Unavená mamička: Kedy sa život ustalí?
Ahojte, som vdacna za moje krasne zdrave deti. Ale uz som zo vsetkeho unavena. Viem s nastupom do roboty bude vsetko este este horsie viem viem viem... Potrebujem sa vystazovat. Starsie dieta chodi prvy rok do skolky, non stop chore, zvacsena nosna mandla. Ist na operaciu, neist? Neviem sa rozhodnut. Ked ho uz pocujem kaslat, šlak ma ide trafit. Niekedy to ma lepsie inokedy horsie. Kazdy den zazivam len to iste. Prechadzka, varenie, spat, prechadzka, obchod. Deti nemam komu dat postrazit a ist si oddychnut. Bola som na vylete u rodicov v meste az raz, parada super nam bolo von, konecne obchody. Ale u nich ked sme isli spat a boli proste vnutri tak katastrofa. Deti nesedeli ticho na gauci ako si asi myslia ze deti "sedavaju". Proste uz mam vsetkeho vyse hlavy. Muz stale v robote, vecer samozrejme unaveny. Do roboty by som mala ist o rok, ale aj to ktovie ked maly je vecne chory. Bohvie ako druhy ked pojde do skolky. Niekedy mi je dlho z byvania na dedine kde nikoho nestretnem iba babicky. Neviem kde su vsetky maminky? Inak sa mam na druhu stranu vyborne. Nastastie netrpime nudzou, mam byvanie, muza, deti. Len som uz unavena.
Ako to mate vy? Kedy sa to vsetko ustalilo?
@morgane1975 no nie som dokonala, vsetko hore nohami. Cas pre seba minimalny, tak nie som vzdy z nich stastna. Ale zas az do takeho extremu ze som ich nemala mat by som nesla.
@hederamonstera Nebude to otročina, moje dítě má 15 a je to skvělej kluk, máme spolu mega zážitky, třeba jsme spolu jeli na bus. zájezd do Paříže, nebýt jeho, nepodívala bych se tam. Nebylo tenkrát s kým jet. Když plánuju něco o víkendech, jsem radši, když můžu vzít i syna, než jen jet s manželem ( není jeho otec ). A teď se syn chystá na přijímačky a vypadá to na internát.. A já už jsem několikrát brečela, protože najednou budu mít tolik volna a klidu, kterej pravda někdy za těch 15 let chyběl, že se mi bude stýskat po tom shonu. Tak si tu "otročinu" užívejte 😊❤️
@katkajaromer dakujem. Posielam objatie, musi to byt tazke.
Ja viem, snazim sa to tak vnimat ale ked som nonstop unavena, stale nic nie je ako chcem, bordel, hluk, zelam si aby to uz skoncilo. Ale na druhej strane si uvedomujem, ze mi budu chybat takto maly.
@kapanek1 no to dieta s tou zvacsenou mandlou uz malo byt na operacii...ty si uz mohla byt aj v praci, vsak mozes nastupit aj skor a deti mozes dat podla veku do jasli, do skolky...najst si nejaku aktivitu, trosku sa starat aj o seba, urobit si obcas radost, nieco si kupit...ked budes zarabat, budes mat iny pocit a pestrejsi den. ale z depresie sa musis vytiahnut sama, tak skus najskor vyriesit tu operaciu a tu pracu...a tie zmeny v zivote pridu same, aj nejake tie aktivity, nove aktivity sa najdu...

@kapanek1 vy ste nemala mat deti… toto napísať že vám idú na nervy. Rodičovstvo je obeta a takéto fnukanie že nezvládate… no fakt ste si ich nemala robiť.