icon

Už nevládzem a neviem ako ďalej

ciaa
13. mar 2013

Ahojte babulky,
neviem ako začať a ani neviem kedy sa to pokazilo :(
Sme manželia už 14 rokov. Máme dve krásne školopovinné deti. Všetko funkogovalo tak ako má, a samozrejme aj také malinké hádky pre blbosti sem tam boli. Ale teraz čo prežívame, tak to je niečo hrozné. Uplne sme sa odcudcili, obidvaja sme sa stiahli do seba a prestali spolu komunikovať. Rozprávali sme sa len o tom podstatnom, čo variť, ako deti a tak,.... Zo sexulnej stránky to je úplne v poriaku, ale to je asi tak všetko :( Ja si nemôžem nájst prácu, chápem aj preto som trochu nervozna. Už som bez práce niečo cez 1 rok a neviem čo dalej, nikto nám nemá ako pomôct moji rodičia aj svokrovci su daleko a manžel má svoju firmu tak chodí domov -ako má robotu. Tak s ním nemôžem rátať aby šiel pre deti. A tam je jeden problém, moja robota. Všade je taká prac. doba, že nemám kde nechať deti. a už s toho šibe, ked som sama doma. A nedávno som zistila, že si manžel píše maily a na pokecy s "kamarátkami", teda povedal že su to iba kamarátky jeho zamestnanca a iba si s nimi píše a nič s nimi nemal. ALe ja neviem dokedy to tak vydrží a či mu mám vobec veriť. A ako sa mám knemu správať. Povedal, že ma už ani nelubi , ale stále má mám rád. Chceme to riešiť, ale nevieme ako. (Asi pojdem do nejakej poradne, alebo niekde....). A ja teraz neviem ako sa mám k nemu správať, mám mu vyznávať stále lásku a hladkat a sexovať, akože nič? No neviem ako dalej, aj deti si všimli, že niečo nieje v poriadku.
Cítala som rozne diskusie, na takúto tému, ale neviem ako to zmeniť, ja by som sa chcela zmeniť, už na tom pracujem, ale u mm nevidím, že by javil nejaký záujem, ale odísť nechce. A ani ja to nechcem. To sa mám-e navonok tváriť, že je všetko v poriadku a v mojom vnútry bude veľká búrka?
Vopred dikes za odpovede a diskusiu.

Strana
z3
ciaa
autor
15. mar 2013

@klincek však to, chodí z práce niekedy skor, niekedy neskor, ale tak to bolo vždy. No teraz si ho viac všímam, myslím tak čo mi povie a ako sa správa. No dufam, že mna to nečaká, že sas imi stretáva, ked som sa ho spýtala, tak povedal, že kedy, ked nás musí zaopatriť a zarábať peniaze.
Musím, musím, musím niečo poriešiť, lebo inak sa zbláznim, no idem na profesiu a karieru a hladať prácu.

Strana
z3