Tri deti s tromi mužmi
Ahojte, mám tri deti, každé s iným mužom a uplynulý týždeň som bola svedkom diskusie medzi mojimi kolegami (bola som v druhej miestnosti za rohom a nevedeli o mne evidentne). Podľa nich som kurva, štetka a zlatokopka - toto o mne doslova povedali.
Len pre info, aby som fakt nevyzerala ako štetka, čo chodí od dverí k dverám a necháva si robiť deti: prvé dieťa bolo neplánované po krátkodobej známosti, ale keďže som bola relatívne zabezpečená a mala som podporu rodiny, rozhodla som si ho nechať (a bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote). Druhé dieťa mám s bývalým manželom, ktorý nás opustil a tretie so súčasným (a dúfam posledným) partnerom.
O všetky deti sa príkladne starám, sú pekné, zdravé šikovné a zabezpečené. Informácie o mne zrejme unikli z personálneho oddelenia, lebo keď som žiadala o daňový bonus, musela som pochopiteľne uviesť mená detí a dodať rodné listy, a tam si určite všimli, že majú rôzne priezviská a rôznych otcov. Už aj tam mali narážky, že čo som stvárala (no nič, čo ich do toho??). Aj Kate Winslet má 3 deti s 3 mužmi a nepostrehla som, že by bola za kurvu. O mužoch nehovoriac, taký Boris Kollár, Elon Musk či Alain Delon majú X detí s Y ženami a nie sú to kurevníci, ale "multioteckovia", "playboyi", "frajeri".
Seriózne sa pýtam - fakt som taká rarita, taká divná, že ma považujú za kurvu a zlatokopku?? Inak podobné narážky majú aj niektorí moji príbuzní.

Inak rozmýšľam,že aká katastrofa musí byť pre pubertálne decká,čo majú náhodne rovnaké priezviska. Aj to sa stáva. Aká trauma....že bohvie,kto s kým a kde. Upratovačky a kuchárky majú čo riešiť. Veď to aj je asi len pre takúto katageriu na riešenie. Ale vlastne asi nie. Normálny,dospelý a vyspely človek by neriešil niečo takéto a normálne dieťa by to aj v rámci puberty pochopilo. To,že sú naozaj nie normálni rodičia čo riešia pred svojimi deťmi klepy ako pre slepice,to chápem. Ale to sa nájde všade a všelijaké témy.... A je aj celkom bežné,že matky si nechávajú svoje rodné priezvisko,prípadne obe. Minimálne v zahraničí. Na sk ,ako vidím sa riešia naozaj veľmi dôležité témy po školách,kto a s kým ma deti a ako sa volajú. Keby len po školách teda...aj v práci. Výkvet inteligencie,tlieskam.
@maciatkolulu pekne zhrnuté 👍