Uteká mi s týmto partnerom vlak?
Ahojte. Musím sa Vám tu trošku vyrozprávať a budem rada a vďačná za každé jedno poradenie, alebo komentár k tejto téme.
Dopredu píšem,že viem, že každá premýšľame inak a o to viac ma poteší Váš názor.
Takže... Zoznamila som sa s jedným mužom, ktorý bol úžasný. Ako každý človek na začiatku spoznávania... Na tie zvyšné stránky osobnosti musíme človeka lepšie spoznať, viem.
Od začiatku toho spoznávania som vedela, že pred tým než má poznal mal za sebou veľa nepekných rozchodov a klamstiev a už neverí na lásku a vzťah.
Ja aj keď som to tiež nemala ružové(veľmi zlé obdobie za mnou) tak na lásku a vzťah som verila.
A tak sa začal taký vzťah /nevzťah. Na začiatku mi to nevadilo, pretože som nás brala ako pár. Robili sme klasické veci ako chodili na rande, písali si veľa , mali sex, smiali sa,kupoval mi darčeky drobnosti,aj ja jemu, prišiel za mnou do práce...
No akonáhle prišla téma na vzťah z mojej strany, tak odpoveď bola, že my ho nemáme, má ma rád, ale nechce vzťah a prečo mám očakávania. A tak som tento vzťah/nevzťah ukončila, pretože má to trápilo a nevedela som na čom som a proste potrebujem niekam spieť.
On sa ale snažil, že proste dáme tomu čas, prečo to tak hrotím a jednoducho uvidíme.Tak som dala tomu šancu.
Povedala som si, že je to krátka doba. Bol to mesiac a čo som mohla očakávať?
A tak som zase padla do toho vzťahu/nevzťahu, pretože som čakala,že sa to časom zmení.
Ubehli od vtedy ďalšie dva mesiace a pól a poznáme sa omnoho lepšie, ja som ho začala mať strašne rada, možno z časti ľúbiť a on stále nechce vzťah. Vždy je to ta istá odpovedať a tak som to opäť ukončila prednedávnom s tým, že už to myslím naozaj vážne.No on sa vždy snaží , alebo sa snažím ja pozliepať neskôr to rozbité.
Viem,že ma má rád,aj to, že mu chýbam keď sa neozývam,ale vídame sa strašne málo (niekedy raz za 2 týždne už len)má toho veľa v práci a je unavený a ja to tiež nemám v praci čo sa času týka niekedy najlepšie,no i tak by som sa chcela vídať viac.
Občas som u neho na noc,alebo on u mňa.
Píšeme si každý deň.Nikoho nemá, to viem 100%,naozaj sme k sebe úprimní vo všetkom.
Myslím si ale, že po takej dobe už by človek mal vedieť, či z toho bude raz niečo viac, alebo nie, alebo čo cíti. Stále si vravím, že to nemal ľahké a chápem to, naozaj mal veľmi zle obdobia,lenže nie je dobré tým obhajovať jeho postoj ku mne. Viem, že niekedy to človeku trvá kým začne niekomu opäť veriť, ale mňa to trápi.
On to nechápe, proste moje riešenia, moc na všetko tlačím,ubližuje nám to...
Lenže ja proste potrebujem mať istotu, viac s nim byť, proste to, čo ku tomu patrí. A on to zatiaľ nechce, vraj sa spoznáme a uvidíme.Že on už tak do ničoho nepôjde ako kedysi.
Myslíte, že raz by z toho mohol byť vzťah, alebo musím na neho zabudnúť?
@yesterday máš to pekne vysvetlené v tvojej foto, lepšie sa to neda povedať, a tie 2 týždnove medzery, únava , odmietanie vzťahu, klamstva v minulosit, pripada mi to,ž e niekoho ma ako natrvalo, ale zrejme nebyvaju spolu, ked tam prespíš a možno je aj ženaty, muži maju bujnu fantaziu
@oktoberka no tak pokial ste za ten rok mali ine intimnosti, bozkavanie, dotyky, tak budis, berme to tak, ze si na to isla pomaly. Ale jeho to zjavne az tak nebavilo. Ale ak ste spolu nemali nic taketo blizsie, tak to bolo naozaj len kamaratstvo. A ja tiez nie som zastancom sexu na prvom rande, ani na tretom. Pokojne nespavat spolu aj 5 rokov, ak sa to hned na zaciatku tak definuje a su s tym obaja v pohode.
moze to by aj daky blazon, co sa doraba na tebe, nechce vztah len z principu ze ho chces ty, pritahuje a odtahuje ta ako jojo,lebo ho to mozno bavi hrat sa s tebou a skusa kam az moze zajst..aj na takeho som zial narazila ja :/ a potom sa vyparil
Najepšie, ked sa s tebou vyspi a na druhy den nezdviha telefon. Hned vieš, na čom si
@yesterday nie ste z jedného mesta? či prečo sa nevidíte častejšie?
@lindusss2016 oni sú spolu rok? lebo som preletela príspevok 2x, ale nikde to nevidím. podľa príspevku mi vychádza pár mesiacov.
@yesterday ja tomu tvojmu chlapovi trochu rozumiem. Môj ex (10 r.) aj terajší vzťah (11 rokov) začali veľmi pozvoľne, sex bol síce hneď na 2 - 3 rande ale o vzťahu sme v obidvoch prípadoch začali hovorit až tak po roku.
Proste to tak mam, človeka potrebujem poznať a dôverovať mu aby som ho začala brať naozaj vážne. Mňa vždy vedeli ľudia čo tlačia na pílu naozaj odradiť aj keď to zozaciatku vyzeralo sľubne...
Ako ked začne niekto po mesiaci radenia hovoriť o vaznom vzťahu... No neviem, mne to príde ako znak veľmi majetnickej osoby ktorá chce toho druhého ovládnuť, uloviť, mat v hrsti....
@yesterday mne sa osvedcilo ze taketo vztahy/nevztahy sa rozpadnu casom. Bud s tym sekne uz v zaciatkoch zena,alebo po rokoch sa vypari z nicoho nic muz. Uz sa mi to parkrato osvedcilo aj z okolia, rodiny a pod co rozpravaju zeny
Mam podobnu skusenost. Trvalo to cca 2 roky a po celu dobu klamal. Tie reci aky je on dobry chalan a chce dobru babu, predosle vztahy skoncili zle lebo zeny su na peniaze a podvadzaju (ale, ze on podvadzal, tak to je ok 😅) uplne som si na neho spomenula, ked som citala tento prispevok. Treba sa na neho vykaslat lebo toto nema zmysel…samozrejme pokial to niekomu takto vyhovuje, tak je to kazdeho osobna vec. Stretavanie sa 1-2krat do tyzdna, potom 1krat za 2 tyzdne, intimnosti aj nejaky darcek a ked presiel rok a chcela som uz normalny vztah, ze by prisiel aj ku mne domov, tak to nie…postupne sa prestal ozyvat a tak to skoncilo.
Ano,presne ako si napisala,s tymto chlapom ti uteka vlak.Z toho nikdy nic nebude a stracas cas ak chces normalny vztah.
@yesterday istotu budeš mať jednu smrť🙂
Koľko máte obaja rokov?rozišiel sa s niekým po veľa rokoch?
Buď pristúpis na to, že máte vzťah, ale on to tak nenazyva, alebo chod od neho.Chlapi sa boja toho slová vzťah, záväzok...možno chce bývať sam, mať svoje aktivity asi ideš do toho hrrr.ved ste spolu 3 mesiace?ale vidieť sa s niekým raz za 2 t je málo.
Tak to stopnúť neodpisuj nesexuj a uvidíš...
Ako by podľa teba mal vyzerať vzťah?
Ahoj,ja by som sa s nim sretavala dalej ale bez sexu a darcekov.Ak by ton stebou vazne nemyslel,co nevies na com si ,aspon by ti menej luto doslo.A ak to s tebou vydrzi,tak ten pokus by stal za to.Ale preverila by som minulost,ci nieje klamar a podvodnik,ked ako pises ma cosi podobne za sebou.
A to ze ste z jedneho mesta a malo sa stretavate ,to je cudne.To by sa mohol premoct castejsie.
@yesterday ak uz teraz s tebou nech byt casto tak to nie je dobre, v case najvacsej zalubenosti
@yesterday tak si myslím, že nestracaj čas.Ved mu to tak povedz bez výčitiek, že tebe to nestačí blabla...on môže mať deti ak o 10,15 r ty nie.Tiez si myslím, že ak by Ťa mal rád chcel by byť s tebou častejšie...ma fakt taký práca namáhavý, dlho je v práci?veď večer môžete niekam vybehnúť ísť k nemu ...ešte, keď ste z jedného mesta.Myslim, že si skôr kamarátka s výhodami a to mu stačí...uvidíš...ja by som sa s ním rozišla, lebo takto to budete ťahať 2 roky o ničom
@panelacikova to bolo smerovane inej zene, nie autorke...
Si medzizastavka ... ma ta na sex, kym nepride ta prava pred ktoru poklakne s prstenom ...
@yesterday tak vieš...nikdy nevieš ako je správne sa rozhodnúť, ale ty si evidentne do neho viac zaľúbená.Zeny, keď si nájdu partnera, ktorý im sadol už sa vidia, že o rok, dva dieťa rodinu chlapi sú iní.Mozno je taký uzavretý nedá city najavo mám takého muža, ale tiež som ho svojím spôsobom musela smerovať čo chcem...veď uvidíš, ale sedieť doma a mať túžbu byť s ním, keď nie je tak zaneprázdnený je o ničom.mozno tomu daj čas mesiac, dva, tri a zariadis sa, keď je ináč fajn chlap.
@yesterday ahoj odkial si? Nechaj mu cas a bude dobre
Z mojej skusenosti, strata casu a ked budes tlacit na pilu zacne sa to kazit este viac… ak na nu tlacit nebudes, budes aj tak nestastna, lebo sa to vyvijat nebude a ty budes chciet viac…
@lindusss2016 bože, hej, pardon 🙂
@yesterday ahoj. no a kde a ako dlho pracuje? aká je jeho pracovná náplň?
@yesterday aha, už vidím, vraj v práci nie je dlho... nuž, čo ti napíšem, ber ho tak isto. keď sa občas ozve, 2 z 3 mu povedz, že dnes nie, som unavená. potom sa s ním stretni, daj kávu, buď príjemná, usmievavá.. a zase ďalšie dve pozvania odmietni. uvidíš, či sa na to vykašle, alebo začneš byť preňho zaujímavá (nedobytná) 🙂
@panelacikova myslím, že len keď raz mu ona povie, že je unavená, tak sa on nebude snažiť, veď je jasné, že ju má len ako zábavku občas

@yesterday Ste spolu málo a máš ho zidealizovaného dokonca tak, že ho dokážeš obhájiť napriek svojemu pocitu chýbajúceho pevného vzťahu. Chápem, že dokážeš presne vedieť, že Ťa niekto chce a máš z čoho vyberať. Keď nemá záujem, tiež je to jasné. Tento prípad akoby medzi chce niečo od Teba, ale nedá To niečo, čo si praješ. Zároveň vytvára pocit, že Ty ho chceš dobýjať, no jemu to prekáža.
Životné osudy dokážu spojiť aj nespojiteľné. Ale dopredu to nevieš.