Už nemám prečo žiarliť
Dnes mi muž povedal, že už nemá prečo žiarliť ,pretože moje prednosti (prsia, zadok) už nie sú. Ako viem, že po 2 deťoch nemám tú postavu čo predtým, som aj strašne chudá, ale to aj vďaka zdravotným problémom. Inak sa o seba každý deň starám. Pekne sa obliekam, líčim, češem... sklamalo ma to... snažím sa vyzerať dobre, a podľa neho nevyzerám... keďže nemám už svoje ,,prednosti " a 2 deti, tak už by ma žiaden nechcel... mám 24 rokov.
No pri 181cm vážiť 98kg je dosť… to ma všetko na sebe iba sadlo, či aj niekedy pocvičí?
Mne príde strašný primitív. Dvíhať si svoje ego na tom, ze ponižuje vlastnú ženu, katastrofa. A tie testy otcovstva, veď to musel byt pre teba vrchol poníženia, akože si nejaka k**va? Tam bude vo vašom vztahu omnoho viac problémov. Veď jeho povaha vôbec nie je na rodinný život.
Teraz čítam, ze si ideš KVÔLI NEMU robiť prsia? A idete zmluvu spisovať? 🤦🏽♀️😀😂 tak beriem späť, vadny ste obaja, našli ste sa. Gratulujem.
Mne keby chlap povedal, nech si dám urobiť silikóny, neviem, ale je to dosť tazka operácia, už boli pri nej aj úmrtia, nie je to trhanie zubu, žeby som sa mala dať dobrovoľne rezať, keď nemusím, prežívať potom tu bolesť, lebo prvých 7 dni sa nemôžeš ani na posteli otočit kvôli bolesti,… budiž, ak máš komu dať deti, nech sa stara. Ale spisovať zmluvu, že som kvôli smiešnej 3000€ investícii niekoho majetok, to už musíš byt aj ty riadne jednoduchá žena. Po 1., taký zákon neexistuje, za 2. je to narušenie ľudských práv, 3. kde to chcete tu blbosť spisovať? Pred notárom? Vás vysmeje a bude mat príbeh pre znamych o dvoch blbcoch 4. To žijeme v Pakistane niekde, kde je tvoja hrdost a sebaúcta? To ti nie je trápne, že ťa ten chlap systematicky ponižuje? - najskôr testy otcovstva, akoby si v sebe pol mesta mala, potom si máš urobiť prsia (prečo mu nepovieš, nech si on radšej odsaje tuk?) potom mu máš spísať zmluvu, ze budeš jeho po operácii? Ja si fakt nemyslím, ze iba on je primitív. Iná by s takým hovädom dávno povytierala dlážku, ale ty na to nemáš, nie si taka povaha.
Ahoj tiež mám 24 jedno dieťa manžela a som chudá a moja postava nestoji za nič ale môj manžel je v tomto úžasný.Ja sama sa necitim atraktívna a chyma mi moje telo pred pôrodom.Vždy ked to poviem manželovy tak ma vie povzbudiť v tom ,že nemám pravdu.Vir aka som a rád ma podpychuje ked mi povie ze kde som dala zadok tak mu jednoducho poviem ze som ho obätovala z lásky k dcerke.Takže ty povec svojmu ze ani ty uz nemas na co ziarlit ty si po pôrode tak jasne ze telo sa meni ale jeho telo nikto nezmenil.Proste zastan sa samej seba nedaj si takto sa urazat.
@rootham
Ale to je jej chyba, že sa nechá dourážať. Veď on ju podľa toho, čo tu píše urážal vždy. Akože kamaráti môžu za to, ze on jej neveril, ze čaká dieťa s ním? Wtf.
Milá autorka, dnes je naozaj veľa krásnych žien, aj bolo. Je to take malé plus. Ale nestačí to, treba byť aj múdra, potom sa nemusíš báť, že jedine komodity, ktoré dokážeš ponúknuť sú prsia a zadok. Aj to starnutie potom berú zeny s gráciou a neboja sa ho, lebo sú si iste vlastnou hodnotou. Ty tu svoju vidíš iba vo výzore, bolo by fajn ju hľadať aj inde. - si matka, vychovala si 2 deti, skús začať tam.
@katkami123 bože, ved to neber tak smrteľne vážne... to z tou zmluvou myslím, že len tak tresol...Ale prsia si časom určite spraviť dám..
@katkami123 ako ja ju neberiem len vo vyzore.. myslím, čo sa týka rodičovstva, že mám byť na čo hrdá.. snažím sa byť aj múdra... ale jednoducho, vie to človeka načnúť z vnútra, keď vám niečo také povie človek pre ktorého by ste zniesli aj modré z neba a 2 krásne a zdravé deti k tomu.... to má tak najviac serie... veľa krát čítam, že žena sa po pôrode prestala o seba starať, zanedbáva sa, atď... to viem pochopiť, keď sa mužovi znepáči... ale jednoducho ja som prišla o veci, ktoré som nevedela ovplyvniť 1,9r som kojila naplno.. za 13m som stihla 2 pôrody... jednoducho... zamrazilo veľmi..
Ja by som reagovala s pokojom: “A mne sa zacali pacit muzi, ktori mi davaju komplimenty…” 😜
Prosim ta,to klame len sam seba somar.. ako prepac si mlada mas cely zivot pred sebou,deti, ktore nebudu vecne male ;) este aby neplakal ,hlavne ty si ver a jeho hlupe reci neries ;)
No ale to ti veľmi škaredo povedal....toto by sa mňa ako ženy neskutočne dotklo...asi ťa neľúbi, tak akoby mal a absolútne si ťa nezaslúži a neváži...si mladá a mala by si sa mu páčiť ako bez detí, tak aj s desiatimi deťmi....ak ťa teda nadovšetko ľúbi 😟
Možno práve v tom je problém, že ty by si mu zniesla aj modré z neba. Mne tvoj chlap skôr príde, žeby si zaslúžil riadnu sekeru. Lebo takého dobráka ako ty zbytočne zdeptá. Mala som takého kamoša, ktorý 10 rokov chodil s takou Xantipou, pôžičku si kvôli nej zobral, aby jej zariadil nábytok v izbe a vyplatil medziročnik na vš, ona ho podvádzala, pritom on sa na inú ani nepozrel. Tak mi ho ľúto bolo, všetci sme ho ľutovali, zoznámila som ho s mojou kamarátkou, ktorá bola jej ex presný opak- pracovitá, šetrná, verná atď. Vieš ako to dopadlo? Čoby si mal vážiť po takej skúsenosti, ze ma konečne dobrú babu, vysmieval a ohováral ju poza jej chrbát, naháňal iné baby. A to bola fakt kočka, taký výrazný typ. Tým chcem povedať, ze sú ľudia, ktorí si jednoducho nikdy nebudú vážiť dobrákov a viac im budú vyhovovať toxické vzťahy plné melodrám, kde si v tom vztahu ako na hojdačke.
Dost cudni ste obaja, co tak citam tvoje komenty. Myslim, ze je pre teba prilis dolezite, aby ti vsetci skladali komplimenty a pozornost muzov je pre teba dolezitejsia, nez by mala byt. Cize ta to skor ranilo z toho dovodu. Nesudim podla uvodneho prispevku, ale podla tych dalsich. Dospej a neber sa tak vazne.
A co sa tyka jeho - je vidno, ze obaja ste este take deti, co maju deti. Vekovo nie, ale skor mentalne. Bez urazky....
To je teda pekný kôň...koľko ste spolu? My sme spolu 16 rokov (mám 32) a toto by mi nikdy nepovedal aj keď mám na bruchu zvislu jazvu ktora je stiahnuté takže mi brucho deformuje,ale väčší komplex mám z toho ja než on,je to blbec a neváži si Vás,to mi je ľúto 🥲 aby ste mu ešte ozaj neušla za nejakým kto bude za Vás vďačný
Kreten. Podľa mna žiarli a brutálne len namiesto toho aby bol na vás pyšný tak vás uráža aby ste sa necítila príťažlivo. Nedovolte mu to
@mircalla tak ako prepáč, že v mladom veku nechcem vyzerať odpudzujúco.. A nie, nepotrebujem aby mi všetci chlapi skladali komplimenty. Chcem aby mi ich skladal môj, ako pred rokmi... budeme spolu zachvilu 7 rokov... čiže si myslím, ze ešte dosť malo na to, aby sa vytratili občasné komplimenty, láska, rešpekt..
@aries90 na jeseň to bude 7 rokov, čo sme spolu
Pozri, pokým tu nemáš vycapenú foto, aj tie komplimenty ber s rezervou, nikto nevie ako realne vyzeráš. @mircalla tým chcela povedať to, že pre teba je podstatnejšie názor druhých, nejakych anonymných nickov na teba, bez tvojej foto, kde ti tu baby chcú zdvihnúť sebavedomie (čo je pekne), ALE malo by to byť naopak. Ty sama o sebe by si mala byt presvedčená o svojich kvalitách, inak by ťa nerozhadzala až tak veľmi jedna manzelova veta a berobila by si už vôbec z toho diskusiu. Ľudia v rôznom psychickom stave (hnev, zlosť) povedia toho veľa, ale hneď na základe toho tak veľmi o sebe pochybovať ako pochybujes ty, je problém. Prečo tvoj manžel s nadváhou tak nepochybuje o sebe? Chcela tým povedať, že ti chyba to zdravé jadro - sebahodnota.
No dat manzelke spravit prsia so zmluvou (ak ked to bolo zo zartu) to znie ako dost velka posadnutost vzhladom....Najma ak o seba este aj staras, aj tak nestaci. Ono prsia po kojeni nebudu ako predtym (tiez mam skusenost).
Neviem slovenski muzi celkovo podla mna dost velka katastrofa. Maloktory ma smrnc, pouziva kvalitny parfem, vie sa obliect....velka cast nepozna ani mydlo, pupky, zanedbany chrup...Cest tym malo vynimkam.....Ale kritizovat to ano. To im ide. Pricom slovenky su co sa tyka visaze vysoko nad chlapmi....Ja teda ked idem do zahranicia, mam pocit, ze dost co sa tyka chlapov dost zaostavame v ramci Europy....Kde sa berie ta drzost vobec?
@mircalla
Toto sú len pupkáči zakomplexovaní. Tej jej je tiež pupkinel. Na 181cm ma 98kg
@katkami123 Citala som. A to je mlady chalan, ziadny 50tnik. Ak ti je chlap schopny vyknut este aj trochu ovisnute prsia po kojeni.....to je chrapunstvo
@mircalla
No… tam v ich vztahu je problémov až až. On v tak mladom veku už pupkinel, ona ma ísť na plastiku, nemá na čo žiarliť, ma podpísať zmluvu, ze mu patrí 🤦🏽♀️😂 a vrchol všetkého testy otcovstva. Zaujímavý párik. A ju viac zaujima vzhľad (to sa v 50,60-tke asi zblazni, ak to je jediné, čo na sebe považuje za zaujimave a atraktívne) ako to, že ma doma nevychovaneho hulváta (ktorý tiež nie je žiaden Mr. Olympia postavou alebo Schwarzeneger v najlepších rokoch). Ale chyba je aj v nej. Poníži ma - nedarujem mu to.
@katkami123 Ved o tom pisem🙂 Riesi to, ako si dokaze, ze ci je stale krasna na 4. stranach namiesto toho, ze partner asi nebude ten, co mi bude v zivote oporou. Zase vhladom na ten vek to chapem.
Skus porozmyslat co bolo lepsie, ci ked ziarlil, ci teraz ked uz neziarli. Chapem, ze taketo reci bolia. Mozno je to len jeho sposob aby zas neupadol do extremnej ziarlivosti. Ze bude sam seba presviecat, ze niesi pre nikoho pekna....
Teraz ma asi niektore zeny nebudu mat radi, ale ak to je ten najvacsi problem medzi vami a ostatne funguje nieje dvovod na stres. Urcite by som u neho tu ziarlivost nevyvolavala umelo. Mozno sa len musis povzniest nad tuto jeho stranku....
Ved sa o seba staras pre seba nie pre inych. Ale asi by som mu minimalne jemne naznacila, ze sa ta to dotklo. Ze ako to mas teraz brat. Ci uz ani pre neho niesi pritazliva? Ze nech si on mysli cokolvek nemusi ti to takto predhadzovat.
Urcite mu never, ze niesi dost pekna. Poznam zenu co ma 150kg ale na chlapou nema nudzu. Ked vyzarujes sebavedomie vzdy sa najde chlap ktoreho zaujmes.
On vyzera ako supermodel z mola?
@miriam11 to by bolo síce riešenie, ale nie pre mňa... bolo by to podlé, voči nemu.. nemala by som na to žalúdok, aby som si našla milenca... môj chlap má byť aj môj milenec..

Och, tak ak by toto môj chlap vypustil, to by mu pipala kreditka ajajajajaj. Ešte v ten deň by som si vyrazila kadernicka, kozmeticka, hriešne drahé spodné prádlo, nejaké nové aaticky… a ak by potreboval dôvod/ chlapom v práci sa to páči 🤪