Úplné zúfalstvo
Dobrý deň píšem zase ja čo mal bývať v aute, čo mal kanceláriu, čo nikdy nemal frajerku psychické problémy (od 11tich mám 22, 6 krát psychiatria) kvôli rodičom ...... Do roboty chodím je mi extrémne zle, bývam sám, nemám už absolútne nikoho nikoho, každý sa mi smeje!!! Od psychologičky som odišiel vyhrážala sa psychiatriou, nový doktory majú plno, sociálna nijak nepomôže splácam dlhy. Nikto nevie čo somnou už. ŽIADNE DIEVČA MA NECHCE som škaredý nenávidim sa celé ruky zjazvené (nechcem počuť žiadne že ktorá by takého chcela, treba zmeniť prístup a iné keci to ma nezaujíma) Nikdy som nemal sex nič. Rovesníci sa mi všetci posmievajú, bojím sa isť do obchodu nenavidim sa nenávidim ľudí. Vôbec v noci nespím toto sa už nedá vydržať celé. Všetky traumy zle spomienky všetko sa mi vracia mne vybuchne hlava. Odchádzam z roboty toto už nemá význam ked nič pekné sa nedeje nič sa nemení. Prečo nemoôžem byť šťastný konečne keď od dectva sa všetko serie ! nič v hlave len šikana bitky doma psychiatrie prespávania vonku. Neskutočná závisť rovesníkom že ako žijú. Nikdy som nezažil žiadnu mladosť chaty, partie nič !!! Žiadna ma nechce ja sám už nedokážem byť !!! Neustály výsmech na internete od ľudí..... Do nemocnice nejdem lebo to nikdy nepomohlo. Nikto už ani nič nechce robiť som stratený prípad oficiálne. Neviem načo to vôbec píšem nemám to už komu ani povedať. Celú výplatu miniem na prostitútky. Neviem kedy naposledy som si dokázal oddýchnuť, strach taký že zimnice tŕpnu mi rukyy, slzy mi tečú aj na verejnosti už. Ani neviem čo som zabudol napísať ale všetko bolo a je ZLE.
Nevládzem 😭
@bimbambom nechapete tomu
@tobias123321 ok napis nam svoju realnu predstavu ako by to malo u teba fungovat. Ale zaangazuj do tej predstavy aj seba.
@tobias123321 ja tomu rozumiem až veľmi dobre . Tak mi teraz napíš čo chceš a čo TY chceš / môžeš preto urobiť .
Len nepíš , že chceš žiť ako 15 ročné deti . Buď konkrétny
@bimbambom ak by mi dakto prisahal že pôjdem na otvorené odelenie z radosťou. Ale čo má už viackrát oklamali a dali na uzavreté kde nemáš paru asi jak to funguje strašne sa bojím
@tobias123321 neodpovedal si.
@0silvia0
@bimbambom robotu mám bývanie auto materiálne si kúpim čo chcem koníčky mám toho sa nebojím. Nechcem sa už nikdy stretávať s rodinou lebo vždy ma to stiahne naspäť kde som bol. Chcem kamaratou kamarátky niekde patriť a chodiť s nimi von a snáď by som nejakú tam spoznal. Chcem muža psychológa nájsť aby som sa mohol s ním baviť o veciach niektorých. Chcem sebavedomie a nebáť sa ľudí už. Asi tak. Neviem či ste to tak mysleli. Teraz mám silne reči a ráno sa mi nebude chcieť ani vstať tak mi bude zle. Cely víkend prespím ani nič nejem. Môžem snívať keď nevládzem ani vstať z postele jak mi je na pi.
Beznadejný prípad. Nelieciteľný a nepoužiteľný človek. Chudáci jeho rodičia, zničil im život, neustále tu na nich nadáva a potom od nich chodí brať jedlo. Nadáva na lekárov, pričom ignoruje liečbu. Obviňuje celý svet, pričom on je duševne chorý a úplne mimo realitu. Každý normálny človek sa mu pri takomto prejave vyhne oblúkom.
@tobias123321 a kedy chces s kamosmi chodit von, ked cele vikendy prespis?
@0silvia0 prespim lebo mi je zle ne preto že chcem. Nebudem spať keď ich nájdem len neviem kde ich najst
@tobias123321 jedina cesta, ktora moze zmenit tvoj aktualny stav je zacat pracovat na sebe pomocou dobreho psychiatra a zaroven psychoterapeuta. Treba najst takeho, ktory ti bude vyhovovat, co nie je vzdy jednoduche, ale da sa to. Cesta psychoterapie nie je zo dňa na den, trva dlhsie, kym zacne prinasat vysledky, takze treba byt trpezlivy. V kombinacii s psychiatrickou pomocou je to vsak jedina cesta. Sam si pomoct nevies, kedze tvoje problemy su dlhodobe a siahaju az do detstva. A pracu na sebe za teba nik nespravi, ani ten psychoterapeut, on ti iba ukaze cestu, ktorou by to mohlo byt riesitelne. Ak chces nieco zmenit, nastav si to na malicke krociky. Napriklad dnes vstanem a umyjem si zuby. Ak toto zvladnes, je to pre teba prvy velky krok a mozes si dat dalsi mensi krok, co chces dosiahnut. Dalsi moze byt, ze sa zdravo naranajkujes. Potom, ze namiesto spania cez den sa pojdes na 10-15 minut prejst. atd. Pridavas postupne. Vzdy ked si si isty, ze si nieco uspesne zvladol, pochval sa a pridaj novy krok. Toto je to, co by si mohol skusit sam. A k tomu pridaj tych odbornikov, ktorych som ti napisala. Ak ti jeden nesadne, neber to ako jeho alebo svoje zlyhanie. Proste ti nesadol, ide sa dalej, najdes ineho.
@tobias123321 minule si pisal, ze nejakych kamosov mas. Len si davaj bacha, aby si ludi od seba neodhanal svojim negativizmom.
@0silvia0 veď presne preto dakedy píšem že mám potom ze ne. Nechcem klamať ale nerozumejú mi tak to je také že sa im neozyvam a tak. Aj z dievčatami to je tak nájdu sa dosť čo sa na Badoo ozvú mám možnosť páčia sa mi ale nemám náladu zle mi je. Nechcem sa pretvarovat viem že keď nezmením aky som tak každu odplasim
@katkine_terapie veď som bol vo štvrtok doma že nájdem nových doktorov a psychiatrii prvé termíny tak o 4 mesiace. A muža psychológa som našiel jedného aj to súkromného. A psychologička čo som bol u nej som odišiel krátko som tam bol ale vravela že nevie čo má robiť že mám ísť zase do nemocnice. Ja chcem dačo zmeniť
@tobias123321 dobre , ale čo chceš ty urobiť aby bola zmena . To si stāle nenapísal ....
@tobias123321 škaredý muž neexistuje. Zrejme máš problém v tom že si neveríš a nie si spokojný zo sebou. Sú 2 možnosti. Buď vystúpis z komfortnej zóny a niečo pre seba spravíš,alebo sa budeš točiť v bludnum psychiatrickom kruhu. Druhá vec,tvoje šťastie nezávisí od druhých ľudí,od frajerky,od kamarátov,šťastie musíš nájsť v sebe . A keď sa ti to podarí,partnerka bude len ako bonus. Zmeň to,s čím si nespokojny a zmení sa ti celý svet.
@tobias123321 ano, so spychiatrami je to na dlhsie terminy vsade na SK, ale treba sa objednat aj ked je to o 4 mesiace. Dovtedy mozes skusat robit tie drobne kroky, co som ti napisala a plus najst dobreho psychologa. Neviem, aky je dovod, ze to musi byt muz, ale myslim, ze pomoct by ti vedela aj zena, iba to teda musi zafungovat medzi vami. Poznam vela psychologiciek, ktore maju muzskych klientov a naopak muzi-psychologovia zas zeny a funguje to. Zbytocne si okliestujes moznosti.
A čo by ťa potešilo, také čo vieš dosiahnut? Na to sa zameral, každý deň malý krôčik
@1gabriela13 súhlasím ale nespokojný som z tvárou ostatné môže byť
@bimbambom veď na to sú ty dokotry nech oni povedia chcem byť zdravý ako keď som bol malý. Neviem na to inak odpovedať. Veď ja nehccem byť chorý
@bluka2 neviem nevidím nič aktuálne. Z peniazmi to je furt zle len chcem vydržať v robote ešte jedna dva výplaty že som na nule a môžem dačo začať . Spať by som chcel normálne a nebáť sa večer nepoviem čoho
@tobias123321 čo keby si skúsil vydržať ešte o mesiac dlhšie, aby si bol lepšie než na nule? Alebo rovno hľadať lepšiu robotu? Neviem teda, čo presne je problém v robote, potrebuješ nejakú ľahšiu?
Ten spánok je základ, to treba na výkon v práci. Skúšal si nejaké čaje, hudbu, vedeni meditáciu (povedzme vyhľadaj na YouTube)?
@tobias123321 ale veď lekári ti hovoria čo ďalej a ty to odmietaš, lebo ty to chceš inak . Absolútne nechceš nič obetovať , ničoho sa vzdať aby ti bolo lepšie . Ani len tie lieky neješ . Kto ti má pomôcť keď ty sám nechceš ?
Veľmi sa do tých svojich volovín zamotávaš .... a klameš 🤷
@bimbambom ja do nemocnice nepôjdem ! Šak nech povedia čo mám robiť ja ich poslucham vo všetkom okrem nemocnice ! Antidepresíva nemám predpísané ! A tie čo mám na amoky jem
@tobias123321 tak nikto ti nedá návod na použitie .....
@bluka2 mna nikde nechcú to je prvá robota kde som dlhšie jak dva dni. A plat je luxusný. Robota je v poriadku na ňu nic nemôžem povedať keď mi je zle ostanem doma vedia čo mi je sú dobrý. Hudba všetko toto je doma mám kľud skúšam nový matrac vankúše pamäťové somariny ale ja aj tak neviem spať Non stop sa budím a potom mám ráno nervy. A na spanie som skúšal hocico len ráno som zaspaty potom alebo spím tak tvrdo že mám nočné mory
@bimbambom načo sú tam potom keď oni mňa sa pýtajú že čo majú robiť
@tobias123321 coby ta nikde nechceli, to ty nikde nevydrzis a po 2 dnoch ti je zle ze musis odist.
@0silvia0 aj aj robota je super lepšia nemôže byť toto už neriešim len chcem spať aby som v nej vydržal
@tobias123321 no ja ti napisem takto, aj ked sa ti to nebude citat dobre... Ty si jeden z tych ludi, co potrebuju, aby ich ludia nonstop lutovali. Aky mali zly zivot, ako ich vsetci trapili, atd. No ale moj zlaty, vzchop sa! Za svoj zivot si mozes len ty a nikto iny. Stale len hladas na druhych, cim ti ublizuju, ze ti chcu len zle. Zacalo to rodicmi, potom lekari, zamestnavatelia. Ale cudujes sa im??? Ja ani nie. My ta tu pozname len na zaklade tvojich diskusii, a to ich nie je malo. A vies co?? Stale sa tocis v bludnom kruhu. A ano, tie tabletky a hospitalizaciu potrebujes!! Tak sa vzchop a daj si zivot do poriadku! Posobis ako totalny zufalec - chcem poriadnu robotu, chcem priatelov, chcem partiu, chcem chodit von, chcem priatelku.... Chciet mozes, ale musis sakra pre to aj nieco urobit!! Lebo ruku na srdce - ktora zena by chcela takehoto chlapa?? Co stale vsetko zvaluje na inych, co sa nevie postavit na vlastne nohy. No ja urcite nie.

@tobias123321 možno najlepšie ako vieš , ale naozaj zle . Nenecháš si poradiť , nechceš sa liečiť , ale chceš byť ako ostatní . Poviem ti tajomstvo , takto to nefunguje nikdy .....