Túžim po inom chlapovi. Som normálna?
Ahojte. Som tu nová, potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi. Je slobodný, je to náš najlepší priatel, môj muž ma s ním zoznámil ešte dávno pradávno.
Rozumieme si skoro vo všetkom, má rád naše dieťa, strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko. Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža. Vedela by som si predstaviť s ním občas byť, môj muž chodieva na pol týždnovky, takže absolutne by som nemala strach, že dojde skôr z práce.
Neviem, čo mám robiť. či mám kamoša pozvať na kávu a na rovinu sa ho to opýtať, alebo či to mám v sebe dusiť.... Neviem sa už na neho ani normálne pozrieť, najradšej by som mu všetko povedala. Som si na 80 percent istá, že by ma odmietol, kedže je best priatel mojho muža a nikdy by mu také niečo nespravil, možno sa mu ani nepáčim, no rada by som to od neho počula, že ma nechce. Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....
Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.
Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.
hm, zbav sa tej nocnej mory, poziadaj ho o sex, a po sexe ho poziadaj o peniaze ... krute? kruty bude aj nasledny rozvod a tvoje vycitky preco si si dovolila pomysliet na neveru .... ☹
@eri28 ano maš v niečom pravdu u nas je ta komunikacia je jej velmi malo a neviem ako by som bola sneho znudena už no neviem to ani popisať len viem že moje tužby su velke .. stale myslelasom že som to už prekonala ale nie .. ☹ ,vracia sa to stale .v kutiku duše si poviem moj mjž si to nezasluži take dačo aby som mu urobila ale moja tužba je velka a cidim že aj ten dityčny chce neviem vieš čo necham to tak ako bude tak bude, ked ten bude chcieť urobi preto všetko lebo to chceme obaja ak nie tak maš pravdu ostane to v mojej hlave .
Baby je to zaujimava tema,ale vsetky mate pravdu a az sa cudujem ake skvele nazory tu mate niektore,uplne s vami suhlasim ,v dnesnej dobe si strasne malo uvedomujeme co mame.....
@betabe Fyzicka pritazlivost medzi muzom a zenou funguje stale ,je to asi normalne ked sme opacneho pohlavia a hladat medzi tam lasku a mysliet pritom este aj na nejaku buducnost je velmi velmi malo pravdepodobne,len sa popalis a budes trpiet ty a cela tvoja rodina,ver mi,viem o com hovorim,silny je ten clovek ktory dokaze odolavat pokuseniam !!!!
@1981zuzu skus poriesit nieco zo svojim muzom, aby si bola stastna, a netuzila po druhom, je to urcite lepsie, ako znicit si zivot, len pre par endorfinov, a zazitok, ktory by bol urcite dobry, ale stoji ti to za to???
Ked mas pri sebe manzela popracuj na tom, aby to bolo tak ako volakedy 😉 , pretoze, ked spravis zly krok stratis manzela, a za tu jednu noc, alebo pol hodinu, hodinu vasne ti to snad nestoji 😅 , dufam.... 😵
nie je to najlepšia kombinácia, aj keď viem,že tvoja túžba je silná. Niekedy nás len niekto pokúša a je na nás ako sa k tomu postavíme, ak sa to bude mať stať tak sa to stane a skončíte v jednej posteli, ale moc tomu nepridávaj a nepokúšaj ak nechceš riskovať. Ja by som do toho nešla, v prípade,že je to najlepší kamarát tvojho muža a ty vieš,že ťa odmietne, teda tak si to naznačila. Nemáš absolútne nad čím rozmýšľať, len si proste nechaj zájsť chuť. Nestojí to zato, aj keď by to fakt mohla byť bomba a práve naopak možno aj veľké sklamanie pre teba. Väčšinou to tak býva a možno by si týmto zistila ako ľúbiš svojho muža a svoju rodinu a trápilo by ťa to. Držím ti palce nech si vyriešiš všetko vo svoj prospech a prospech svojej rodinky.
@zelinka32 ahojte som tu zase už som sa staho zobudila uvedomila som si že pritelstvo je niekedy viac ... a jeho manželka je moja naj proatelka a nechcem ju stratiť tak radčej si ju udržim čitala sms čo som mu poslala a ma stale považuje za kamošku tak ZOBUDILA SOM SA 😀 nechcem ich stratiť tak sa baby majte ..a nerobte take hluposti ako ja
@betabe 🙂 tak si si vypocula dost ostrych nazorov, asi si si nevybrala najspravnejsiu stranku, tu ti baby povedia fakt narovinu 🙂)) POdla mna si uplne normalna! Je uplne normalne, ze vztah sa casom dostava do istych ,,nudnych" kolajnic, a kazdy z nas tuzi po nejakej zmene, ale nemusi to byt prave podvod. Su aj ine varianty ako ozivit vztah. Ved ty si nic neurobila, len sa pytas! Keby si ho uz podviedla a pytala by si sa ci si urobila dobre, necudovala by som sa ze ti tu vynadaju. Mas len sialene myslienky .... ale podla mna by to urcite nebolo spravne aj zrealizovat. A uz vobec nie v pripade ze je to vas spolocny dlhorocny kamarat. Podla mna, dajte dceru k babke, alebo niekde na vikend, otvorte si vinko a skuste do vasho vztahu vratit to co sa uz pomaly vytraca- vasen. Si si ista ze ten tvoj piratel je taky uzasny, ze nemate vobec ziaden problem? Pretoze podla mna, keby bolo medzi vami vsetk ook , nelakalo by ta to. Nie je problem vo vas dvoch? Podla seba viem, ze aj dlhorocny partner dokaze byt skvelym milencom. Skus to riesit inou cestou
@sofinka333 Ahoj. Problém bol vo mne. Ale nič som nespravila, bola to len chvílkova túžba, nič viac. Veľmi som sa na seba nahnevala, časom som pochopila, že čo za blbosť mi to vôbec napadla!! S mužom mám odvtedy čo som sa "prefackala a zobudila" oveľa lepší a vášnivejší vzťah a som veľmi rada že som ho nepodviedla, lebo asi by som s tým pocitom nevedela žiť.
ahojte, som chlap, asi žiadnu nebude zaujimať môj psotoj, ale keby, napiste rad sa zdoverim
pekny den hlavne tebeBetabe, že si napisala svoje tuzby
@betabe prosim smiem ti pisat aj ja?
ahoj,ak by si sa s ním vyspala, určite by to nebolo len jednorázovo...ak by vám bolo spolu dobre,vyhľadávali by ste ďalšie stretnutia...a trápila by si sa viacej,ako predtým
Ak tak veľmi potom mužovi túžiš, zatvor oči, troška sa pohraj a potom sa prefackaj, že uvažuješ nad tym, nad čim uvažuješ.
Každa žena ma nejake (eroticke) túžby s kadejakými mužmi, či je to sused/kamarat/kolega...ale treba to vedieť stopnúť skôr, než tato túžba zniči realitu.

@1981zuzu este ma napada, pripada mi to tvoje pisanie, tak strasne strelene, ako, ked som mala 17, a svet bol gombicka, nechcem ta urazat, prepac, ale kde si nechala hlavu, zena sa zalubi, na uplne inej urovni, ako muz, oni prozmyslaju z tym co maju dole, a my trosku srdcom, cize by si sa popalila, stat sa to moze pokial dovolis, ale ked ty zmenis postoj, aj on prestane ta brat ako nieco, z cim si pohra, a odkopne, neverim, ze by z toho bola neaka buducnost, urcite iba jedna noc, a nic viac... 😝