Uteká mi s týmto partnerom vlak?
Ahojte. Musím sa Vám tu trošku vyrozprávať a budem rada a vďačná za každé jedno poradenie, alebo komentár k tejto téme.
Dopredu píšem,že viem, že každá premýšľame inak a o to viac ma poteší Váš názor.
Takže... Zoznamila som sa s jedným mužom, ktorý bol úžasný. Ako každý človek na začiatku spoznávania... Na tie zvyšné stránky osobnosti musíme človeka lepšie spoznať, viem.
Od začiatku toho spoznávania som vedela, že pred tým než má poznal mal za sebou veľa nepekných rozchodov a klamstiev a už neverí na lásku a vzťah.
Ja aj keď som to tiež nemala ružové(veľmi zlé obdobie za mnou) tak na lásku a vzťah som verila.
A tak sa začal taký vzťah /nevzťah. Na začiatku mi to nevadilo, pretože som nás brala ako pár. Robili sme klasické veci ako chodili na rande, písali si veľa , mali sex, smiali sa,kupoval mi darčeky drobnosti,aj ja jemu, prišiel za mnou do práce...
No akonáhle prišla téma na vzťah z mojej strany, tak odpoveď bola, že my ho nemáme, má ma rád, ale nechce vzťah a prečo mám očakávania. A tak som tento vzťah/nevzťah ukončila, pretože má to trápilo a nevedela som na čom som a proste potrebujem niekam spieť.
On sa ale snažil, že proste dáme tomu čas, prečo to tak hrotím a jednoducho uvidíme.Tak som dala tomu šancu.
Povedala som si, že je to krátka doba. Bol to mesiac a čo som mohla očakávať?
A tak som zase padla do toho vzťahu/nevzťahu, pretože som čakala,že sa to časom zmení.
Ubehli od vtedy ďalšie dva mesiace a pól a poznáme sa omnoho lepšie, ja som ho začala mať strašne rada, možno z časti ľúbiť a on stále nechce vzťah. Vždy je to ta istá odpovedať a tak som to opäť ukončila prednedávnom s tým, že už to myslím naozaj vážne.No on sa vždy snaží , alebo sa snažím ja pozliepať neskôr to rozbité.
Viem,že ma má rád,aj to, že mu chýbam keď sa neozývam,ale vídame sa strašne málo (niekedy raz za 2 týždne už len)má toho veľa v práci a je unavený a ja to tiež nemám v praci čo sa času týka niekedy najlepšie,no i tak by som sa chcela vídať viac.
Občas som u neho na noc,alebo on u mňa.
Píšeme si každý deň.Nikoho nemá, to viem 100%,naozaj sme k sebe úprimní vo všetkom.
Myslím si ale, že po takej dobe už by človek mal vedieť, či z toho bude raz niečo viac, alebo nie, alebo čo cíti. Stále si vravím, že to nemal ľahké a chápem to, naozaj mal veľmi zle obdobia,lenže nie je dobré tým obhajovať jeho postoj ku mne. Viem, že niekedy to človeku trvá kým začne niekomu opäť veriť, ale mňa to trápi.
On to nechápe, proste moje riešenia, moc na všetko tlačím,ubližuje nám to...
Lenže ja proste potrebujem mať istotu, viac s nim byť, proste to, čo ku tomu patrí. A on to zatiaľ nechce, vraj sa spoznáme a uvidíme.Že on už tak do ničoho nepôjde ako kedysi.
Myslíte, že raz by z toho mohol byť vzťah, alebo musím na neho zabudnúť?
@marcellka32 nikdy nevieš. Z osobnej skúsenosti, tiež som mala raz taký vztah-nevztah, zo začiatku mi to aj vyhovovalo, ale ako to už chodí, čo čert nechcel, mne to časom prestalo stačiť. Druhá strana nechápala, kde je problém, tak som sa začala chovať rovnako ako on.. sorry, teraz nemôžem kvôli kamoške, potom zas kvôli synovi, až som to s ním ukončila, že takéto bezcieľne stretávanie pre mňa nemá zmysel. Sama som sa divila ako sa chalan začal snažiť, zrazu bolo na mňa času a chuti habadej. Len ja som sa medzitým tak nejak nastavila, že to nemá význam, že som ho už potom vlastne ani nechcela 🤷😆
@yesterday takže za mňa, vyskúšaj, čo ti radí
@panelacikova
@yesterday to ze ma za sebou zle vztahy je smutne. Ale preco by si ty na to mala doplacat? Mas 30 rokov - chces vztah, rodinu, dieta? Tak je cas ist o dvere dalej a najst toho, kto ti to da. Samozrejme vzdy su muzi, vzdy je zaujem ale cim si starsia, zakladna potencionalnych partnerov sa zuzuje, vajicka nemladnu. Nestracaj cas. Ja mam v okoli muzov akych popisujes - vsetko pekne s babou ale nastahovat si ju domov, oznamit verejne ze su spolu - neexistuje. Tie baby tahaju za nos uz niekolko rokov a vsetko je ako prvy mesiac. Maju ich ked potrebuju a potom pekne poslu domov a robia si svoje - velmi prakticke. Bud rozumna a pragmaticka. Nenechaj sa tahat za nos.
@kristiii no.... ja mám takého za muža 😀 😀 najprv tiež ma namotal, namotal, potom sa aj 2-3 dni neozval. nereagoval. aj som si všeličo myslela, ale potom sa to vyjasnilo a viem, že nič zlé v tej dobe nerobil, jednoducho nemal chuť rozbiehať vzťah, tiež bol nejak sklamaný z ľudí vo všeobecnosti a prestal ľuďom dôverovať. a tak som urobila to isté. v najlepšej debate (cez net) som "odišla" z četu. alebo som sa 2-3 dni potom neozvala. zrazu sa ozýval on, že čo mám nové a bla bla bla. a takto som ho postupne naťahovala ja 😀 až sa buchol a vyriešené 😀 čoskoro budeme 3 roky svoji a nemohli sme si navzájom asi lepšie vybrať 😀
@panelacikova ako u nás to zas bolo iné...my sme si písali každý den-večer, keď bol v zahraničí, kde pracoval, ale akonáhle bol na SVK, našiel si na mňa čas len veľmi sporadicky, nakoľko on bol veľmi spoločenský, mal veľmi veľa kamarátov a tak, čakal, že ja sa v tej dobe vždy prispôsobím ako slobodná matka jemu 🤣. Ale keď som prestala prejavovať záujem, tak zrazu šli aj kamaráti bokom, žiaľ (či bohudík), dovtedy to nešlo. Ešte aj teraz sa vie z času na čas ozvať, že vlastne nevie, prečo TO medzi nami vtedy skončilo..čo ti poviem, ja TO viem úplne presne
@yesterday definitivne sa s nim rozid a ked uvidi,ze to myslis vazne,tak mu dojde,ze ta stratil a rozhodne sa. Inak budete v zacarovanom kruhu. A tebe naozaj uteka vlak. Ak by ta mal rad spravi vsetko pre to,aby ta videl aspon na 5 minut. Na zaciatku vztahu neecistuje,ze som unaveny. Vtedy si ides nohy dolamat,aby si toho druheho aspon na chvilu objala.
@yesterday nikdy by som nemala sex s mužom, ktorý nechce so mnou vzťah. Tam si urobila chybu. Čiže, prestaň s nim spávať a uvidíš, kam sa to posunie/ neposunie. Podľa mňa to bez sexu skončí. A nabudúce si lepšie rozmysli, s kým skončíš v posteli. Ako ja chápem, že ťa priťahoval a mat sex je prirodzené, ale potom to žiaľ takto dopadne. Ze ty tlačis na pílu a chlapovi stačí si užiť
@kristiii chápem. Tak to je iná situácia
Podľa mňa strašne tlačiš na pílu. Ja byť slobodná a začnem sa s niekym stretávať ku komu som od začiatku úprimná a poviem mu že vzťah nechcem a druha strana začne o vzťahu o mesiac stretávania sa rozprávať, tak by som to ukončila ja. Ty si skončila, vrátili ste sa k sebe a o ďalšie 2mesiace túto tému na neho vyťahuješ zase. Veru príde mi to že tlačiš, on ti od začiatku hovoril že vztah nechce a ty ho chceš asi až priveľmi. Takže by som to na tvojom mieste ukončila a dobuducna ak ti niekto povie že nechce vzťah tak sa ani nezačni s danou osobou stretávať a hned na začiatku tieto známosti zastav, nieje to nič pre teba.
@yesterday Človek, ak chce, čas si vždy nájde. Ak nechce, hľadá dôvody prečo sa niečo nedá, že nemá čas atď. A po troch mesiacoch či koľko sa stretávate, by už mohol vedieť, čo chce. On to však zrejme vie. Mám pocit, ze ste len jeho poistka. Ak nájde takú, do ktorej sa zaľúbi, bude mať veľa času a nebude žene tvrdiť, že nemá s ňou vzťah. Prečo chcete byť s takým, ktorý Vás má len za kamošku s výhodami? Lebo tak mi tento "vzťah" pripadá. Partnerský vzťah nechce, ale sex mu neprekáža. Dal Vám to jasne najavo. Ale chybu ste urobili Vy, keď si myslíte, že Vás ľúbi, chrápete s ním a čakáte lásku, no on Vám zreteľne povedal, že na lásku a vzťah neverí. Chlapa nezmeníte..

Chlap keď chce ženu vidieť a byť s ňou, tak sa snaží, volá, píše, dohaduje a vymýšľa program, nedá ti pokoj, lebo ťa chce vidieť....u vás to je obratene