icon

Už nám to vo vzťahu nefunguje

miladamimi
19. júl 2016

Ahojte... chcela by som sa poradit ci mozno len vyrozpravat. Z priatelom sme spolu 3 roky mame spolu 10 mesacneho syna. A nejak nam to prestalo vo vztahu fungovat. Kazdy den sa hadame kvoli hlupostiam, vsetko mu vadi na mne Muz cele dni len robi uz si ani nepamatam kedy mal volno.Na domacnost a na syna som sama. Snazim sa ako len viem ale stale sa najde nieco vo nestihnem doma porobit a muz pride domov a vynada mi ze je bordel a ze nic nerobim ale ani ho to nenapadne,aby mi v dacom pomohol len pride z roboty na obed pocka kym mu jedlo dam pred nos a takto isto je to aj vecer vyvali sa na gauc a pozera si svoje strapne seriali ktore ja neznasam. Ano s malym sa zahra ale akonahle ho dam spat tak mi ani slovo nepovie a ked ano tak sa to tyka len jeho prace... Dalsia vec je ze spolu spavame velmi zriedkavo teraz to uz je mesiac... mne to chyba ale on sa tvari jak keby to bolo vsetko v poriadku.. ja ho tekeho nepoznam tak uz neviem co si mam mysliet ci ma niekoho... alebo somnou uz nechce spat snazim sa poporode dat dokoy staram sa o seba uz som schudla 15 kil a namiesto toho aby ma pochvalil ze pobre vyzeram zas len kritika ze som jak puding mekka ze mi cecky vysia ale pre boha mam dieta ta postava nezostane taka ista..
Uz neviem co mam robit cele dni sama jemu je to jedno.. a ako vidim tak je to stale len horsie a horsie..

Strana
z2
sissy27
20. júl 2016

@charity asi som divná, ale keď som riešila podobnú situáciu, tak ma absolútne nezaujímal názor okolia a nebolo pre mňa podstatné, či ma podporia alebo nie... JA som nebola šťastná, ani moje dieťa by nebolo... Nepotrebovala som strácať drahocenný čas dokazovaním, že on je ten vadný... Nakoniec je to len o uhle pohľadu, pre niekoho iného je to očividne partner snov, aj s bitkou, neverami, ekonomickým týraním 🙂 Našťastie som nikdy nebola odkázaná na milosť či nemilosť kohokoľvek, všetko potrebné som dokázala zvládnuť 🙂 ale je pravda, že mám v živote veľké šťastie na ľudí, ktorým v prípade potreby nemusím nič vysvetľovať a sú tu pre mňa nech by sa dialo čokoľvek. Ale ono je to tak, že skutočným priateľom vysvetľovať nemusíš a tých druhých to aj tak zaujímať nebude...

borkavan
20. júl 2016

@stary_ujco prečo si myslíš, že ju chcel len na sex, ked teraz sa mu ona ponúka a on ten sex vôbec nechce???? on ju nechcel vôbec podľa mňa a bol zbabelec jej to pvoedať a dotiahol to tak ďaleko, že jej spravil dieťa.
Teraz robí všetko pre to, aby ho ona nechala. Je mi to ľúto ale je to tak.
@miladamimi

sonula
20. júl 2016

@borkavan
"dotiahol to tak ďaleko, že jej spravil dieťa."
a ja som si vzdy myslela, ze na to aby sa spravilo dieta treba dvoch

zuska2001
20. júl 2016

vzťah po prichode dieťaťa sa zmení. my máme 16 mesačného a od porodu sme mali sex asi 3 krát. muž je unavený radšej si oddýchne pri telke, počítači, spí. asi je to normálne, že fungujete viac ako rodičia ako manželia a milenci. skor by som sa sústredila na dobré veci na partnerovi, podporovala jeho rolu otca, často chválila aj za maličkosti. zobrať synovi otca ? NIE NIE NIE. skús sa zamerať na dobré veci vo vzťahu, daj mu dieťa na starosť a vybehni von vyvetrať si hlavu.

borkavan
20. júl 2016

@miladamimi vieš, keby ti nepovedal hento o tej postave... tak si poviem, máte bežné problémy, keď sa narodí malé dieťa. Muž stále v práci a žena sa cíti sama a že jej nepomôže a ešte ju buzeruje za všetko. Nuž toto sa stáva, keď je kríza vo vzťahu...
Ale prečo vy ženy na materskej vyžadujete, aby vám muž, ktorý je stále v práci pomáhal???
Žena na materskej, keď si vie zadeliť čas stíha uplne všetko okolo domácnosti a dieťaťa. Ja som slobodná matka a dá sa to. Je to únavné byť s dieťaťom 24/7 ale nevadí mi to. LEbo prvé roky treba investovať do pohodlia, bezpečnosti, istoty a pokoja dieťaťa na úkor mňa a potom sa mi to vráti v podobe vyrovnaného sebavedomého dieťaťa.
Neviem, koľko máš rokov... ale zober si to tak, že doteraz si si žila len pre seba, teraz ži pre dieťa a potom si zaš budeš žiť pre seba a dieťa.
Čo sa týka muža... no kašli naňho teraz. Venuj sa malému a muž sa buď pridá alebo sám odíde. Neuľahčuj mu to tým, že mu budeš nadávať, vyčítať alebo neviem čo...
Buď len milá a staraj sa len o dieťa, muž nech sa stará o seba, keď ti hovorí hento o postave. Vole... ako ťa môže ešte vzrušovať taký človek???? Ja bych sa pred takým už nevyzliekla. Veď muž má byť nadržaný na ženskú a nie toto... že ty sa mu núkaš a on ešte ti povie, že máš puding.

dagaz
20. júl 2016

@zuska2001 oooooo...a ked ste mali sex za 16 mesiacov iba 3 krat ti chlap este nezdupkal za inou????? Neverim ze aj toto existuje...zatial kazdy jeden chlap ktoreho poznam povie ze co nieje doma hlada inde. A domov sa pride najest precitat noviny a pozriet telku...full servis

timea7
20. júl 2016

@zuska2001 to si prehnala, nie? Za 16 mesiacov tri krát?! U nás sa príchodom dieťaťa v tejto oblasti nezmenilo vôbec nič. Stali sme sa rodičmi, pribudli povinnosti, ale aj veľa radosti, nechápem, prečo by mala nastať zmena v intímnej oblasti, okrem toho, že sa dvaja stanú rodičmi, mali by ostať aj partnermi, milencami, inak si zarábajú na skoré problémy...A chváliť muža, ktorý sa k žene správa neúctivo?! Chce to rozhovor, rozhovor mimo domov, najlepšie v reštike, kaviarni, bez dieťaťa. Prirýchlo vhupli do rodičovstva, neboli na to podľa mňa ešte pripravení, najmä on nie. Ale dennodennými hádkami sa to len zhoršuje....nedať sa vtiahnuť do hádky, nebojovať nedej s druhým, komunikovať, ale najmä neprestať si vážiť jeden druhého. Láska môže vyprchať, ale ak sa zo vzťahu vytratí úcta, je to začiatok konca.

borkavan
20. júl 2016

@dagaz presne ako píšeš. Práve sa vymaňujem z takého trojuholníkového vzťahu, kde ma ten chlap debil do takého zaplietol a ja nevedela, že má vážnu známosť... V živote by som to doňho nepovedala... a presne u mňa hladal to, čo nemá u nej. A ona krava mu odpustila a to jej ešte nadal do kuriev a sociek, lebo ma odhalila a ja prekvapená, že kto mi to volá 😀 😀.

dagaz
20. júl 2016

@timea7 presne ako si napisala...aj nam sa zmenil zivot ale ja si myslim ze k lepsiemu...posunuli sme sa s manzelom na iny level. Ale urcite nie sex za 16 mes.3 krat. To uz o niecom asi hovori noe? Ci si to myslim len ja?

borkavan
20. júl 2016

@sonula ale myslela som to tak, že však to dieťa chceli obaja... ale on by možno aj cuvol ale keď raz slubil.. chápeš. Proste obaja to chceli zo začiatku a on podľa mňa si to počas robenia deiťaťa už aj rozmyslel. Aj to sa stáva..
však aj v súdnej sieni bol taký prípad...kde to ten chlap dotiahol až pred oltár a na svadbu neprišiel a tá ho žalovala pre ujmu na zdraví, lebo sa psychicky zrutila a bola na liekoch... bolo tam toho viac.. on bol proste len zbabelec.. a na súde priznal, že vedel že aj ked sa zoberu, že to nebude nadlho... ale že ona bola taká nadšená, z celej prípravy na svadbu, že nemal to srdce to zrušiť.
že on ju požiadal o ruku ale že potom si to rozmyslel ale už sa jej to bál povedať...

borkavan
20. júl 2016

@dagaz
@timea7 ja si tiež myslím, že to neni nromálne, sex len 3x za 16 mesiacov. A to som slobodný matka...ale 9 mesiacov po pôrode som ešte mala partnera, tkaže viem že sa nič vlastne nezmenilo v tejto oblasti.

paulinoocka
20. júl 2016

@dagaz nemyslis si to len ty..ja ked som to zbadala tak mi az usmev zamrzol ☹ sex vo vztahu o mnohom svedci.

dagaz
20. júl 2016

@paulinoocka no ved toto..pre mna to bol taky relax...lebo ked nic dlhsie nebolo bola som nervna podrazdena 😂😂v podstate aj my to ostalo😂takze ak nechceme v dome nervnu zensku musime sa lubit pravidelne😂😂😂😂

katkati
20. júl 2016

Tiež si myslím, že to nie je normálne. Na to si dajte pozor. Môže Vám to do budúcna veľmi skomplikovať manželstvo. Rozprávali ste sa vôbec o tom, že aj keď ste unavení, intimitu - takú naozajstnú, akú manželia zdieľajú iba pri milovaní, nič nenahradí?

paulinoocka
20. júl 2016

@dagaz ja dufam ze u nas to bude aj po porode tak ako doteraz. Ja tiez som nervna. Ved povedzme si otvorene normalne zdravej zene to proste chyba ked to nie je 😀

dagaz
20. júl 2016

@paulinoocka veru...kazdemu zdravemu cloveku to chyba...a pockaj ked dieta porastie...to uz bude aj adrenalinovy sport😂😂neraz mi slzy tecu ked sa zacnem rehotat po vzliadnuti na muzovu tvar ked zacuje synatora ze cupita k nam a nebodaj ho zbada rovno medzi dvermi...to uz idem do kolien od rehotu😂

emmusska
26. júl 2016

@avenir tak si zakop este raz pre istotu 🙂

emmusska
26. júl 2016

@marietuska ja mam niekedy pocit akoby za takym spravanim skryvali svoju zranitelnost alebo co 🤐

bale1rinka
27. júl 2016

@miladamimi viac sexu, a potom sa porozprávať, chýba mu to a preto sa hádate, chlap je nastgavený mať ho každý druhý deň, inak je zdutý. mám kamošku čo povedala, že reč s jej chlapom je až po sexe inak s ním nepohne, možno jeto tvoj prípad

paulinoocka
28. júl 2016

@dagaz no koki.. to toto nas caka? to aby sme dali pred dvere svetlo na pohyb aby sa zazalo a aby sme vedeli ze dietatko ide 😀

dagaz
29. júl 2016

@paulinoocka 😂😂😂😂neboooj vsetko sa da ked sa chce😂

oomina
29. júl 2016

@paulinoocka toľko rodín to už prežilo, prežijete aj vy neboj sa 🙂

paulinoocka
8. aug 2016

@dagaz @oomina tak verim tomu ze sa nam bude chciet 😀 ze chut z nas neopadne 🙂

oomina
15. aug 2016

@paulinoocka tak kiežby sa to dalo predpokladať ako to bude po pôrode. No ale čo treba veriť a dúfať, že sa nič nezmení a stále bude medzi vami vášeň, iskra 🙂

paulinoocka
21. aug 2016

@oomina a ked aj nebude tak sa budeme musiet obaja snazit aby bolo dobre..desi ma predstava ze by to islo s nami poo porode dolu vodou

Strana
z2