TMuž nechodí do mojej rodiny. Tolerovali by ste to?
Chcem sa opytat tu zienok..ako by ste riesili taku siruaciu kedy muz vobec nechodi do vasej rodiny.
Mame dve deti...su to ich stary rodicia...krstny rodicia...
On ich nemusi...
Jednoducho nechodi nikam..narodeniny.meniny.Vianoce.nic.
Co by ste robili?
Da sa to tolerovat??
Dakujem za odpoved
Moj muz je taky. Naucila som sa to respektovat, museli aj nasi. Rodinu ma otrasnu, mama ho ako dieta bila, len aby sa pred navstevami “vhodne spraval”. Navstevy neznasa dodnes. Ide len tam, kde sa citi dobre. K nasim obcas, mozno raz za 2-3 mesiace. Naco to chces tlacit do extremov? Pokial sa stara o teba a deti, lubi vas, tak to neries. Moj muz je uzasny otec, obetavy a starostlivy. Ine ma nezaujima. Vsade chodim z detmi sama, poviem ze pozdravuje a ze ma vela inej prace. Hotovo. Nazory ostatnych ma nezaujimaju, komu sa nepaci, moze sa ist stazovat na lamparen.
@bellinda76 Ma dovod "nemusiet ich"? Nieco mu urobili, povedali, mali nejaky konflikt?
Nikdy tvoju rodinu nenavstevoval alebo ano a neskor sa nieco zmenilo?
A ste manzelia?
@bellinda76 skus oslavy deti svoje robit u vas.
A dohodnut sa e si obcas niekde na vylet vyrazite.
Proste nejaky kompromis
A ako sa chova k tebe,detom?je dobry,rozumiete si,pomaha ti??
Sme manzelia.skor nasi videli co sa u nas dialo.kym pil...potom po lieceni...ako neviem kto nezazil asi nepochopi zit s takym clovekom je narocne.Chodi do roboty.nosi peniaze..nepije..s tou starostlivostou je to ako kedy.ci ma lubi ani sama neviem co to je..nas vztah je moc poznaceny tym co bolo.
Nechcem to do nicoho tlacit.len chcem aby to bolo normalne aby tam kde jeho deti oslavuju narodky bol aj on...a on to odmieta😕
@bellinda76 lenze tvoje,vase deti maju mat oslavu doma a nie inde! Co bolo bolo,ak si sa rozhodla odpustit tak prestan tlacit na pilu
@zibi dobry..ako kedy..a tie svoje vybuchy hnevu..aj s detmi ako mu vyhovuje.cez tyzden skor vsetko na mne.vzdy je unaveny..a vikendako kedy...
@bellinda76 normalne by bolo, keby deti oslavovali doma. Zrazu si si do profilu pridala aj druheho syna? Doteraz si tam mala jedneho.
@petulda333
Super napad...len oni tiez k nam nepridu kym on je doma...kedze ich tak neznasa.nebudu sa k nam tlacit.nemusia sa na neho divat teda.Myslis.ze by som nemala tu oslavu rada doma?
@beky1813 poviem pravdu nechodim sem a odkedy sa narodil druhy...co je na tom.ze som ho pridala teraz...
Som tu nebola
@bellinda76 necudujem sa tvojmu muzovi, ze tam nechce chodit, skor oni maju problem s nim a on to citi.
@beky1813 tam je to uz davno pase.co moze citit?
Skor sam by si to mal priznat...co bolo bolo..teraz je inak
A pre deti vytvarat to zazemie rodinne.Nasi mu nikdy neublizili..skor naopak vzdy nam pomahali.
Nikto by mu nic nepovedal.nikdy..
@beky1813
Skoda sem aj pisat
Ako dlho už abstinuje?
@bellinda76 no oslavu maju mat doma s rodicmi. To v prvom rade a k starkym mozte ist potom sami!
@sueevelynka 2roky
@bellinda76 Precitala som si tvoju diskusiu z 2014 a teda pochopila som to tak ze ked pil tak ty si usla k rodicom a on to vnimal tak ze si vase problemy riesila s rodicmi a on to bral akoze je to nefer voci nemu.
Asi to stale nema v sebe doriesene a vnima to ako nejaky "podraz".
A inak tam ho opisujes ozaj hrozne, to sa po lieceni tak zmenil ze sa sprava pekne k tebe aj k synovi a ze teda ste sa rozhodli pre druhe dieta?
Inak este ma zaujima,pises ze tvoji rodicia k vam nechcu ist kvoli nemu ale k nim domov by uz mohol prist?? Divne to je...
Tak to je pekné.Má môj obdiv v tejto veci.Môžem iba predpokladať že dôvod prečo asi nevychadza s tvojími rodičmi je minulosť keď pil a problemy ktoré z toho vznikli.
@bellinda76 nepíšeš zrozumitelne🙂
Tak, ak chces rodinné zázemie pre deti nesmú byť tvoji rodičia ako mulice, že k Vám neprídu na oslavu deti a tvoj muž zase k nim.Si ako medzi 2 kameňmi a pritom chces mať len rodinu spolu
Muž sa možno hanbí ísť k Vašim, keďže vedia čo sa u Vás dialo...alebo je to kvôli alkoholu, ktorý by sa tam náhodou podával.Ale deti majú mať oslavu doma
Keď sa neprestanú urážať nemáš šancu.
Muž má výbuchy zlosti?vieš neviem koľko je abstinent, ale musí to byť ťažké na psychiku.Ked nechce tak nechce, ale chcela by som vedieť dôvod.Nema ich rád, hanbí sa,nebaví ho to tam, je introvert, je tvrdohlavý...
Mne by to vadilo kebyže sú všetci pohádani a urazení a vlastne nie je dovod
@sueevelynka presne tak
@eliska13 nechvem uz byt medzi dvomi kamenmi a chcem aby to bolo take spolu.jasne.ze muz s nami k nasim moze.pravda je taka.ze by som to ja mohla zmenita pozvat ich teda k nam.to by bolo fajn..
Len muz by s tym asi nesuhlasil.to nie je jednoduche
@bellinda76 mala by si sa porozpravat so svojou rodinou.predpokladam,ze mate dobre vztahy.popros ich,ci by ti v tomto nemohli pomoct.dali ste si druhu sancu.deju sa kadejake veci rodinach,no ked ste spolu ,tak ich popros,ci by mohli prekusnut to co bolo,ze by si bola rada,keby boli oslavy deti ,tvoje muzove u vas doma,ze ti tam chyba skratka manzel.V tychto veciach ked ste kompaktna rodina,by ta mohli trochu podporit a aj sa trochu zapriet,odpustit si..ale ked nebudu suhlasit nic nespravis,budes musiet spravit oslavu vo stvorke a osobitne u rodicov.
Na tychto veciach to fakt nestoji.Keby si byvala v zahranici,tiez by ste boli len spolu..Mas to tazke,no ty ho musis predovsetkym podporovat,abybsa drzal,ked ti zalezi na udrzani vztahu.A jasne ze aj on.Na rodinnych oslavach to nestoji a ked nie je zly part er a rodic,tak to skus vydrzat.casom,ked pociti vacsiu istotu, si qjnhadam niekde zajdete.Ale tak vd do kina,do cukrarne by ste mohli,tam nepreavaju alko..zaklad je rozhovor a kompromis
@zibi dakujem❤️
@bellinda76 prečítala som iba kúsok z tvojich príspevkov spred 3 rokov ja si myslím, že dobre to už nebude a muž má manipulatívne sklony.A čo by spravil, keby si povedala deti majú narodeniny prídu naši chcem, aby sme si rozumeli, čo bolo bolo odpustili Ti. . Odíde preč, pohada sa s nimi, vynada Ti?
Klobúk dole, ak naozaj prestal piť a abstinuje musí to byť ťažké.ma zvláštnu povahu veď okrem teba a deti nemá nikoho.Asi ani nepoznal klasickú rodinu sudrznu.A poviem Ti máš veľkú odvahu, ze si išla do druhého dieťaťa.Skusit si k nemu nájsť cestu?podľa mňa žijete ako pes a mačka či sa mýlim?Obidvaja nahnevaní a plní zloby
@bellinda76 píšeš asi by nesúhlasil .. skús si raz večer nájsť čas a pohovoriť si s ním o tom, blabla, že je silný chlap si rada, že nepije, čo bolo to bolo vieš tak psychologicky ho obalamutiť, rodičia tu nebudú večne, chcem, aby sme sa aspoň 3 x ročne stretli spolu uvidíš reakciu
Možno zle komunikujete ty nahnevaná on niečo povie a je to ešte horšie.Ale toto všetko len za podmienky, že Váš vzťah nie je zlý, že po tebe nesteka, že nie si doma utlacana a,že Ti nevyjrikuje, že môžeš ísť ako si písala predtým
Ak je hulvát kašli naňho a rob si oslavy s rodičmi a on nech nepotrebuje nikoho.
Aj to, že pil malo nejaký dôvod z čoho je tak nešťastný?
@bellinda76 Ahoj, aj podla mna to cele prameni z toho jeho temneho obdobia s alkoholom. On si uvedomuje co porobil, vasi Ta museli "zachranovat"... Podla mna sa za to hanbi, je mu asi aj blbe pozriet im do oci, vie, co si o nom mysleli a mozno aj myslia. Taketo lady je tazke prelomit, zvlast u chlapov a este ked mal naozaj za usami.
Podla mna tie oslavy nie su az take dolezite aby ste sa kvoli tomu mali hadat, riesit to, dalej sa vzdalovat. Naozaj abstinovat musi byt strasne tazke, uz tak musi kazdy den so sebou bojovat, ved alkohol je vsade, denne. Aj tie oslavy- ak by sa vobec (ozaj vobec) nevytahoval alkohol tak povedzme, ale realne- vsade sa, aj na oslavach malych deti, pije. Takze este aj toto, preto sa mu nedivim.
Moj nazor- respektuj to, vobec to s nikym neries. A vy si urobte sami svoju oslavu doma- len vy- upec mafinky (lebo zrejme tortu robis na tu velku oslavu s rodinou)- zapichni sviecky, dajte si dzus, zahrajte hru. Alebo chodte do cukrarne, na kupalisko, na turu- len vy, ako narodeninovu akciu. Skus sa s muzom dohodnut ze respektujes ze nechce ist k vasim, nech teda spravite nieco- cokolvek spolu co deti potesi.
Moj muz mal tiez v rodine uja co vacsinou nikam nechodil, ale on bol "iba" zvlastny, u neho este hodinu pred oslavou nikto nevedel ci pride. A nikto to neriesil, vzdy len :"Fero pride?" "Nie." A vybavene.
Este mimo temy- skus muzovi obcas dat najavo ze si vazis ze abstinuje, ze si hrda na to ze vydrzal, ze to robi kvoli vam, ze sa snazi. Kazdy potrebuje podporit a pochvalit. Skuste znovu najst spolocnu rec, odpustit co bolo a hladiet do spolocnej buducnosti.
Ja by som to tolerovala.. a ver mi že aj som to tolerovala keď mali naši a môj priateľ problém..už to upadlo ale keď to príde zas tak to budem tolerovať..ak je abstinujuci alkoholik tak na to ste tu vy aby ste to tolerovali od neho nemôžete čakať že bude v kľude..taký človek si ani len margot nemôže dať a ešte pár veci lebo mu to môže pripomenúť alkohol..maj preňho viac pochopenia a možno čas prinesie aj to že nakoniec sa odhodlá 😉 ak má s tvojimi rodičmi problém, tak ho proste ma..asi sú není takí v pohode preňho..ja o svojich rodičoch viem a chyby majú a nebudem sa tváriť že nie..keď niečo prestreliatak sa ozvem a na ďalší raz sú ticho 🙂 stoj pri svojom mužovi a nehľadaj dôvody na nejaké hádky alebo čo
@maminecka2 ano krasne napisane.dakujem za vsetky pismena;)
@eliska13
Nestastny?neviem..vsetko sa nam zacina v detstve...mozno u neho prave tam zle

ak mal problémy s alkoholom, tak by som to tolerovala...
Ja som radšej chodila bez môjho ex ako s ním....nemal problém hoc koho chytiť pod krk - najmä keď si dal zopár pohárikov.