Toxická rodina - problémy

28. máj 2021

Ahojte chcem sa len s niekým vyrozprávať, poprípade či niekto tiež to má podobné. Moja babka (mama mojej mamky) stále obhajuje svojho syna a ani nie 5 minút do zadu na neho nadáva aký je k... Nech ide do p... Aj on na nu nech ide do p... To by som si nikdy nedovolila povedať svojej mamke. Moju mamku to dosť trápi ale stálo ona vyjde tá zla a už ju to nebavi. On si totiž rád vypije a má robotu ale je to skôr ako brigáda podľa má. Na živobytie neprispieva, viem že babke dáva nejaké peniaze to ona dáva na jeho splátku a potom chodí si tie peniaze pýtať na cigarety alkohol. trápi ma že stále ho obhajuje a pritom nadáva a ako keby nechcela vydiet čo je zle. A keď mamka niečo povie tak ostané ta zla, veď on je jej syn. Viem že s tým nič nenarobím len som sa chcela vyrozprávať. A prepáčte keď sú chyby, som unavená po práci. Pekný večer prajem

lenka7477
28. máj 2021

ahoj, v každej rodine sa nájde kadečo - možno by bolo dobre , nechať ich tak, aj ked tebe to asi nedá . už len to vulgárne vyjadrovanie ich voči sebe je smutné ☹ Chápem Tvoje pocity , ale ak je v jeden deň všetko OK a druhý deň KO - žijú si tak , ako im to momentálne vyhovuje . Skúste sa ,,nestarať ,, asi nepotrebujú Vašu pomoc a záujem .

autor
28. máj 2021

@lenka7477 asi tak. Len je mi to dosť ľúto ale ja to nezmením, není to v mojich silách

lenka7477
28. máj 2021

aj mňa by to trápilo ☹ ver

ivanizna
28. máj 2021

Povedz mamke nech sa neangažuje, nech nerieši brata a ani mamu, nech im nič nehovorí, čo by kto mal robiť alebo nemal. Všetci ste dospelí a každý za seba nesie zodpovednosť. Keď sa nedá, tak sa to jednoducho nedá, a treba to rešpektovať také aké to je. Inak to bude zbytočné trápenie, hoci mamka má určite dobré úmysly.