icon

Typický manipulátor

svetluska82
26. feb 2016

Ahojte...o problemoch s mojim muzomsom tu uz popisala vela....len este vzdy neviem ci je typicky manipulator. Ako sa prejavuju v beznych situaciach? Mate s tym skusenosti?

Strana
z5
timea7
26. feb 2016

@svetluska82 podľa toho, čo píšeš v iných témach, tak je to typický debil, ja osobne sa nestačím diviť, že je ešte stále tvojím mužom

0silvia0
26. feb 2016

@mawka no o 15 rokov budeme on-line svokry, ale tak o zábavu na staré kolená budeme mať postarané, začínam sa tešiť 🙂 šak ten virtuálny svet je tuším zaujímavejší ako bežná obyčajná realita 😝

stella33
26. feb 2016

@mima4 ...a este doplnim, vzdy sa chce rozchadzat (rozvadzat) a ked prestanes prosit a suhlasis, zrazu to nechce. Vynucuje si prosikanie 😉

stella33
26. feb 2016

@timea7 😀

stella33
26. feb 2016

Inak ja uz moju dceru teraz vzdelavam, ako sa vyhnut manipulatorom (muzom aj zenam 😉

timea7
27. feb 2016

@stella33 sorry, ale ak mrkneš do iných tém, ktorých opisuje ich problémy, nechápem, na čo potrebuje vedieť, či je manipulátor. Čo to zmení a ich vzťahu? Jeho určite nie..

timea7
27. feb 2016

@jolinka ja mám pocit, že je to vírus na MK, že je to skrátka chytľavé - v úvodnom príspevku opísať všetko utrpenie, ktoré musí žena s mužom, ktorého si sama vybrala znášať, keď sú jej tu popísané rady, ako z toho von, tak prvý level je, ako to nejde, ďalší, ako ho miluje a on v podstate nie je až taký zlý, veď jej ani raz nezlomil ruku....a potom to plynule prejde do útoku na všetky prispievateľky. Je mi oveľa sympatickejšie, keď žena napíše - žijem tak ako žijem, momentálne nemám odvahu ani chuť to meniť, potrebujem sa iba vykecať.

mawka
27. feb 2016

@timea7 presne. a kolko je tu bab uprimnych hlavne same k sebe? ako safranu.

slivka3
27. feb 2016

@mawka
@0silvia0
@natalym Tak baby som rada,ze nie som sama,ktora ma take deti.
Synator je panna je umrncany,upistany,urevany....
Dcera tvrdohlavy baran a tiez neskutocna bordelarka a pri mojej poriadkumilovnosti to je kriz...
Manzel flegmaticky,salamisticky strelec a potom mat byt ja akoze pri tejto kombinacii roddine zalozeny typ rak? no nemyslitelne...mne je tiez v robote castokrat lepsie ako doma.

timea7
27. feb 2016

@slivka3 ja by som znameniu neprikladala až taký význam. Moji traja najbližší sú ryby a každý z nich je úplne, ale úplne iný. A dvojčatá sú narodené dokonca v rozmedzí pár minút a veľmi často sú obe odlišné.

slivka3
27. feb 2016

@timea7 Ved ja tomu tiez neprikladam nejaky velky vyznam,to len na margo toho co tu baby popisali o svojich detoch a vlastnosti znameni,ze z toho nieco maju aj moje deti a manzel.

mandala77
27. feb 2016

pre tie, ktoré sa pýtajú či ich manžel je manipulátor, tak som dnes natrafila na výborné video, keďže som sama s jedným žila, môžem len súhlasiť:

https://www.youtube.com/watch?v=8bPNv_-f7tI
natalym
27. feb 2016

@slivka3 Ja mám dobré deti, to čo som napísala je síce pravda, ale verím, že to sa vekom zmení a samej jej to začne vadiť. Má iné dobré vlastnosti, ktoré považujem za dôležité. Je pracovitá, keď si niečo zaumieni tak bojuje kým to nedá, je veľmi manuálne zručná, omnoho viac ako ja a podobne.
Najhoršie je keď ma niečo na vlastnom decku štve a spomeniem si, že ja som bola taká istá a moja mamina sa hnevala tak isto. Tak by som ju vyobíjmala a už jej niet. 🙂

slivka3
27. feb 2016

@natalym Tak aj moje deti maju dobre vlastnisti,tak ako kazde dieta,len v pamati mi zvacsa utkveju tie horsie.....
Tak ja tiez dufam,ze sa tie moje deti naucia si viacej po sebe upratovat,len teraz u nas zacinaju prejavy puberty,tak kym to neodznie, budem sa musiet naucit respektovat ich zmysel pre poriadok a ich spravanie,hoci je to obcas veeeeelmi tazke,tiez nie som kludas a niektore veci nedokazem prekusnut,ako naprikla nezaujem o skolu,to ma vie vytocit riadne.

natalym
27. feb 2016

@slivka3 No to aj mňa. Moja radšej ide do roboty, na brigádu, ako do školy............ 😠

mawka
27. feb 2016

@natalym maly sa nemoze dockat, kedy bude moct brigadovat. toto iste, hlupy neni, len sa mu nechce. skola ho nebavi, ale robotu ma rad, hlavne ze si zarobi. len zase berme to pozitivne, ludia, ktori cim skor zacali zarabat - hoci uz jak decka, tak su v zivote castokrat uspesnejsi.

natalym
27. feb 2016

@mawka No dúfam. Však aj ona tam chodí kvôli prachom. Len jednej veci sa obávam, že všetko minie, ako ja. Ale teda môžem povedať, že čo sa týka oblečenia s ňou už nemám starosť, to jej vždy poradím, kúp si bundu, potrebuješ a tak.
Ja keby som bola v tom veku čo ona, tak mojím cieľom bola dajme tomu, že kariéra, aj robím a mám to čo som vždy chcela, či už zarábam k tomu sa nevyjadrujem, ale ja by som si dala cieľ, že nemusieť už v 40 tke dreť. Akože ok prísť a robiť niečo kreatívne,ale nie dreť každý deň.
Jáj počkaj, však zase sa až tak nenadrem..............

slivka3
27. feb 2016

@natalym Tak aj moja uz maka,uz od 11 tich,tiez uz si vsetko pokupi sama,co je pre mna velka vyhoda,ale vie aj usetrit,len teraz som jej urobila ucet,tak som zvedava,ci sa nenauci viac minat,doteraz mala peniaze pri mne,tak bez mojho vedomia neminala.
Ja som zas bola tip aj skola,aj brigada brigovala som od 15 tich.
Mna by to zas doma od 40 ky urcite nebavilo,mna robit bavi,ale tak nerobim vo fabrike,ale u super sukromnika,tak asi preto.

slivka3
27. feb 2016

@mawka U nas napodobne,rozum je,ale ucit sa nechce.
Tak to by bolo super,kebyze, kedze Adel zacala skoro makat,bola v zivote uspesna a o Matesovi ani nehovorim,ten zarezava od osmich,ale jeho to nebavi,ani peniaze mu este nic nehovoria.

danica2711
28. feb 2016

@slivka3 to kam "predávaš" tie deti, keď zarábajú od 8 resp. 11 rokov? reklama, či čo?

slivka3
28. feb 2016

@danica2711 Nie poctivo makaju.....letaky....

danica2711
28. feb 2016

@slivka3 v takom veku? nie je u nás práca v takom veku náhodou trestná?

slivka3
28. feb 2016

@danica2711 Tak zmluvu nemaju,to je jasne....pomahaju mne,ale nie zadarmo....a iba ked chcu,zas ich nezneuzivam...

lalia87
28. feb 2016

@slivka3 keby si hned napisala pomahaju,to je ine..ale interpretovala si to ako ze zarezavaju a to je trosku divne..

slivka3
28. feb 2016

@lalia87 Tak syn pomaha,ked sa mu chce,ale dcera uz ma svoj usek,teda zarezava pravidelne,lebo chce a pravidelny prijem okrem vreckoveho sa jej paci.

lussy211
19. apr 2017

Tých je viac, žial ten môj sa radí práve do kategórie "sympaťák", odišla som od neho a našla si niekoho normálneho a pred všetkými som za špinu čo chudáka chlapa nechala pre iného, ale to prečo to tak bolo a čo ma k tomu viedlo...ale ostatní su mi fuk konečne mám normálny život .Toto neprajem nikomu dokáže z vás urobiť idiota a zo seba toho supermana.Neskutočné je že ako mu to vštci žerú 🙂http://www.2012rok.sk/wp/psychologia/17185-mani...

rusalkablack
19. apr 2017

ja som tiež zabila 2 roky mojho života s manipulatorom, pisala som tu o tom, a vďaka bohu a hlavne ženám, čo mi napísali, sa mi otvorili oči a skončila som to. Tiež bol sympatický, charizmatický, vtipný, ale na druhej strane, keďže bol po úraze na invalidnom, všetkým vytýkal- hlavne mne - vám zdravým je sveta žiť, neviete, čo je to žiť v mojej koži...Ale že býval zadarmo a vyžieral svojich rodičov, to bolo OK... A odo mňa koľko peňazí si napožičiaval...Ponúkali mu prácu na 4 hodiny, kde by iba sedel, ale nie, kdeže on sa neponíži prácou, radšej bude žobrať od kamarátov...Tiež som z toho vyšla ako ja tá zlá, a je mi to srdečne jedno.

svetluska131
23. jún 2019

@mawka ja mám toto sú ste doma- syn, 15r., Strelec.Ale total presný popis.

Strana
z5