Už ma to vytáča
Už ma to mierne vytáča s mužom máme dve malé deti. On ma deti z predchádzajúceho vzťahu. Deti k nám chodia v týždňových intervaloch. Vzťahy su dobré az na to, že jedno z detí (z predchádzajúceho vzťahu) je chorlave, koľkokrát som vravela, že ak má teplotu nech ostane u mamy a potom môže byť u nás o ten čas dlhšie. Nič stále ho pošle k nám chorého aj s teplotou. Ani nedá info aké lieky mu dávala nič ! A ja môžem potom s 10 ročným riesit čo mu je ake lieky berie, jasne, že nevie to vie mama. Mužovi som už stokrát vravela nech sa jej spýta čo mu mám dať. On sa radsej tvári ako "mŕtvy chrobák". Mám sto chutí jej napísať, ale neviem či nebudem potom ja ako debil vyzerať.
@diamond007 predpokladam ze dieta je v striedavej starostlivosti .. cize tak isto sa aj u otecka moze nakazit nie?cize by ostalo aj u nich kym bude chore.
@diamond007 navyse dieta s horuckou sa nema pretrcat hore dole...
@zdenkastanka nenapísala že si dieťa nechávajú kým vyzdravie 😀 takže také isté to nie ej
@diamond007 napisala ze od nich ide zdravé.
Ja to vidim tak,ze preco by sa len mama mala starat o chore dieta? Nech si aj otecko uzije a postara sa. To nie je len zdrave a usmiate dieta prevziat.
@ivanka12311 Nesud. Preco by sa mala iba mama starat o chore dieta? Otec dostane vzdy zdrave dieta a nevie ani co je to choroba. A kolke deti sa vracaju od otcov a potom ochoreju,vzdy si to len ta mama odskace s nimi,vypiple ich a idu k otcovi zdrave. Preco by sa nemohol otec postarat?
A aky ma pristup, ked je to vase spolocne dieta chore? Ci to je len "tvoje"?
@marca12 ja nesudim,len vyjadrujem svoj nazor…a prepac, ale ty ako matka by si poslala chore dieta bez liekov prec??? Ok,mozno ma taku depresiu, ze ma problem rano vstat z postele,v tom pripade to ju ospravedlnuje, ze sa o svoje dieta nezaujima…a otec? Tvoj muz sa tiez nezaujima ked su deti chore ze co je s nimi a ci je im lepsie,horsie? Podla teba je to normalne??? Mozno ma tiez depresiu, ze je mu jedno,ze jeho dieta nema lieky a preto nezavola ani matke…ci nejaky lepsi dovod/ospravedlnenie na taketo spravanie vies prezentovat?
@seva22 nikdy podla seba nesud inych. To ze ty a aj ja mame normalnych partnerov,neznamena,ze aj ini su dobri. Ja poznam pripad,kedy sa len matka vzdy starala o chore dieta,vsetku dovolenku,ocr minala na dieta a pan otec si chodil len pre zdrave dieta. Az jedneho dna dostala rozum a zacala mu davat aj chore dieta,nech si to vyskusa. Samozrejme take dieta vzdy ostane na krku sprostej milenke. Nezazijes,nepochopis.
@zdenkastanka logicky nevieš ako dlho bolo choré u matky, takže je choré na oboch frontoch
Ahojte, tak dostala som aj "odpoved" ex volala mužovi, že keď ju budem ešte raz kontaktovať tak ma udá na polícii pre obťažovanie
@marca12 "sprostá milenka"? To fakt? Ja sa starám o chlapca, išlo mi len o to, že už sa to viackrát stalo. Chlapec má oslabenú imunitu takže je často chorý. Keď u nás ochorie ja ho "nadopujem" vitamínmi a odchádza k mame v pohode ak sa zvýšia vitamíny tak ich pribalim k mame.
@marca12 ale ved jasne, ja nevravim ze su zli rodicia, len podla mna je to nezodpovedne, takto spolu nekomunikovat…ex ma problem zavolat novej zene a normalne jej vysvetlit situaciu? Alebo muzovi povedat dve vety? “Maly je chory,lieky pre neho mas v taske.” A muz sa boji zavolat ex? Ved je to smiesne…
Ty sa staras a mal by sa starat otec a riesit,vybavovat. Ja som to myslela skor z pohladu toho otca,ze zavesi na krk novej zene svoje dieta a nech sa stara a ta je taka hlupa,ze sa onho postara aj ked otec je k nicomu. Mne by to tiez nedalo nepostarat sa,dieta nemoze za to akeho ma otca. Ale akonahle nebude dieta u vas,musis s muzom hodit riadnu rec. Bud sa vzmuzi a zacne sa spravat normalne a komunikovat s ex alebo nech sa opyta v lekarne,ake lieky na horucku pre dieta podla veku. To je najmenej kupit lieky na horucku a tie treba mat doma vzdy v zasobe
@marca12 Ja lieky na teplotu mám, len on tým, že ma oslabenú imunitu berie veľakrát lieky/antibiotika a to ja neviem ako bral u mamy preto som jej slušnú sms napísala a ona že ma udá na polícii za obťažovanie 🙄
@marca12 toto som napísala a ona sa tak nahnevala, že mužovi vynadala do telefónu no má to zmysel? Muž je taky chmuľko v tomto, ale on mi to vysvetlil tak, že s ňou sa neoplatí rozprávať
Ex tvojho partnera je očividne cvok, neviem si predstaviť, že mám dieťa v striedavej starostlivosti a nekomunikujem s druhou stranou o niečom tak podstatnom, ako je zdravotný stav a liečba vlastného dieťaťa. Verím tvojmu mužovi, že je extra náročné sa s ňou baviť a nemá na to chuť. Každopádne, on je otec a či chce alebo nie, pre dobro svojho syna toto musí riešiť, aj keď je to ťažké. Riešila by som to tak, že by som zavolala pediatrovi (teda muž ako otec by zavolal) s tým, že matka odmieta komunikovať o liečbe, tak že či tam chlapec bol na vyšetrení a ak áno, čo užíva a ak nie, zbehol by s ním. A ešte by som sa snažila syna naučiť, že keď u mamy užíva nejaké lieky, aby si skúsil zapamätať aspoň vzhľad krabičky alebo fľašky lieku, keď je názov ťažký.
Ja by som urobila to že ked jeho deti majú prisť vzala by som naše spoločne a išla preč a vrátila sa ked ONI už u vás nebudu aby ja som robila službu deťom áno najnutnejšie ale predovšetkym niesú to tvoje deti ale jeho a ked mu neprekaža že vezme chore dieťa od ex tak mňa by netankovalo nech sa o nich postara niesi povinná a ešte za dobrotu na žobrotu že ešte dostaneš vyhražnu správu na normálnu informáciu ktorú si si pýtala Mimochodom kvôli ich dieťatu nie pre seba TY sa na ňu môžeš z vysoka vysrať.No na mňa by to nebolo ja by jej tak nabrizgala žeby sa cele dosrala. Nech sa stara o ne sám.A nech ťa nezaťažuje že sú to jeho deti a TY si ešte ta najhoršia no takých by bolo sám by sa mal starať nie TY.Niesi im nič a nakoniec sa všetko otočilo proti tebe a ONI odidu a TY máš vaše spoločne deti chore a musiš sa starať o ne a týždeň zbehne a to čo bolo je rovnaký scenár.Ja by som to stopla. A viac by ma nezaujimali jeho deti tebe sú nič.
@marca12 nesudim ale veď uznaj vcít sa do tej situácie či ty by si si poslala bez problémov poslala choré dieťa preč? ja teda určite nie
@ivanka12311 ak by neslo daleko a ak by bol otec taky ako som opisovala,tak ano,poslala.

Prepáč ale to čo je za matka keď pošle svoje dieťa choré v horúčkach ...len aby mala veget 🤦🙄to sa o to dieťa ona vôbec nebojí aj keď je choré?ja rozumiem že nejde ku cudzím ale aj tak je choré a predsa má lieky...hod s tou maminou reč, keď tvoj muž sa k tomu nemá