Trápne chovanie manžela
Ahojte,nepridu vam niekedy vase polovicky v spolocnosti trapni?🙃Niekedy ten moj zadre taku blbost,ze sama nechapem a mam pocit,ze aj ostatni pozeraju,ze uplne odveci,alebo sa mi to iba zda,ja sama neviem.Asi aj ja niekedy traposim,ale niekedy som normalne nervozna z toho,co to ten moj trepe alebo mudruje medzi znamymi,ked sedime niekde,alebo mame nejaku akciu.Vzdelany,scitany je,to nie je, uplne blbosti,nepravdy,ale ako keby nevedel chytit nit,ked kecame,alebo co.Ze ostatni mi nepridu taky trapni ako on.Je to velmi dobry chlap,otec,aj vsetko.Niekedy mi ale pride luto,ze som si nezobrala niekoho super vtipneho,zabavneho,co by bol oblubeny alebo tak.Ja viem,take sprostosti,ale nemate aj vy niekedy podobne pocity?Sme spolu 20 rokov…….😁Doma si ako tak rozumieme po tych rokoch,si samozrejme ideme niekedy na nervy,lebo uz si pozname kazdy chlp,ale na zasadne veci mame rovnake nazory,ale niekedy je az velmi zasadovy a taky ako keby nie do tejto doby,take staromodne nazory ma niekedy 😏Ja viem,ze taka o nicom tema trosku,ale v dnesnej dobe sme vsetci tak trochu pokrytecki,ze nikto nikomu radsej nepovie do oci.
@cibiother mozo preto ze je scitany ma problem zapojit sa do debat a tresne blbost. Aj mne sa to stava, ze sa občas len z nutnosti zapojim do debaty.
@cibiother aj môj to robí, poviem mu to vtedy na mieste, že pušta kraviny ...on mi na to niečo odšplechne a smejeme sa spoločne....potom zas sa ja strapnim, smejeme sa na mne.... Mne by zaležalo že s mužom si rozumiem a nie či zapadá niekam.... Pusu mu daj, povedz mu "láska netrep" a bavte sa ďalej
@cibiother myslim si, ze to ani nie je o tom, ze povie nieco trapne, ale o tom, ze ty sa trapne citis a hanbis sa za neho, lebo ked on zlyha ty sa citis ponizena. On ale nie je tvoja prednost ci vyhra. On je normalny muz s chybami a bud to prijmes alebo nie. Predstav si keby sa on hanbil za teba, ze hovoris blbosti a si trapna. Asi by si nerada s nim chodila do spolocnosti.
Môj muž je síce z opisu celkom iný typ ako tvoj, ale len som si spomenula...... sedeli sme v našej obľúbenej reštaurácii a muž sa dal do reči s čašníčkou, velice vtipkoval a že ako sa má, ako sa jej tam pracuje a tak a potom hovorí- Počul som, že váš šéf tu je riaden chuj a čašníčka na to: Fakt? To je môj otec. 🙂 Takže áno, chápem tvoje pocity.
Dakujem Vam dievcata aj chlapi za reakcie 🫶🏻A tym co ma maju za rozmaznanu kralovnu,ktora si nevie vazit,co ma doma?Nuz ja viem velmi dobre koho mam doma a on tiez…Iba Vam ticho zavidim a gratulujem,ak ste tolko rokov vo vztahu ani na minutu nezapochybovali a manzelov mate stale pozlatenych a vylozenych na piedestali! Vsetka cest.Hanbim sa za seba,aka som ja nedokonala osoba v porovnani s Vami
@cibiother Ja som sa presne s takym podobnym radsej rozisla. Teraz mam muza a nikdy mi neprislo ze traposi v spolocnosti. Nie je sice kecalek a zabavac ale teda nikdy nic take extra trapne nejak nepovedal. U nas som skor ja ta co sem tam od veci zadre a potom mi je samej zo seba blbo 🙂
@cibiother Preco sa hanbis? Nikto nie je dokonaly. Vies co bezne robi ten moj? Priklad "vtipu". Fakultativny zajazd v zahranici. Panko nastupi na autobus a pyta od sofera listok do Bratislavy...pomoooc. mam kopec inych prikladov, ale nebudem to sem davat. Trapas na trapas. 🙂 Casom je to nastastie lepsie, ale toto nikdy celkom nezmenis.
My sme po 20 rokoch uz zladení v spoločnosti. Ja som ten introvert s rozhladom, ktorý sa nevie baviť o ničom, len aby komunikácia neviazla. Môj muž práve toto vie, rozvíjať komunikáciu a posunúť ju do polohy, ktorá mne vyhovuje. Naučil sa, ako otvárať témy, aby sme sa všetci v spoločnosti cítili nenutene. Dokonca reaguje aj na iné tichšie manželky, aby sa aj oni mohli zapojiť do rozhovoru a nenastalo trápne, napr. ze tichší introvertnejši človek je vynechaný z debaty a ticho sedí v kúte. Ma na toto citlivosť, ale nebolo to tak vždy, musel prejsť vnútornou zmenou. Preto sa s ním v spoločnosti teraz cítim dobre. Zároveň sme si vždy vedeli dávať citlivú spätnú väzbu, ak nastali nejake trapne alebo nevhodne momenty. A samozrejme sme sa museli aj naučiť prijímať spätnú väzbu. Ale nebolo to tak vždy, postupne sme dozreli v našej komunikácii aj v komunikácii v spoločnosti.
@bets to je od neho pekné, ja som sa väčšinou stretla s tým, že mňa ako tichšiu osobu chceli vytiahnuť do debaty tým, že upozornili na moje nerozprávanie - prečo som ticho, čo nič nepoviem, no a po týchto slovách som sa ešte viac uzavrela a just som nič nepovedala 😀

No ty si teda dobra... Ucta a respekt k partnerovi ti nic nehovoria? Rodicia ti ho dohodili ze si nevedela aky je? Zobrala si si ho, dala mu deti, je dobry manzel a otec, tak ho radsej vnimaj cez tu najlepsiu optiku ako vies. Ty lutujes ze si si nezobrala nejakeho charizmatickejsieho? Jeho lutujem, ze mas taku nizku mienku o niekom, co ma byt tvojim zivotnym partnerom a laskou.