Urážky vo vzťahu
Prosím Vás o radu. Som už na dne, alebo hlúpa? Dokázali by ste odpustiť partnerovi hrubé urážky typu : pi.., kur.., štet...pojeb... . Nepodviedla som ho, lebo myslím že pri nevere môže človek zo zúfalstva takéto niečo vypustiť z úst. Ale bývali sme spolu, po hádke mi odchádzal na celu noc preč. Väčšinou to začalo tým, že ho príliš kontrolujem, na všetko sa pýtam, starám sa do vecí do ktorých ma nič. Chodili sme spolu 5r. a po dalších 5 sme sa k sebe vrátili. Nevie sa zmieriť s tým, že som mala medzitým partnera. Pri každej hádke ma uráža škaredo aj mojou minulosťou, ktorá si myslím že bola úplne priemerna. Prosím , poradte lebo nedokážem mať svoju hrdosť, už som sa vrátila asi 3x po takýchto urážkach...škaredo ma dokáže dourážať a potom sa ospravedlňuje. Vraj nemal tak reagovať, mrzí ho to...ale už som ponížená aj pred okolím, no nedokážem s nim prestať len tak komunikovať. PROSIM PORADTE AKO BY BOLO PODLA VAS NAJSPRAVNEJSIE SA ZACHOVAT, aj cez bolesť.
@kkkkika a co je na nom take uzasne, ze ho tak lubis? sama dobre vies, ze toto sa nezlepsi, prave naopak. Nezostavas s nim len preto, ze mas obavy ze zostanes sama?
no neviem, zdrava a normalna zena by od takehoto individua utekala rychlo prec. Mysli na to, ze tvojmu prvemu (a coskoro aj druhemu ako aj sama sebe) zrejme nicis zivot , ked zostavas v takomto vztahu. Ale niektory ludia su take samodestrukcne typy...
Rozhodnut sa musis samozrejme sama, ale takisto aj niest nasledky. Plakat potom ti nepomoze.
no ako si dopadla po rokoch si s tým exotom

@kkkkika okamzite prec od nasilnika.....ak by mi siahol na dieta....udala by som ho, nechapem ako mozes cakat s takym clovekom dieta....no budis......nasilnik ostane v zdy nasilnikom....neviem, na co este cakas?....kym vas zabije?