Urazení svokrovci

26. jún 2024

Ahojte je podla vas normalne ze svokra chce zobrat moje 1,5 rocne dieta na dovolenku na dva tyzdne do Egypta..? akoze ona svokor a nase dieta....a ked to ja nechcem dovolit tak som ešte ja ta zla ?..

oblecenieavecicky
26. jún 2024

Ja mám veľké deti, ale teda do Egypta na dva týždne by som ich určite nepustila.

ddaassuullaa
26. jún 2024

Ako sa urazili, tak sa odrazia😉
Svagrina ma 4 rocne dieta? Super! Nie je uz asi na rodicaku, cize jej to pomoze, ked stari rodicia vezmu jej maleho na dovolenku. Aj svokre to povedz. Si na rodicaku a staras sa o dieta, inu pracu nemas. Nepotrebujes to, kym svagrina ano.
O tom, ako trepat tak male dieta do Egypta v strede leta so starymi rodicmi je hazard ani nemusim pisat. Mali ju na 1 noc a trufaju si odist na 2 tyzdne do neznameho prostredia s dietatom, ktore mali 1 noc a je zvyknute vyhradne na mamu v noci? Fuuuuu, to su bud kamikadze alebo sialenci🤣😂😅 Jedno moje dieta na 1 den a 1 noc.....a boli by na ceste spat😂. No v kazdom pripade - nerozculovala by som sa VOBEC. S usmevom by som ukazala na synovca ako sa urcite tesi, tvoje dieta z toho nebude mat nic, mozno tak zaludocne problemy, upal a stres z odlucenia. Dakujem za ponuku, ked bude starsia a bude chciet, urcite sa rada prida. Nie je pekne preskocit starsieho bratranca😁

dixitka
26. jún 2024

Neexistuje 🤣 mám 14-mesačného, na 2 týždne by som ho bezo mňa nenechala ani doma s manželom, nie ešte Egypt so svokrovcami 🙄 úplne nevhodné z hľadiska bezpečnej vzťahovej väzby, ktorú má mať k rodičom, primárne v tomto veku k matke

ninusa221
26. jún 2024

Tak keď nepustíš a nechceš aby išlo tak by ťa mali rešpektovať. Ja som od malička chodila so starkou na dovolenky k moru kým si to naši nemohli dovoliť nikdy sa mi nič nestalo.

basulaak
26. jún 2024

To jak keby si sa ty urazila, ze svokra s tebou nechce ist na centrifugu. Logiku nehladaj. Kde na take svokry chodite, mondieu 😀

katkaseiner
26. jún 2024
nevenka
26. jún 2024

Nasi sli so mnou, ked som bola mala stanovat dakde do Madarska, dostala som horucky, v stane, pri rieke, s komarmi, uzasna mnamka. Zbalili sa za hodinu a leteli domov, bez klimy. Ja si neviem predstavit, ked im to dieta tam ochorie, co budu robit. Nasi si dieta nezoberu take male ani do Chorvatska.
Syn 10,5 rocny bol v skole v prirode, zdravotnik plne vybaveny liekmi, zachranar, pripraveny na to a predsa som mala obavy.

sasa1310
26. jún 2024

@nevenka tak ale toto je už tiež extrém.

sasa1310
26. jún 2024

našich si brali aj naši aj svokrovci hocikde do cudziny, neriešila som. Vychovali nás, dali pozor aj na vnúčatá. Užili si deti, užili si starí rodičia a najviac sme si oddýchli my s mužom. Jedno dieťa si so svokrou zlomilo ruku pri mori, neriešila som. Zariadili sa, vedeli čo majú robiť. Za mňa nič zvláštne, že starí rodičia chcú brať deti k moru. Aj keď do Egypta by som 1,5 ročné dieťa nebrala. A moje deti majú toľko spomienok na starých rodičov z oboch, že až. Aj tie vzťahy sú teraz nadštandardné, aj keď sú už decká veľké, aj tak radi idú za starými rodičmi a telefonujú si niekoľkokrát do týždňa že ako sa má babka a dedko a pod.

autor
26. jún 2024

ja som tiez za to aby malo dieta zazitky aj so starymi rodicmi, a aby si aj oni mohli uzit cas s vnucatkom ale nie toto pre boha..ja som zvedava co na to muz ked pride domov

7miriam77
26. jún 2024

Ja by som tak malé dieťa od seba nepustila, ale to som ja. S dcérkou sme boli spolu 24/7 prvé celé tri roky. Proste by som sa bála. Od štyroch chodí s mojimi rodičmi v lete na dovolenku.

evcagabi
26. jún 2024

Do Egypta by som cez leto 'nepustila' ani seba😅 nieto este tak male babatko

syslik81
26. jún 2024

tak chodte s nimi ... kym budu strazit dieta ty si s muzom oddychnes pri vode .. vecer na zabave ...

dzejny656
26. jún 2024

Mne to až také nenormálne nepríde, ja by som svojim rodičom dala dcéru na dovolenku a aj ju brávali a berú. Dôverujem im a viem že sa postarajú rovnako dobre ako ja. Ale svokrovci sa nemajú čo urážať keď sa rozhodnete že nie 😀

nevenka
26. jún 2024

@sasa1310 co je extrem, ze sa bojis o dieta? Normalne, mierna obava je vzdy na mieste. A ci ma 3 roky alebo 30, ten strach o dieta uz vzdy podla mna bude.

nevenka
26. jún 2024

@sasa1310 alebo co Ti pride extrem? Ze 70 rocni ludia take male dieta nevezmu ani do HR? No nevezmu, sami maju diagnozy a vlastne, uz asi ani nepojdu, jedine, ze ocino nebude musiet soferovat. Ma svoje diagnozy uz, donedavna to daval, ale uz sa na to neciti. A mamina si to na starost tiez nezoberie, iba keby sme sli spolu. Tak je rozdiel, ked babka ma 40, 50 alebo tych 70 rokov, ze? 😅

klementinka58
26. jún 2024

Bola som v Egypte 5x, nadherna krajina, ale moj 6 rocny syn este v Egyote nebol. Cakam kym bude vacsi. Je to nevhodne pre dieta, predsa teplo a nemocnice su sice vybavene ale liekov je nedostatok. Momentalne ma vypadol antinal liek na hnacku, neviem ci ho niecim nahradzaju no neriskovala by som skrz zdravotnej starostlivosti. Boli sme v Tunisku, kde je klima prijatelnejsia a nezvyknu mat ludia tak casto zdravotne problemy.

ahhola
26. jún 2024

Kedy myslis, ze nastane dalsie kolo... Preco nepustis do Egypta?
Svagrinu odpal, nech da ona 4.rocneho.
Svokru...dam,ked u borisa kolara vybavite vladny special, ako isiel pre jeho frajerku s chorym deckom.
Vybavene😂📸
Pripadne zacni domrzat do nich, nech nejdu, ze to je zaberak aj pre Egyptanov🤣Egypt🌴

dadka1997
26. jún 2024

Poviem nie a dost bolo reči a môže sa babka starka svokra vsetko v jednom aj na hlavu postaviť 😁 .. jasne je, že zodpovednosť máš ty, a je to este male dieťatko, ktore by si to ani nepamätalo.. a ako matka by si prezivala stresy a za to ti to nestojí..nedajbože keby sa niečo stalo, buď malej alebo svokrovcom 🫣 niektore babky nerozmýšlajú

ivik4
26. jún 2024

To je dieta v najhorsom veku, vsetko chyta, vsade beha ,dava do ust, jak na baterky. V zivote nikdy na tak dlhu dobu a do zahranicia. Svokra si teda trufa..
Asi si mysli zeby prinom sedela na lehatku. No houby, vsak to pri takom dietati malom je brigada a aj oci musis mat aj na zadku.
Na vikend doma by som dala v poho, kludne aj na dlhsie

dankanka
26. jún 2024

Akoze 1,5r do Egypta ani so mnou. Je tam prilis teplo, nechapem co by sme tam robili.. ale so starymi rodicmi??Ja by som sa nahnevala ze co ich to vobec napadlo!

hedviga2
26. jún 2024

Nikdy by som to nedovolila. Ak by mala dostala hnačky to si tam neviem vôbec predstavit. V Egypte nič nemožné. Zažili sme dieta s oteckom na dovolenke bez liekov. Tatko nič nemal. Syn bol total dehydrovaný s horúčkami. Nebyť nas mamičiek, neviem ako by to dopadlo

duppka13
26. jún 2024

Ked mala dcera 1.5 roka tak manzel isiel na sluzobku do nedalekej krajiny a ze pojdeme s nim, on cez den porobi, ja s dcerou pochodime mesto ihriska a vecer budeme spolu. Dcera nie ze den predtym ale pocas cesty tam zacala byt chora, uz sme sa nemohli vratit. Z dvoch tyzdnov som s nou bola 7 dni iba na hoteli bolo to hrozne, lieky vsetky sme museli zhanat aj odsavacku na nos kupovat vsetko, nemohli sme sa ist von najest, varit sa nedalo, ked uz to bolo lepsie ochorela som zase od nej ja a tak sme zase nemohli nikde ist, muz na nervy ze aj on ochorie, a ked uz sa konecne dalo ist von tak prsalo 😂😂 z krajiny a mesta som nemala vobec nic iba co sme mali stres a diskomfort, doma by sme to lepsie zvladli. Aj takto moze vyzerat dovolenka s dietatom.

tetapetra
26. jún 2024

V takomto veku? Určite nie

stevvvka
26. jún 2024

Ja len nechápem, prečo sa ty rozčuľujes..

0kristina0
26. jún 2024

Ked to svokra neberie od teba, nech jej to vysvetli jej syn, tvoj muz. Naco sa zbytocne rozculujes? Svokru moze aj rozdrapit, ked raz nedovolis tak si moze trhnut.

zzuunnaa
26. jún 2024

ja by som tak malé dieťa nedala ani na noc, asi ani na cely deň 🤷🏽‍♀️ mohli by prísť kľudne k nám a hrať sa od nevidím do nevidím ale z domu by som ho nedala… ale asi závisí aj od dieťaťa, naša sa po 2-3 hodinach pyta na mna a zaspi len pri mne napr 🤷🏽‍♀️

1ryba
26. jún 2024

Svokra vlastní pas tvojho dieťaťa? Lebo inak neviem, ako by mohla nerešpektovať tvoje rozhodnutie, že tam dieťa nepustíš. Čo ho unesie nasilu? Veď poviem, ďakujem, pôjde keď bude staršia, je ešte príliš malá.

h2
26. jún 2024

Mohli by sa aj na hlavu postaviť, také malé dieťa by som na dva týždne do Egypta s nimi nepustila. A vlastne ani oveľa staršie.

rorino
26. jún 2024

Jednoducho by som nedala,nech sa aj na hlavu postaví a potíska ušami.