Unavený manžel a problémy medzi nami
tak mám také "trápenie". snažili sme sa mať bábo 3 roky, prešli sme 3 x IUI, mali sme ísť na umelé oplodnenie, no stal sa zázrak a zostala som tehotná... narodila sa krásna dcérka, zdravá, úžasná, ja som popritom pracovala, ráno som došla z pôrodnice a večer som makala, nevyspala som sa, takto som to ťahala pol roka, potom som nastúpila do práce na plný úväzok, o bejby sa starajú starý rodičia, malá vstane o deviatej a o pol 1 ide spať, potom už prídem ja domov. Starám sa ešte o babku, ktorá nevládze a maminu, kt. je po operácií kľbu, tak navariť, upratať, porobiť okolo domu, proste makám v dvoch domácnostiach, nespala som celú noc už rok a 3 mesiace. a kameň úrazu, manžel chodí na týždňovky a keď príde nepohne ani prstom... na dome toho je dosť čo robiť, ale kdeže, ani len nezakúri, ani s malou nejak nechce byť. Akože chápem, že je unavený, ale aká môžem byť ja.. o piatej ráno začínam fungovať a až do desiatej večer. na paráda. manžel by ma mal podporiť, a on takto, nemôžem ho ani len vidieť, tak sa mi prieči, no je to ťažké, trošku som sa vyrozprávala...
@lulufa Ahoj, som rada, ze si sa ozvala a dovysvetlila situaciu. Ako sa mas? Citala si prispevky a rady od dievcat? Ako si sa rozhodla? Si pripravena na zmenu, teda na preorganizovanie domacnosti?
Jas by som to skôr nazvala "Pohodlný manžel", taký chlap to je ako ďalšie dieťa ..nič moc.

@lulufa ste na tom finančne tak, že je toto fungovanie nevyhnutné? koľko rokov majú rodičia? Prečo nič nerobia? Po operácii kĺbu sa predsa dá fungovať normálne, akonáhle je človek po rekonvalescencii. Moja známa normálne denne behá na bicykli, varí, upratuje. Otec prečo nič neurobí okolo domu? Chápem, že dopoludnia ti pomáhajú s malou, ale to už potom ako nerobia vôbec nič? Takí starí ešte predsa nebudú...Oni to proste všetci všetko hodili na teba. Vrátane manžela s tuleňou chorobou. Pekne krásne nech sa všetci zapoja do chodu domácnosti. K babke opatrovateľku.