Trojročné dieťa nemá rado jedných starých rodičov

slavkajurko
19. aug 2020

Zienky, trapi ma ze moj syncek nechce a je zly na mojich rodicov. Pritom oni sa k nemu spravaju pekne, aj ho maju radi. Je dobry len ked mu nieco kupia. Pritom manzelovych rodicov ma rad. Oni su ozaj dobrí ludia, maju ho radi, ale aj moji rodicia su super a vobec sa nanho nikdy nehnevali aj ked ich odmieta. Stale hovoria, ze on z toho vyrastie. Teraz ma 3 roky. Ale nasi si chceli uzit svoje prve vnuca a ono sa tak sprava. Vyrastie z toho podla vas? Kedy sa to zmeni?

pribinak
19. aug 2020

Vyrastie. Možno za rok a možno za dva.

pavucikvet
20. aug 2020

@slavkajurko vyrastie.Skor mam inu otazku, hraju sa s nim? alebo je to iba o tom peknom spravani k nemu..

katkati
20. aug 2020

@pavucikvet Áno, presne o to ide. Deti potrebujú hru, uvoľnené správanie a občas s ními tak detsky povystrajať, priblížiť sa ich detskému svetu. A to je niekedy umenie.

slavkajurko
autor
20. aug 2020

@pavucikvet praveze oni sa s nim chcu hrat, ale on ich odmieta. Zase ani svokrovci sa s nim nejak extra nehraju. Ale zijeme tu u nich.

makova333
20. aug 2020

@slavkajurko vsetko vysvetluje to, ze zijete u nich. Je viac naviazany na starych rodicov, ktorych ma pri sebe. Je to normalne.

wroni87
26. mar 2023

@slavkajurko Dobrý deň, mám takú otázku, že či sa nakoniec vyriešil ten problém so starými rodičmi? Vyrástol Váš syn z toho? Lebo mi máme podobnú situáciu, len s rozdielom, že môj syn zbožňuje starého otca, ale na starú mamu je strašne zlý... Pritom určite viem, že nemá na to dôvod.

slavkajurko
autor
26. mar 2023

@wroni87 áno, úplne sa zmenil. Ma 7 a zmudrel. Musel z toho proste vyrásť ako mi tu radili

wroni87
26. mar 2023

@slavkajurko ďakujem za odpoveď, aspoň že je nádej 🙂