icon

Už ste sa pohádali?

tilly
Včera o 20:17

Minulý rok tu bola diskusia s týmto názvom.
Tak si dajme repete.
Plus k tomu pridajme nepodarené darčeky 🙏.
Možno aj od svokry.

Strana
z2
anonym_301307
Včera o 20:19

Môže byť aj nevydarený darček od kamarátky? Medzi ostatnými spodné prádlo a vibrátor 🙈

biba_18
Včera o 20:19

moja mama s bratom. ale oni sa hádajú už z princípu 😂

anonym_9c225d
Včera o 20:20

@tilly svokru už nemám, ale od svokra som dostala vestu o 2 čísla menšiu, navyše na ňom zostal aj ten pipak proti krádeži

anonym_722f5c
Včera o 20:21

@tilly ze cely mesiac sa nahanas,nakupujes,objednavas a prejde 1 vecera,rozbalia sa darceky a je po Vianociach,a mozme sa tesit na tie dalsie a odpocitavat opet 365dni a za 2 a pol hodky mozme zacat.

biba_18
Včera o 20:23

a nevydarený darček nebol, naopak, veľmi vydarený. dieťa ostáva dnes u nás spať a reku pozrieme spolu nejaký film. tak som vymyslela že budeme pozerať polárny expres - už dávno sme ho nevideli - a ten film je totálne nedostupný kade tade po platformách… tak moje dieťa navrhlo, že mi ho zaplatí na vianoce že ho pozrieme. no nie je zlatý? 🥰

slavomira236
Včera o 20:35

@tilly nepohadala som sa zatial.. Darceky si nedavame dospeli a svokru nemam. Takze pohoda

tilly
autor
Včera o 20:37
@anonym_301307

Môže byť aj nevydarený darček od kamarátky? Medzi ostatnými spodné prádlo a vibrátor 🙈

@anonym_301307 jasné 🤣. Zlatá 🤣

anonym_5ca83f
Včera o 20:37

Do nachystanych pretlacenych zemiakov na salat dal muz miesto majonezy vanilkovy maslovy krem, ktory mal ist ako plnka do medovych rezov a spokojne si miesal, az kym neochutnal..🙃🙂🫠

saraxyz
Včera o 20:38
@anonym_5ca83f

Do nachystanych pretlacenych zemiakov na salat dal muz miesto majonezy vanilkovy maslovy krem, ktory mal ist ako plnka do medovych rezov a spokojne si miesal, az kym neochutnal..🙃🙂🫠

@anonym_5ca83f 🤣🤣🤣

rozculena
Včera o 20:46
@anonym_5ca83f

@anonym_5ca83f chutilo?

sticker
anonym_722f5c
Včera o 20:48
@anonym_5ca83f

@anonym_5ca83f koho skor porazilo,teba ci jeho???

blancheporte
Včera o 20:51
@anonym_5ca83f

@anonym_5ca83f tak toto je TOP! Mňa by asi po........

biba_18
Včera o 20:54

@anonym_5ca83f ježiiiš, to sa asi už nedalo zachrániť 😱

amonet
Včera o 20:56
@anonym_5ca83f

@anonym_5ca83f ja som tak raz omylom kydla kakao do salatu🤣

anonym_5ca83f
Včera o 20:58
@biba_18

@anonym_5ca83f ježiiiš, to sa asi už nedalo zachrániť 😱

@anonym_722f5c 😂😂asi narovnako… ale tak uz sa len smejeme, co ine ostava.. ako sa hovori, ked nejde o zivot, ide o ho… 😂😂🥲

A nie, nedalo sa to zachranit.. taki gurmani zas nie sme, ze by sme jedli medove rezy s majonezou a salat bez majonezy, ale s vanilkovym kremom..😂😂ale aspon vieme, ze to nie je dobra kombinacia😂😂
@biba_18

gypsomilka
Včera o 21:01
@anonym_5ca83f

@anonym_722f5c 😂😂asi narovnako… ale tak uz sa len smejeme, co ine ostava.. ako sa hovori, ked nejde o zivot, ide o ho… 😂😂🥲

A nie, nedalo sa to zachranit.. taki gurmani zas nie sme, ze by sme jedli medove rezy s majonezou a salat bez majonezy, ale s vanilkovym kremom..😂😂ale aspon vieme, ze to nie je dobra kombinacia😂😂
@biba_18

@anonym_5ca83f mohla si skusit umyt aspon zemiaky 😂😅

taktotedanie
Včera o 21:01

@tilly su ludia, s ktorymi sa neda vyjst nielen na vianoce ale po cely rok a ze su vianoce na tom nic nemeni 😂

nevenka
Včera o 21:07
@anonym_5ca83f

@anonym_5ca83f tak toto je asi top🎄🏆

spongebob1
Včera o 21:13
@gypsomilka

@anonym_5ca83f mohla si skusit umyt aspon zemiaky 😂😅

@gypsomilka A co si myslis, ze by urobili v restike. Umyli a urobili novy nalev. Kuchari by sa s casnikmi uskrnali ako zakaznikom chutilo. 🤣🤣🤣

anonym_5bf4bf
Včera o 21:26

Nie som náročná a mám aj celkom zmysel pre humor, ale dnes ma fakt dostal darcek od partnera: kniha Žena v ohni - všetko, co ste doteraz nevedeli o menopauze. Tak sa k tomu skuste vyjadrit, či je normálne, že sa ma to trochu dotklo. Sme spolu necelé dva roky, nežijeme spolu, vídame sa tak 3-4 dni behom 2 tyzdnov. A áno, som už "žena v ohni" 🤦🏻‍♀️.

zuzap33
Včera o 21:30

My mame topku. Sme bez stromceka. Minuly rok sme vyhodili stary umely, ved kupime iny. Zabudlo sa. A dnes o 12, ked ideme postavit stromcek, zistime, ze ziadny nemame... A este nam zhorel vysavac. No dari sa...

anonym_722f5c
Včera o 21:31
@anonym_5bf4bf

Nie som náročná a mám aj celkom zmysel pre humor, ale dnes ma fakt dostal darcek od partnera: kniha Žena v ohni - všetko, co ste doteraz nevedeli o menopauze. Tak sa k tomu skuste vyjadrit, či je normálne, že sa ma to trochu dotklo. Sme spolu necelé dva roky, nežijeme spolu, vídame sa tak 3-4 dni behom 2 tyzdnov. A áno, som už "žena v ohni" 🤦🏻‍♀️.

@anonym_5bf4bf dufam,ze ju ale ako prvy aj precital,aby vedel a pochopil,co zena preziva vtedy.Alebo mu zakazdym precitaj kusok,vzdy 1 stranu ked budete spolu,spolocne citanie,pocuvanie.

anonym_722f5c
Včera o 21:33
@zuzap33

My mame topku. Sme bez stromceka. Minuly rok sme vyhodili stary umely, ved kupime iny. Zabudlo sa. A dnes o 12, ked ideme postavit stromcek, zistime, ze ziadny nemame... A este nam zhorel vysavac. No dari sa...

@zuzap33 no keby ste ho isli postavit z rana,mozno by ste este zohnali v kauflande,ci tescu.Tiez sme tak na poslednu chvilu zhanali umely,aj kupili posledny,veru.

tilly
autor
Včera o 21:37
@anonym_5ca83f

@anonym_5ca83f jeziiis. By ma slahlo

tilly
autor
Včera o 21:39
@anonym_5bf4bf

@anonym_5bf4bf možno to myslel dobre, len to trošku nevyšlo no 🙊🤣

tilly
autor
Včera o 21:41
@zuzap33

@zuzap33 my tiež nemáme stromček, ani žiadnu výzdobu. Dedko tu akurát tak obstrihal tujky, tak sme mali trošku vetvičky aspoň.

anonym_5bf4bf
Včera o 21:53
@anonym_722f5c

@anonym_5bf4bf dufam,ze ju ale ako prvy aj precital,aby vedel a pochopil,co zena preziva vtedy.Alebo mu zakazdym precitaj kusok,vzdy 1 stranu ked budete spolu,spolocne citanie,pocuvanie.

@tilly áno, myslel to dobre. Esteze to zachránili náušnice 😁

@anonym_722f5c presne to som mu napisala. Že to budeme čitat spolu.

anonym_722f5c
Včera o 21:54
@anonym_5bf4bf

@anonym_5bf4bf budete obaja mudri,tak sa to ma robit.

tilly
autor
Včera o 21:56
@anonym_5bf4bf

@anonym_5bf4bf toto je super. Nech si aj on prečíta, ale možno už aj čítal, nie?

anonym_75b3a9
Včera o 22:04
@tilly

@zuzap33 my tiež nemáme stromček, ani žiadnu výzdobu. Dedko tu akurát tak obstrihal tujky, tak sme mali trošku vetvičky aspoň.

@tilly toto dnes znama, ze ked si strom postavia a vyzdobia, tak mat budu. Kedze muz v robote a jeden syn spi do 12 a druhy do 14, tak su bez stromu.

Strana
z2