icon

Túžim po dieťati a partner nechce o tom ani počuť

9. jún 2023

chcem sa opytat co by ste robili v mojej situacii, mam 31 rokov jedno dietatko uz mam a zacinam tuzit po druhom avsak partner o tom nechce ani pocut, ze na tom niesme tak ekonomicky dobre aby sme mohli ma druhe dieta, ja si myslim ze by sme to nejako zvladli ale on vzdy pri tej teme zacne byt nervozny ze deti su nevdacne ze do nich clovek investuje kopu nervov a penazi a ze on sa na to neciti ma 36 rokov, ze on chce pracovat na sebe obcas ma napadaju myslienky ze sa proste zbalim ( nemam ale vlastne byvanie ) pojdem k mame a zacnem hladat ineho chlapa aby som stihla este druhe dieta 😃 potom si ale hovorim ze mozno uz nikoho nenajdem a budem visiet matke na krku s terajsim dietatom a ze to asi nieje najlepsie riesenie, zaroven som ale smutna ked vidim inde maminy s malym dietatkom a aj ja chcem znovu zazit to pekne babatkovske obdobie a rozmyslam nad tym kazdy den, su dni kedy placem dni kedy som rozhodnuta odist dni kedy som ok a proste si poviem ze to bude dobre jedno dieta mi musi stacit a potom zas den kedy ken placem, neviem ako sa s tym vysporiadat cakat roky ci sucasny partner zmeni nazor vytlct si tu tuzbu nejako z hlavy ( co vooobec neni jednoduche) alebo sa proste zbalit a s holym zadkom zacat celkom nanovo, co si o tom prosim myslite vy, dakujem

Strana
z3
tessa04
9. jún 2023

Vies, nie kazdy muz tuzi po detoch, a tiez nie kazdy sa stara o dieta, ktore nie jeho- to ten tvoj robi.. Ty by si mohla mat celkom v pohode zivot, keby tuzba po babatku nebola silnejsia ako zdravy rozum. Vies, my sme dlho nemohli mat babatko a som presvedcena o tom, ze keby ho nemame, boli by sme aj tak spolu..dieta nie je ziadna zaruka stastneho vztahu, ale to uz vies..uz to, ze mas jedno zdrave dieta, strechu nad hlavou a chlapa, co sa o vas stara je super.

martyzpp
9. jún 2023

Okrem vsetkeho co tu uz zaznelo by som este poznamenala, ze aj keby sa nejako podarilo mat dieta s tymto partnerom, vies si predstavit ako to u vas bude? Tvoj prvy syn je pre neho cudzi a asi aj vdaka nemu povazuje deti za nevdacne. Svojho vlastneho syna vsak bude pravdepodobne velmi lubit a myslim, ze by zacal medzi detmi robit rozdiely a len potom by nastalo u vas doma “peklo”.

lelelienka
9. jún 2023

@jesenzima ale to nie je o tom co kto chce sam, ale ci to chcu spolu a v rovnakom momente. Ak nie, nema to proste zmysel. Vo vztahu sa v zasadnych otazkach neda prisposobovat a nie je to nic sebecke, vola sa to kompatibilita. Ked v zasadnych zivotnych hodnotach chyba, nebude to fungovat.

power_of_now
9. jún 2023

A o tom ci chcete mat spolocne dieťa ste sa na začiatku vztahu nerozpravali? To je dost podstatné si ujasnit.. jasne ze veci sa mozu zmenit, ale človek vie k comu je nakloneny.

vikiki29
9. jún 2023

Nechce si ťa vziať a nechce mať s tebou dieťa. A ty si presvedčená že ťa ľúbi… no neľúbi. Je s tebou, lebo mu to takto momentálne vyhovuje, niečo ho to stojí, ale on je s tým ok. A keď si nájde niekoho iného, tak má zadné vrátka otvorené, tak ako si ich necháva - vie prečo to robí, prepáč…

gabika0825
9. jún 2023

Stotožňujem sa tu s názormi že by som určite do toho dietata nešla, za predpokladu že partner je živiteľ rodiny, alebo finančne zabezpečuje väčšinu výdavkov, asi sám vie dobre čo hovorí. Chcieť je pekne, ale máš 31 rokov a keď na to skratka nie sú financie tak tak by si to mohla pochopiť ako dospela zena. Ako by sa cítil tvoj partner? Zahodiš váš cely vzťah kvôli tvojmu sebeckemu rozmýšľaniu? Rob čo myslíš

rorino
9. jún 2023

Keď ste sa dali dokopy chcel s tebou dieťa?Nemôže to byť aj tak,že on rozmysla,že síce ťa má rád,ale veď ty už dieťa máš,tak načo by ti bolo dalsie.Vela chlapov si v tejto dobe nájde partnerku s dieťaťom,podľa možnosti nie s malým,lebo od nich už ďalšie dieťa nebude chcieť.Toto je len moje zamyslenie ,možno pohľad z úplne iného uhlu.A plakať pre dieťa,ktoré možno niekedy budeš mať,možno nie?Nehnevaj sa ,máš doma zdravé dieťa,máš byť šťastná a nie sa trápiť chymerami.Kolke ženy by boli šťastné za to jedno dieťatko.

lucia147852
9. jún 2023

Keď sa prestaneš cítiť ako chudera a prestaneš sa tak správať, tak možno konečne najdes muža, ktorý bude mat seriózny záujem. Načo tlacis na pílu s dieťaťom v neperspektívnom vzťahu? Uz len to, že si tá nechce vziať má byt pre teba výkričník prečo neísť do dieťaťa. Pozbieraj sa, poprípade vyhľadaj psychologa a buduj troska svoje sebavedomie. Ideš na to z úplne zlého konca. Žena má byt schopná a sebavedomá. Na ženy bez sebavedomia sa lepia len divne existencie a tie vzťahy nikam nevedú. Potom si tie ženy z veľkej lásky porobia 4-5 deti, každé s iným otcom a potom ďalej vyplakavaju aký je život zlý.

autor
9. jún 2023

@lucia147852 necitim sa ako chudera preto ze si obcas poplacem lebo tuzim po dietati ale dakujem a moj partner nieje divna existencia je to rozumny a dobry clovek len so mnou nechce mat dieta to je cely problem

kvetinka75
9. jún 2023

autor - nechce mať dieťa, nechce si ťa zobrať, iba také detaily.....

lucia147852
9. jún 2023

Prepáč ale tvoj výlev čo si tu napísala ako nikomu nestojis za to, aby si ta vzal hovorí za všetko….

sasa1310
9. jún 2023

ja som si len predstavila, že aká láska to musí byť medzi vami, že ti partner nedá niečo po čom túžiš, tak ho vymeníš. To keď toto dokážeš, to už môžeš rovno odísť či dieťa bude alebo nie.

sasa1310
9. jún 2023

@kvetinka75
@lucia147852 tak keď ona píše, že rozmýšľa ho vymeniť za iného kvôli dieťaťu....no tiež by som si takú nevzala

jeennyv
9. jún 2023

Ja ti napisem takto..kolko rokov ma tvoje dieta, si na “msterskej”? Mas prijem? Pracu, ci vyhliadky do prace…zijes s priatelom vo vasom, jeho byte, podnajom? Chces dieta…a ja chcem jednorozca napr…myslim, ze ty vela aspektov co vnima priatel nevidis lebo chces dieta…on uz ma nejake? Mozes byt na jednej strane rada tvoje uz berie vlastne, ze uz jedno mate na dalsie sa neciti…ujasni si priority v zivote vztah deti atd co ocakavas…vies chlap ak je potentny moze mat dieta aj v 60, 80tke u zien je to ine, cize sa zrovnaj v hlave, co vlastne chces

jj298
Odpoveď bola odstránená
pipi89
19. sep 2023

Ahoj, ja ta uplne chapem..riesila som presne to iste co ty 3 roky dozadu…bolo to tazke obdobie..partner nazor nezmenil, zostali sme spolu lebo sa lubime..kupili sme si dalsieho psika a ja som sa s tym nejako zmierila. Nehovorim ze mi to obcas nieje luto, ale mozem povedat ze som stastna a spokojna. Kupili sme si domcek, obaja sa venujeme praci a psikom..a snad sa dockame o par rokov vnucata ktore si budeme uzivat

pipi89
19. sep 2023

Kolko ma tvoje dieta rokov?

rorino
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3