icon

Udreli ste niekedy muža pri hádke?

1. nov 2024

… pri hádke, výmene názorov. Ak Vám veľmi ublížil … proste keď si to fakt aj zaslúžil. Ak nie, urobili by ste to? ..

Strana
z3
saxana000
2. nov 2024

Svojho nie..

0kristina0
3. nov 2024

Autorka a naco sem davas hypoteticke otazky? Chystas sa niekoho udriet?

autor
3. nov 2024

@0kristina0 ja vážne nechápem prečo investuješ energiu sem napísať keď je to celé také zbytočné … a áno, mala som už také chvíle v živote, že veľa námahy ma stalo sa ovládnuť … preto hypoteticky som sa opýtala ostatných žien na diskusnom fóre, či niečo take už zažili … stačí?

0kristina0
3. nov 2024

Tak sa nauc ovladat a nebudes musiet klast hypoteticke otazky.

inulienka29
3. nov 2024

Áno. Exmanžela. Začal vo veľkom gembliť, prehral všetky naše peniaze nebolo ani na účty. Dokonca som doňho aj hodila kvetináč. Absolútne to neľutujem. Mala som ho vyfackať znova, keď ma s dvoma malymi deťmi na rodičovskej nechal bez peňazí bez jedla bez zaplatených účtov.
Ale život ho vyfackal o dva roky keď som sa zbalila, podala žiadosť o rozvod, a s deťmi začala krásne žiť ďaleko od neho, chorého človeka.

autor
3. nov 2024

@0kristina0 vďaka za nevyžiadanú radu

zuzulka558
3. nov 2024

Keby som mu dala facku ved by som sa za seba hanbila,, ak by prefackal ma by videl co by som naňho našila aj co by pravda nebola 🤣🤣🤣 u nás to nehrozí aj mini hádka je v rámci srandy aby si deti nemysleli ze sa nemáme radi

laffaeitt
19. nov 2024

@moonlight1210 a muž si to po tom incidente nešiel s nim tiež,, vybaviť? "

moonlight1210
19. nov 2024

@laffaeitt Nehovorila som mu to. Viem, ze by si to siel vybavit, ale naco sa natahovat s opilcom.

Nedavno sla v piatok v noci opita skupinka cez nasu ulicu a zacali hrdinski junaci alkoholom podpereni susedom kopat do veci a nicit ich (prerabaju plot a neboli doma). Tak som otvorila okno a nakricala na nich, nech to nechaju na pokoji. Naco zacal jeden z nich po mne ziapat vulgarizmy a ako trucovity skolkar si kopol este raz.
Hovorila som o tom po vikende mm a on na to, ze dobre, ze nebol doma, lebo by sa musel ist bit. Na co som mu povedala, ze nebolo treba, lebo ma tak ten chalan nastval, ze som mu jeho "rodnou recou" nabryzgala napspat tak, ze sa dal na odchod a ten posledny zo skupinky sa vratil, potichu vsetko podvihal, co skopali na zem, dal to na miesto a zase potichu odisiel.

klotildabazarik
19. nov 2024

Ano

laffaeitt
20. nov 2024

@moonlight1210 teda klobúk dole ze si si zastala susedov majetok. A ta situacia s tým sex. obtazovanim bola tiež nedávno ako ten plot? Inak muž má koľko rokov keď sa môžem opýtať lebo je celkom akčny keď by sa s nimi išiel pobiť. Ja už okolo 40tky si vravím ze som na to starý. Dávnejšie asi áno

Strana
z3