Svokra chce zobrať dieťa na dovolenku?
Ahojte je podla vas normalne ze svokra chce zobrat moje 1,5 rocne dieta na dovolenku na dva tyzdne do Egypta..? akoze ona svokor a nase dieta....a ked to ja nechcem dovolit tak som ešte ja ta zla ?..
Veď ale jednoducho nepodpišete papiere,nedáte a pas a nič s tým svokruša nespraviani do Chorvátska by som také malé nepustila s nimi,nie to ešte do Egypta.
To sa teda tvojej svokre divim, ze by si zobrala na seba tolku zodpovednost. Moja dcera sa na chvilu urazila, ze sme s manzelom nechceli zobrat nasho vtedy 5, ci 6 rocneho vnuka do Turecka. To teda som odmietla, lebo my s mm by sme z tej dovolenky nemali nic. Ja som na vnucata uskostliva a nespustila by som ich z oci cely den. Urobim pre ne vsetko, co im vidim na ociach, ale na dovolenku, alebo akykolvek pobyt by som ich nevzala. A 1,5 rocne dieta, byt tebou, by som jej rozhodne nedala ani do Egypta, ani na chatu.
Tak švagrinej povedz,že nech pustí ona syna,že predsa len je starší,už vie rozprávať,😉a hneď sa postaví na tvoju stranu😂
@klementinka58 áno majú náhradu,ale s tak malým dieťaťom by som do Egypta nešla ani ako rodič,nie to starí rodic.
Ja som ani 5 rocnu nepustila s dedkovcami na dovolenku do Egypta.aj nasi sa urazili..ale uz sa odrazili.za mna to nieje destinacia pre tak male dieta,hlavne nie cez sezonu ked je tam nechutne teplo.opytaj sa svokry,ci bude vediet co ma robit ak dieta chyti faraona
@nevenka sme v Egypte prave teraz a rovnako ako pred tym, ked sme tu boli ani teraz nikto z nas nechytil sracky ani grcacky a to sme tu cela rodina aj so svokrovcami atd. 🙂 rovnako ako vsetci slovaci, co su tu s nami a bavili sme sa o tom, zasa netreba z toho Egypta robit strasiaka, sama delegatka vravela, ze za sezonu minuly rok mala cca. 3500 turistov a musela riesit seriozny problem u 9 ks, ostatnych maximalne prezenie, na hnacku velmi rychlo zaberie lokalny liek a vybavene (a to nerobim Egyptu nijake promo, su ine destinacie, ktore mam rada dokonca mozno este radsej)
ja naopak riesim zapchu este aj tu 😂 a to som dufala, ze aspon tu nie
kazdopadne bez debaty by som dieta v 1.5 nepustila tak daleko so svokrovcami na dva tyzdne a moze to byt Egypt, Grecko, Spanielsko, Turecko skratka nie
Do Egypta by som už nešla ani ja sama a s takým malým dieťaťom už vôbec a nie to ešte pustit dôchodcov s ním… Mne cez víkend svokra hovorila že by nášho zobrali na týždeň v rámci SR…a to by som tiež nedala, ale to len kvôli tomu, že ta ho neustrazi ani na gauči. My rodičia sme po celom dni k.o. z toľkej synovej energie, a nie to človek o generáciu starší…nezvyknuty na ten detsky režim.
@oli18 ani sa ti nedivím, že si nevzala... Človek si chce na dovolenke oddýchnuť a 5 ročný ešte nie je tak veľký aby sa to dalo oddychovať a neriešiť... Ja mám 1 a pol ročného a to ho nedávam ani k našim ani k mužovym rodičom ale nie, že by on to nezvládol či ja ale rodičia by to nedali... Moja mama má stresy už keď tam spolu prídeme a mužova nie je zdravotne na tom ok... Tak chodíme všetci spolu k nim a dobre ... Treba myslieť jeden na druhého
Ani náhodou by som dieťa nepustila tak malé a tak daleko čosi. To nie je za rohom stane sa niečo náhle a čo potom nikdy nevieš iná klíma iné jedlo niečo mu môže byť nedajbože ísť do nemocnice a čo potom však to nie je za rohom. Za mňa nech sa urazia a tvoj muž ak je normálny tak to tiež nedovolí.
Tak male dieta by som nebrala ani ja svoje. A to mam Egypt pocestovany a nikdy som nemala črevné problemy ale videla som takych co mali. Prave preto dieta male nie a uz vobec nie so starými rodicmi.
ale svokra zo mna robi uplnu mrchu ze im nechcem dopriat chvile na dovolenke s jedinym vnucatom
Veď potom nemôže byť jedine vnúča.... Ci tvojho muža brať anjehondieta,nie je ich vnúča?
S manželom si od minulého víkendu nehovorila,to ta teraz chytilo sa sťažovať na koňovi...
Každopádne,nič zle na to nevidím,ponúkli,tu sa snáď slušne podakujes ,že nie,este je dieťa veľmi malé,ale určite sa s ním ešte nacestuji a je vyriešené. Či proste musí byť zákonite svokra a švagriná bosorky?
Ja ani sama seba nepustím do Egypta 😅😅 ta krajina je hnus, fuj. Horúčavy, hady, škorpióny, exotické choroby, sračky, zvracanie,úpal, bordel. Nie v žiadnom prípade. Nech si zoberú ho na chatu na víkend a hotovo.
Je pekné, že majú záujem...ale 2 týždne je pre tak malé dieťa veľa...to by som ja ako matka takisto nedovolila...aaaa urcite nie v hentakej krajine. My sme tam boli s mužom 2x a zakaždým nás chytila faraonova pomsta...neviem si predstaviť, čo by tam s takým malým dieťaťom, ktoré by im hnačkovalo, robili. A celkovo...kadečo sa môže stať...je to krajina, z ktorej sa len tak ľahko nedostaneš...v prípade núdze. Už aj Chorvátsko na týždeň by som veľmi zvažovala...ale určite nie Egypt...aj keby sa svokra na hlavu postavila a plieskala ušami...a švagriná jej pritom hrala na činely, nepustila by som. Pekne o rok...všetci spolu môžete ísť.
Nie, v Egypte som bola a krajina sa mi páči. Ale tak malé dieťa by som tam nevzala… Nieto ešte dala druhým, ktorí s nim nie sú tak často. Ďalšia vec, v prípade potreby nie je jednoduché sa odtiaľ okamžite vrátiť.
1,5 rocne dieta do Egypta? Nikdy. Ani s nami. Nieto este so svokrou. Moji maju 9 a 3 a nepustila by som ich do zahranicia so starymi rodicmi.
Bola som s mužom v Egypte bez detí 12x za mňa top destinácia som tam ako doma. Deti majú 4 a 5 rokov a nešli by sme s nimi ešte. Akurát sme sa rozprávali o budúcom lete čo už budú mať 5 a 6 a zhodli sme sa že sa EGYPT stále ešte nie.
Deti do 2 rokov majú letenku aj ubytko zdarma.
Tak zrazu si zmysleli že ju zdarma vezmú.
Neboj o rok to už nespomenú 😂😂😂😂😂
Samozrejme, že to nie je normálne, mimochodom už vidím, ako by sa na túto super dovolenkovú destináciu pre tak malé dieťa zatváril napríklad náš pediater 🤦🏼♀️
Draha svokra, evidentne si stratila zmysel pre realitu aj zdravý rozum. Navrhnem muzovi zbaviť vás svojpravnosti, co vy na to?
Mame 4 a 1 rocne deti. Bola tu mama q bravala ich von pri "iba " 28 stupňoch a bola hotová!
Nemá ešte ani 60 beha po lesoch a kopcoch, do nedávna ešte robila a je pomerne fit. Vacsinou behala so starším, maleho kojim.
Nevedela sa dočkať večera, keď pôjdu deti späť a to by ich láskou zozrala. Ona je ten typ. o takmer nesedí a bola unavená! A to je ten starší v pohode, len veľa rozpráva 😂.
Takže nedala by som ani mojim rodičom, aj keby sme byvali 100 metrov vedľa. Je to zaberak.
Jediný človek komu by som s dôverou zverila deti do inej krajiny je moja sestra. Keby bolo treba, tam by som sa nebála. Ale tiez nie do Egipta, no ta ma rozum netrepala by sa tam.
Svokra fakt nemá zdravy úsudok ani poňatia, co by to obnasalo už len na sk nie to v Egypte. Nehovoriac ako by to poznačilo dieta. Prt by ono malo z celého Egypta, akurát traumu, ze ho vzali matke. Ono totiž ešte nevie, že mama sa vráti.
Nie nedala by som ani keby sa postavili na hlavu a kyvali pri tom ušami. Švagrinej by som povedala, nech sa láskavo nestará a, že dúfam, že si jej syn užije dovolenku v Egypte so starými rodičmi. Že predsa je starší má prednosť, a povedala by som to just pred svokrou.
Nikdy by som nepustila 1,5r. dieťa na dva týždne na dovolenku NIKDE. Nieto ešte do Egypta so starými rodicmi,🤦♀️...
A švagrinej by som behom sekundy vysvetlila kde je sever... A svokrovci by sa aj na uši mohli postaviť...
veď svokrovci nech zaplatia vnúčaťu, ty zaplať sebe a chodte spolu. ty si oddýchneš, oni sa postarajú 😅
Ak je dieťa zvyknuté byt dlhší čas so starými rodičmi, tak by dom ich pustila možno do Chorvátska s takým malým dieťaťom. Do Egypta určite nie. Počuli už o faraónovej pomste? Mne bolo tak zle v Egypte dva dni, že by som tam s mojou mamkou nepustila ani môjho 13 ročného syna.
@petamich tak mňa to napríklad chytilo už na Slovensku cestou z letiska,a ďalší rok sme stretli manzelsky par,s cca ročným dievcatkom,a na druhý deň ,už iba mamina na pláži,mala chytila také hnačky a replity,že do konca dovolenky už sa len pri nej striedali.Nik nevravím,že to musí dostať každý,ale tam je to riziko oveľa väčšie.😉
@rorino klop klop tak asi patrime k tym stastnym 🙂 nikdy sme tu najmensi problem nemali a napr. roky chodime aj do Turecka a minuly rok chytil maly nejaku pliagu tam a potom ja od neho - ono ano suhlasim, ze v tom Egypte je vacsia sanca, len to netreba demonizovat a brat ako pravidlo
Ani male, ani velke. Ziadne dieta by som nezobrala do Egypta, uprostred leta. Bola som raz v juni, aj vylet sme struhli. Vyse 50 stupnov. Myslela som, ze to je moj koniec Skoncila som na infuzkach na Slovensku. Hnacky som nemala, ale tak mi vystavilo organizmus a bolelo ma brucho, ze som myslela, ze umriem. Svagrina nech posle svoje dieta, ked je taka hrdinka. Vela si chvalia ludia Turecko, do buducna, a mozno aj babku mozte pribalit.
Normálne by som jej povedala, že to nie je vhodné. Ďaleko, dlho, úplne nevhodná krajina, malé dieťa. Presne , ta chalupa na pár dní, ak su na seba zvyknuti, by som uvažovala. Ani ja som nepustila moje 4 a 6 ročné do Chorvátska autom. Sú roztržití, nezodpovedni, hľadia len na seba, aby si užili. Inak nezáujem ako sú roky dlhé. Dovolila by som iba, ak by šiel aj muž. A to aj na bežné kúpalisko inokedy.

Nie, nepustila v žiadnom prípade.A nech sa urazia