Upratanie bytu po rozchode
Ahojte, ani neviem aky dat nazov diskusie. Rozisli sme sa, ja som dost zutulnovala jeho domov. Teraz som sa odstahovala. Akurat, unho ostalo dost mojich veci, take drobnosti, ktore uz nechcem, stahovala som sa velmi narychlo. Akoze, nech si uprace. Ale, cely dom chatra aj zvonka. V oknach su moje kvety, ktore samozrejme po zime neprezili. Je to taky bordel v oknach, obschunute kvety, smutny pohlad na ten balkon. Kazdy den tadial chodim, vidim to. Uz sa mi donieslo...zeby som si to mohla spratat. Ale kto? Ja ci on? Vobec sa mi do toho nechce...nech si to uprace sam. Nevidim dovod vstupovat k nemu domov. Aj ked, jemu by to asi bolo jedno....ako to bolo u niekoho z vas?
@sisska96 tak vtedy som mala uplne ine priority nie nejake kvety v oknach.
Prosim ta, toto vobec neries. Nebyvas tam, nie je to tvoja domacnost. Mne u ex ostala kopa veci, co sa tykalo kozmetiky, nejake oblecenie, doplnky co som tam ja kupovala, riady, drahe postelne pradlo, plachty. Na vsetko som sa vykaslala, som mu napisala, ze to moze vyhodit. Nezaujima ma to, co s tym urobil. A keby mi niekto povedal, ze mam ist byvalemu upratat, tak sa mu vysmejem do tvare.
@muchotrafka298 vdaka. Ja mu isto nejdem upratovat. Jednalo sa cisto o tie kvety.
@muchotrafka298 vdaka. Ja mu isto nejdem upratovat. Jednalo sa cisto o tie kvety.
@anonym_autor podla mna to uz nie je tvoja starost. Mal si tie kvety odpratat sam. Ako rozumiem tomu, ze ta to irituje, ked vidis zoschnute skarede pahyle na oknach. Len bohuzial s tym uz nespravis nic. A jasne, ze si nemala ani pomyslenie na to, ze ides kvety brat, ked si si balila veci a odchadzala si od neho prec. Tam boli ine priority, nie balkonove kvety riesit.
@anonym_autor podla mna to uz nie je tvoja starost. Mal si tie kvety odpratat sam. Ako rozumiem tomu, ze ta to irituje, ked vidis zoschnute skarede pahyle na oknach. Len bohuzial s tym uz nespravis nic. A jasne, ze si nemala ani pomyslenie na to, ze ides kvety brat, ked si si balila veci a odchadzala si od neho prec. Tam boli ine priority, nie balkonove kvety riesit.
@muchotrafka298 necham to tak. No, nech to je jeho vizitka. Celkovo ten jeho dom upada, vidno to aj na tych kvetoch. Ked som tam bola ja, tie okna boli fakt krasne....teraz su tam presne zoschnute suche pahyle....
@muchotrafka298 necham to tak. No, nech to je jeho vizitka. Celkovo ten jeho dom upada, vidno to aj na tych kvetoch. Ked som tam bola ja, tie okna boli fakt krasne....teraz su tam presne zoschnute suche pahyle....
@anonym_autor aby si si nemyslela, ze si v tom sama. Tak mojmu exovi po rozchode zalezalo hlavne na tom, kde ake frajerky a stetky bude obhanat a platit im. Jemu mohol barak aj na hlavu padnut, v zahrade burina po pas, nezaujem.
@anonym_autor coze 😂😂 normalne by som zmenila trasu kadial chodis, absolutne by som sa o to nestarala, jeho majetok? Nech si ho uprace, ma bordel? Nech si tam tak zije
Absolutne by som sa tym netrapila
Ja som sa tak stahovala, vzala som vsetko co som mohla a takmer vsetko bez emocie predala a kupila si krajsie veci, ktorymi som si zutulnila vlastne byvanie
@anonym_autor načo sa tým zaoberať, nepozeraj sa tam, keď sa nevieš odstrihnúť
@anonym_autor ale ak ťa tie kvety tak trápia, možnosť je aj tá, že ich pôjdeš zobrať. Keďže píšeš, že si tam bola vlastne aj po odchode... Asi ide o to, že ľudia vidia do okien, čo? Niekde na dedine? By som to vôbec neriešila za seba, fakt. Veď tá on vyhodil, aspon krásne vidno, ako sa mu darí teraz
..
.
@anonym_autor čo teraz ako riešiš? Mala si si ich zobrať so sebou ,nevzala si ,tak vyschli ,lebo sa nepoliali..koniec bodka... není to tvoj domov už, do svojho si kúp pekné kvety,staraj sa a teš sa z nich
@anonym_autor hmmm, je to fakt len o tých kvetoch čo tu píšeš? Mám pocit, že medzi vami ostalo zrejme veľa nevypovedané, nevysvetlené a ty si sa teraz upla na nejaké suché kvety v okne. Možno to bol unáhlený rozchod, bez spoločného debatovania čo áno a čo nie. Možno stačilo zopár sedení u terapeuta, ktorý sa zaoberá manželskými nezhodami, ktorý by vám ukázal spoločnú cestu a riešenie na výchovu syna a manželstvo mohlo fungovať ďalej.
@anonym_autor hmmm, je to fakt len o tých kvetoch čo tu píšeš? Mám pocit, že medzi vami ostalo zrejme veľa nevypovedané, nevysvetlené a ty si sa teraz upla na nejaké suché kvety v okne. Možno to bol unáhlený rozchod, bez spoločného debatovania čo áno a čo nie. Možno stačilo zopár sedení u terapeuta, ktorý sa zaoberá manželskými nezhodami, ktorý by vám ukázal spoločnú cestu a riešenie na výchovu syna a manželstvo mohlo fungovať ďalej.
@anonym_766a37 ano, je toho viac ale tentokrat mi islo fakt iba o tie kvety, ktore vidno v tych oknach. Neviem preco, pocitujem hanbu za to, ze tam proste ostali. (zjavne deficit z detsva). Ostatne veci som uz prestala proste riesit a fungujem v rodicovskej rovine....
@anonym_766a37 ano, je toho viac ale tentokrat mi islo fakt iba o tie kvety, ktore vidno v tych oknach. Neviem preco, pocitujem hanbu za to, ze tam proste ostali. (zjavne deficit z detsva). Ostatne veci som uz prestala proste riesit a fungujem v rodicovskej rovine....
@anonym_autor veď ak tam vozis syna, vojdi do izby, pozberaj kvetinace, znes do záhrady, vysyp do kompostera a poriesene. Hádam sa nechceš ďalej trápiť na takej glupotke, že ostali kvetináče so suchými kvetmi na oknách.
@anonym_autor veď ak tam vozis syna, vojdi do izby, pozberaj kvetinace, znes do záhrady, vysyp do kompostera a poriesene. Hádam sa nechceš ďalej trápiť na takej glupotke, že ostali kvetináče so suchými kvetmi na oknách.
@margotka17 vozim ho pred dvere. Dnu uz nechodim. Aj ked, jemu by to zjavne nevadilo, mam pocit, ze zacina lutovat nas rozchod. Nuz ale, hold smola....kazdy si musime znasat dosledky svojich rozhodnuti
@margotka17 vozim ho pred dvere. Dnu uz nechodim. Aj ked, jemu by to zjavne nevadilo, mam pocit, ze zacina lutovat nas rozchod. Nuz ale, hold smola....kazdy si musime znasat dosledky svojich rozhodnuti
@anonym_autor presne to som si myslela aj ja, že všade rozhodnutie bolo rýchle, zbrkle a nadšiel čas ľútosti nad tým, že sa to kvôli nie kto vie akému prehrešku rozpadlo. Za mňa je opodstatnený rozvod pre neveru, alkohol, drogy, kasína... Všetko ostatné si majú manželia vydiskutovať a ísť ďalej. Poznám rodinu, kde to krachlo podobne, skončilo to rozvodom a potom to mladý pán ľutoval a dali sa späť do kopy. Neskutočne si ju teraz váži, vie urobiť veci, ktoré v minulosti nikdy neurobil doma.
@anonym_autor prečo ta to ešte trápi, však nech si uprace.
@anonym_autor presne to som si myslela aj ja, že všade rozhodnutie bolo rýchle, zbrkle a nadšiel čas ľútosti nad tým, že sa to kvôli nie kto vie akému prehrešku rozpadlo. Za mňa je opodstatnený rozvod pre neveru, alkohol, drogy, kasína... Všetko ostatné si majú manželia vydiskutovať a ísť ďalej. Poznám rodinu, kde to krachlo podobne, skončilo to rozvodom a potom to mladý pán ľutoval a dali sa späť do kopy. Neskutočne si ju teraz váži, vie urobiť veci, ktoré v minulosti nikdy neurobil doma.
@margotka17 no to áno, bolo to zblkle, nemuselo to takto skončiť. Ale vieš,nato, aby sme to skúsili znova, by musel iné veci urobiť.
@margotka17 no to áno, bolo to zblkle, nemuselo to takto skončiť. Ale vieš,nato, aby sme to skúsili znova, by musel iné veci urobiť.
@anonym_autor možno na to už prišiel aj on, čas ukáže ako to je. Mne je vždy ľúto rozpadnutého vzťahu, ak za tým nebol vážny dôvod.

@sisska96 sú v jeho domove tak sa má o svoj domov starať..mohol ich aj vyhodiť ale nechať ich hnusne na okne tak to je riadne úbohé
@laila22
@anonym_9fc026 Tak potom teraz už darmo rieši. Mala by riešiť včase