Traja vraj nie sú rodina
Dnes som sa stretla s tymto nazorom, pani v obchode zacala rozpravat o mojich susedoch co maju jednu dcerku , s mavnutim ruky, Aaa ved to ani nieje poriadna rodina vsak len jedno dieta maju, asi sa im smyklo ked dalsie nemaju a bohvie dokedy spolu budu. Stretli ste sa s podobnymi nazormi? Ja som tento isty tu raz od jednej uzivatelky tak davnejsie citala tiez , asi si to mysli vela ludi 🤷♀️
@lalenka33 mohla si 😂😂😂
Ja to chapem...asi ako to myslela ale doslovne,ze nie su rodina to najskpr nebolo. ;)
nie, a pravdupovediac, názory druhých na takéto veci ma ani nezaujímajú. Máj jedno dieťa a je mi jedno čo si kto myslí.
Sú traja, smyknit sa nemuselo, ale čo ak už to druhé sa im nedarí, to nik nevie, alebo už mať nemôžu nik nevidí do života iných preto by som nesudila,
Odporúčam pani pozrieť krásny film Aj dvaja sú rodina ☺️
Bože a určite kresťanka, ktorá sedí v prvej lavici. A pritom už sobášom sa stávate nová rodina,aj bez detí.
takéto reči ma vedia vytočiť, to akože kto povedal kto má byť rodina? tá pani už je asi v pokročilejšom veku, čo? 🙂
Ja som uz pocula aj to, ze zena co nema viac ako dve deti, ani nie je matkou, ze to sa ani nerata. Zamrzi, ze ludia dnes tak uvazuju, kazdopadne, s manzelom sme boli rodina, aj ked sme este nemali dieta a sme aj teraz s jednym dietatom. A nech si mysli kto chce co chce.
Ja mám štyri deti,všetko dievčatá...a veru si tiež užijem kadejakých "skvostov"...naposledy bolo niečo v Tom zmysle že: " nemáš deti,máš len dcéry.." 🙂
Asi by ta pani mala radšej za susedov poriadnu rómsku rodinu s 10 deťmi...Bohužiaľ sú kadejaki ľudia, čo nemajú iné problémy len ako vymyslieť problémy...🙈 To sa musí asi fakt nudiť v živote...
Ale zas baby, úprimne. Aké sú dnešné vzťahy mladých... Áno povacsine sa im šmykne a tým pádom zostanú spolu, koli dieťaťu....je ich omnoho viac ako naozaj funkčná rodina.
Ta pani to nemusela myslieť zle.
Možno tých ľudí pozná a preto ma z nich takýto pocit...
Za mna nie je rodina o pocte ci zlozeni clenov. Rodina je tam kde je laska. My sme dvaja a pes a povazujem nas za rodinu, lebo sme spolu a milujeme sa.
Potom ti co nemaju deti, ti co su rovnakeho pohlavia alebo rozvedeni s detmi su co? Ludia su velmi hlupy, kazdy by si mal pozametat pred svojim prahom. Mne raz znama hovori ze boze to je hrozne ze nejsi vydata a ste spolu uz dlho, vztah je realny az po svadbe. kukam nanu a to ze ty si 2x rozvedena v priebehu 5 rokov je v pohode hej? 🤣 nastalo ticho a jej vrazedny pohlad. Musela som si rypnut nech si uvedomi ze by sa mala starat o seba teta.
Ale ja som flegmatik povacsine to vobec neriesim, lebo ja som stastna a to je najviac 🙂 reci boli aj budu, dolezite je stastie vo vasom dome ked sa zavru dvere a ste tam len vy
Podla mna rodina su aj dvaja, bezdetni partneri alebo mama s dietatom...
No. A ja mam kolegynku, co má iba manzela a deti nemajú, nepodarilo sa im mat. A co? Tu na mk su uz pomaly aj témy ; isla som po ulici a na zemi lezala nezahodená flasa do smetiaku.

Názov filmu : ,,aj dvaja sú rodina". 😉