, a chtěla slyšet, že v tom není sama...
@kristina.mihalovicov Mrzí mě to, dokážu si představit, že jste ve stresu a zklamaní, že vám nevyjdou vaše plány. Na druhou stranu je třeba vidět věci z lepší stránky a hledat v životě pozitiva. Ze všeho se vyhrabete, nemůže to trvat věčně, barák počká, a hlavní je, abyste byli celá rodina zdraví! Protože těm, co zdraví chybí, si teprve mohou stěžovat na to, jak je těžký žít každý den s úsměvem a radostí. A kupodivu právě oni to dokážou lépe než my.
Hlavu vzhůru, zase bude lépe! 🙂

kristina.mihalovicov
autor
8. máj 2013

@kattrin5 chcela som len vedieť, či má niekto taký podobný problém a pokecať, ja viem, že to prejde, len sa nemám komu vyrozprávať.

maruska24
8. máj 2013

@kristina.mihalovicov ver pozitívne, muž je vodič, prácu si nájde ľahko, ak nie na SR tak v zahraničí. Možno sa vám stavba posunie o pár mesiacov, ale nie si na tom tak hrozne zle ako iné rodiny. Teraz asi tiež nebývate v stane, s troškou skromnosti prekonáš všetko.

domin85
9. máj 2013

@kristina.mihalovicov ideme sa hrat ze kto ma horsi rok? Mne tiez 2013 zacal tak ze asi zacnem byt poverciva a nakoniec som to uzavrela tym, ze ked sme vydrzali zaciatok tohto roka tak uz prezijeme vsetko.. Hlavu hore, kazdy ma krajsie a horsie chvile, len teraz mas ty tu horsiu ☹