Už ma vôbec nepriťahuje
Ahojte vsetci a vsetky
S partnerom zijeme spolu 13 rokov a mame spolu dve male deti. Mame celkom pekny vztah, slusny, on je vyborny otec. Ale ako partner a partnerka sa ale zanedbavame. Ja sa mu kvoli tomu stale stazujem ale on to asi nechape, lebo nic nerobi preto aby sa to zmenilo. Jemu by sa pacilo keby sme spolu velmi casto sexovali. Jeho rytmus je aj kazdy den. Ale mam pocit ze zanedbava nas vztah a jedine co ho na vztahu bavi je sex. Lenze zaprve kazdy den sexovat vobec neni moj rytmus, a zadruhe ja nedokazem sexovat s niekym kto sa mi fyzicky protivi. Proste to musi byt aj nejak minimalne romanticke. Lenze on sa vobec o seba nestara, a nerobi nic pre to aby sme mali aj nejaky partnersky zivot spolu mimo "rodicovania". A uz to trva tak dlho ze ja mam pocit ze uz ho nelubim, ze si ho nesmierne vazim pre vela veci, ale ze uz ma vobec nepritahuje, lebo sa o seba nestara. Tak mne je potom aj tazko s nim sexovat ked ma prave naopak skor odpudzuje... A uz som mu to hovorila vela krat. A teraz ked mu poviem ze mu smrdi tricko ze sa nechcem k nemu ani pritisnut tak on sa na mna urazi. Neviem ako dalej. Zacina sa mi snivat ze ho podvadam s druhymi chlapmi, a uz niekolko krat som rozmyslala ze by mi bolo lepsej samej. Pretoze on sa nestara o seba, ale aj vsetko stale musim po nom upratovat. Nic nedokaze dat na miesto. Po zemi si hadze veci, nohavice, tricka sa valu po zemi, a on si ich kludne oblecie na druhy den. Najprv som bola zamilovana a som si hovorila ze mi to nevadi, ze to su povrchne veci a materialne a ze na tom nezalezi. Ale viac a viac si uvedomujem ako on ma nuti zit inac nez ako to chcem ja. A ja jeho tak isto nutim do niecoho co on nikdy nezmeni. Takze viac sme spolu, viac si vlastne prekazame ... A uz to dlho trva, a do toho mame deti, a ja vobec neviem ako posudit nas vztah a co dalej.
Lepsieho chlapa nenajdem. Repsektive kazdy ma nieco. Druhy by si daval krasne nakopku oblecenie a hukal by po mne a podobne... Lenze prezit zivot s muzom ktory ma nepritahuje, a ktory mi v podstate zavadzia? To je hrozna predstava, to tiez nevedie nikam. A v kazdom pripade to nechcem dotiahnut tak daleko, ze by som ho zacala naozaj podvadzat, pretoze on sa chova ako hluchy a slepy.
Keby sme nemali deti tak uz ho davno opustim. Nad tym som rozmyslala uz davno a som si tym 100% ista. Chcem ale aby moje deti mali otca. A tak som sa rozhodla ze moju energiu investujem do inych veci, napriklad do prace, a bohuzial nebudem cakat uz nic od neho, lebo naozaj uz bolo dost pokusov a diskuzii, on proste nic nechape. Takze ak to dokazem tak pri najlepsom budeme zit spolu pod jednou strechou, ale nie ako par. Az mi zimomriavky presli po chrbte. Ale co som si zavarila to mam.
Citim sa na to vsetko co mi beha v hlave trocha sama, a tak akykolvek komentar uvitam.
Vsetkych zdravim
@alica311 može to byť vyhorenie,začínajúca depresia,únava z manželstva/nič v zlom!/,a mnoho iných vecí.Možno by aj niečo iné chcel,ale nemá energiu,štavu...ja to poznám.Viem,že by som si novou aktivitou polepšila,ale chce to mať na začiatok dostatok energie.
Aha,už to píšeš,že je tam aj strach,nemá rád zmeny,no tak je taký typ.
@matysek1812 chlapčeka máme, môj anjelik, lebo nás už čakalo umelé oplodnenie.
@anatalia77 Tú depresiu som mala skôr ja, od začiatku tehotenstva samé problémy, tvrdenutie bruška, 26 tt začínajúci pôrod, stále na infúziách... a malý sa nakoniec narodil v 35 tt sekciou. tri týždne ležal na oddelení patologických novorodencov, mlieko som z tých stresov hneď stratila, potom nám malého pustili domov a začalo sa nám peklo, malý bol nedonosený, mal strašne veľké problémy s papaním, hodinu a pol len jedol, potom jeden a pol hodiny sa pestoval, inak plakal, takto sme fungovali 16 hodín denne, a v noci nanovo 1 1/5 hod. papal (60 mil) hodinu sme spali a odznova.... Keby nebolo mami, ktorá mi pomáhala, tak malý je stále v nemocniciach na infúzkach, lebo nepriberal. Začalo sa to zlepšovať až po jeho 6 mesiacoch, papanie sa upravilo a spánok nie, niekedy dokáže byť hore za noc každú hodinu, alebo polhodinu, keď spím 4 hod. neprerušene som šťastná🙂 Manžela nikdy k malému nevstáva, lebo chodí do práce, takže to od neho ani nechcem, ale cez víkend by som to ocenila, ale on akosi nevládze. práce. Ide o to, že aj ja už mám toho dosť, a teraz keď ma už malý rok, že už troška prespí aspoň cez deň tie cc 2 hod. by som si mohla troška oddýchnuť a ja budem musieť ísť do nejakej práce aspoň na pol úvezok, aby sme vyžili, a to unavená, nevyspaná, všetky možné choroby sa na mňa lepia z toho nedostatnku spánku, ale nevadí, on nevládze, ja som sa musela prekonať, očakávala by som to aj ja od neho.
@alica311 no do kelu,ženská,to by chcelo buchnúť po stole!Tie víkendy čo najskor zaviesť,lebo aj keď chodíme do roboty,tak sa všetci tešíme na dlhší spánok v sobotu a nedeľu.
Ak máš možnosť pol úvazku,tak ak chceš tak to zober,ale len s tým,že aj drahý manžel pridá ruku k dielu.Inak nie.To potom možeš byť aj sama.Načo taký chlap.Len ťa nervuje,ako nepomáha.V tomto prípade buď nekompromisná.
@anatalia77 Si zlatá, moja sestra povedala, že tá by ho už asi zabila, a už by to mala aj odsedené 🙂 Tá so svojím mužom robí inakšie poriadky, len keď ja to neviem, som taká sprostá povaha, že keď aj naňho nakričím, je mi to potom ľúto a potom ma trápi svedomie. Ten pol úväzok si len hľadám, som vyštudovaná učiteľka, takže tých 13 hodín by som nejako oddučila, len som z malého mesta a máme tu len 4 stredné školy, a zatiaľa sú všade plný. Ale dostala som info, že jedna učiteľka pôjde čoskoro na máterskú, tak hádam sa mi pošťastí. A s tými víkendami mi som niečo mohla urobiť, nech vidí, aké to je spať 4 hodiny aj to po kúskoch a potom malého celý deň nahánať, variť mu, nakŕmiť ho, upratať, oprať.....
@alica311 jáj, tak to už je iná vec. Keď prekladá a robí v agentúre, tak by sa mal rozhýbať. Cez víkendy by ste sa mali dohodnúť, ako si podelíte bábätko. Musíš si aj ty oddýchnuť. To, že zanedbáva základnú hygienu...ach jaj 😢 mala by si si s ním sadnúť a porozprávať sa ako ďalej...
@jetopravda To mám aj v pláne, lebo to, že odmietol to tlmočenie, ma už tak neskutočne vytočilo, že som si musela dať xanax na ukľudnenie, lebo by som asi infarkt chytila. No ako ďalej, tých rozhovorov už bolo... a nič z toho, ale zajtra mu to už nedarujem.
@alica311 V prvom rade, by si mal uvedomiť, nakoľko ty si na materskej dovolenke, že musí nejako uživiť rodinu. Keď vie tlmočiť, nech si privyrobí.V tejto dobe sa berú pekné peniažky za preklad... Poznám aj taký prípad, keď muž odmieta dávať žene výplatu, že on ju chovať nebude...pritom dáva tá dotyčná na všetky výdavky polovičku....no, ja by som to netolerovala. Každý chlap, keď si založí rodinu, musí sa v prvom rade o ňu postarať. O tej hygiene ani nehovorím...to je hrôza.
Len som chcela napisat ze dakujem vsetkym za prispevky. Odvtedy ako som mojmu chlapovi povedala ze smrdi, a urazil sa a povedal ze mu nikdy nepoviem nic pekne, a ja ze ale ja by som aj rada, ale ked sa o seba nestara tak ako? atd. ... tak asi mu to vrtalo v hlave, lebo nejako som sa k nemu nemala, a normalne zenske ja neverim vlastnym ociam, na noc si zacal davat ciste tricko, a rano sa troska naparfemuje, a vcera mi dokonca povedal ze som pekna... tak aj ja som mu povedala ze pekne voni a ze sa mi to tak paci, ze to je prijemne... no neuveritelne! dakujem vsetkym 🙂
tak akoze chudak ty.
nemyslim si, ze zena moze ovplyvnit hygienu muza.
hygienicke navyky su proste vecou toho cloveka anikto ich nemoze nutit.
su muzi cistotni a potom su prasata.
tie prasata sa vyhovaraju, ze spravny chlap smrdi a normalny chlap, cistotny zas povie, ze s tym nesuhlasi.
je to take zahanbujuce byt pri smradlavom cloveku a bojovat s nutkanim poslat ho pod sprchu...
je to vyslovene ponizujuce.
ked ta miluje, nemal by ta tomu vystavovat.
a to je predsa samozrejme.
ja by som nechapala takeho cloveka.
ved to je predsa prejav ucty voci cloveku, ze nesmrdim...
ty mu davas nieco co on tebe odopiera!
lebo si vonava, ty mu nams co vadit! ale on smrdi! to nie je fer...
To ze sa o seba nestara muz je aj vizitka jeho zeny. Ja som tiez musela svoju polovicku vela naucit. A typicky chlapske zlozvyky robi doteraz (ponozky hoci kde a pod.) Ale neriesim... Muza treba viest a ukazat mu co a ako a cepovat a cepovat kym sa to nenauci. Drzim palce, aby si mu ukazala spravny smer.
@veronika.nov skôr matky že je s neho nezreli chlapec žena má vychovať deti nie muža.

ked budem mat chut, napisem viac,co mate , chlapceka,alebo dievcatko?