icon

Trpím v tomto živote preto, lebo ma prenasleduje karma?

29. okt 2020

Prezila som sikanu, tyranie rodicov, detsky domov, sexualne zneuzivanie, mam psychicke ochorenie panicku uzkost, trpim aj fyzickym ochorenim, ktore je viditelne a vysmievali sa mi zan v skole, byvaly partner ma bil, dalsi ma oklamal a vyuzil, mala som macicku, ktoru mi zabili zli ludia, ledva pracujem, iba prezivam, som v zivote na vsetko sama a nikoho nemam, cely zivot som v podnajmoch a zijem v strachu, co so mnou bude ked vazne ochoriem a nebudem moct platit, vsetko je drahe. Bojim sa aj zit dalej, budem mat 32 a doteraz som zazila v zivote velmi malo pekneho. Preco musim tak strasne trpiet, ked som nikomu nikdy neublizila, kazdy den sa pytam, preco ja? Od narodenia az doteraz. Matka ma tak nenavidi, ze ma preklinala od kedy som sa narodila, moze byt sila toho prekliatia tak velka, ze sa ma zmocnila? Bola som u vestkyn na precistenia, ale asi to nepomaha. Nebolo by lepsie sa zabit ako cakat na dalsie zle veci? Niektori vravia, ze to je karma minuleho zivota, ale preco musim trpiet v tomto zivote, ked ja neviem, co bolo kedysi? Ja v to ani neverim, ale ludia tak hovoria. Co mam ale robit? Ako to zastavit? Cakam iba zlo a iba to najhorsie, nemam ziadnu vieru ani pozitivne myslenie uz. Na co je takyto zivot :(

Strana
z2
lucik106
9. nov 2020

Som s Tebou a objímam Ťa. Drž sa, si silnejšia než si myslíš.

Strana
z2