icon

Trávenie spoločného času

5. aug 2023

Zaujíma má vás pohľad na situáciu
Randíte s mužom tým že cez týždeň je človek rozbehaný teší sa na víkend že teda budete s polovičkou… ta vam ale zahlási že jeden deň víkendu patrí jeho koníčku čiže z celého dňa nič lebo je veľakrát odcestovany a pod… na margo toho sa zariadim aj ja a predsa nebudem sama sedieť v jeho byte a čakať až príde..keďže sa oháňa stále vetou chcel by som byt s tebou a tak … ale keď si to rozoberieme na drobné co preto robí? Zahlási že tu nebude a potom fnuka že chce byt so mnou keď sa ho spýtam ue teda co z toho že len chce a nič preto nerobí povie aby som chodievala s ním…ale mna to nebaví je to mužská záležitosť
Ja chapem že je nato iný pohľad ak partneri spolu bývajú že možno taký deň osamote je tiež fajn ale takto v začiatkoch to celkom zamrzí… myslite že by sa tu raz niečo mohlo zmeniť alebo to zastane v rovnakom bode a bude len horšie lebo si robí to co považuje on za vhodne ?

zmrzlinka2021
•
5. aug 2023

Ale ja nechapem, prečo vas cas limitujes len vikendom.
Aj pocas tyzdna po praci sa mozete stretnut, ist na prechadzku, do kina, na kolacik alebo vziat bajky a ist na hodinku vonka spolu.

A aky konicek to ma tvoj priatel teda?

autor
•
5. aug 2023

@zmrzlinka2021 pochopiteľne ale od víkendu si sľubujem aspoň ja plnohodnotnejsie strávený čas keď človek nemusí utekať do prace a pod

lindous
•
5. aug 2023

Vie spraviť kompromis a raz za čas tú jeho aktivitu vynechať, aby ste mohli ísť na víkendový pobyt alebo takýto dlhší výlet alebo trvá na tom, že každý víkned je to takto a basta? Čo je podľa mňa isté, samé od seba sa to nezmení určite...

danica2711
•
5. aug 2023

tak asi nemáte rovnaké záujmy, keď teba nebaví zúčastňovať sa na jeho hobby a spoločné si zjavne neviete vymyslieť. Nad tým by som sa asi zamyslela, pretože spoločné záujmy sú strašne dôležité

luccija
•
5. aug 2023

To Ti len tak hovori🤪ak by nechcel nešiel by na hobby deň.Ked to je jeho vášeň a venuje sa tomu dlho tak máte ešte stále nedeľu.Soboty si rob aj ty svoje... nikto nevie ako to bude dalej, ale som za to, aby si každý udržal svoje hobby a nie byť stále spolu a potom po čase začne človek unikat aspoň vieš, že má niečo čo ho bavi