Už ste sa pohádali?
Minulý rok tu bola diskusia s týmto názvom.
Tak si dajme repete.
Plus k tomu pridajme nepodarené darčeky 🙏.
Možno aj od svokry.
moja mama s bratom. ale oni sa hádajú už z princípu 😂
@tilly svokru už nemám, ale od svokra som dostala vestu o 2 čísla menšiu, navyše na ňom zostal aj ten pipak proti krádeži
@tilly ze cely mesiac sa nahanas,nakupujes,objednavas a prejde 1 vecera,rozbalia sa darceky a je po Vianociach,a mozme sa tesit na tie dalsie a odpocitavat opet 365dni a za 2 a pol hodky mozme zacat.
a nevydarený darček nebol, naopak, veľmi vydarený. dieťa ostáva dnes u nás spať a reku pozrieme spolu nejaký film. tak som vymyslela že budeme pozerať polárny expres - už dávno sme ho nevideli - a ten film je totálne nedostupný kade tade po platformách… tak moje dieťa navrhlo, že mi ho zaplatí na vianoce že ho pozrieme. no nie je zlatý? 🥰
@tilly nepohadala som sa zatial.. Darceky si nedavame dospeli a svokru nemam. Takze pohoda
Môže byť aj nevydarený darček od kamarátky? Medzi ostatnými spodné prádlo a vibrátor 🙈
@anonym_301307 jasné 🤣. Zlatá 🤣
Do nachystanych pretlacenych zemiakov na salat dal muz miesto majonezy vanilkovy maslovy krem, ktory mal ist ako plnka do medovych rezov a spokojne si miesal, az kym neochutnal..🙃🙂🫠
Do nachystanych pretlacenych zemiakov na salat dal muz miesto majonezy vanilkovy maslovy krem, ktory mal ist ako plnka do medovych rezov a spokojne si miesal, az kym neochutnal..🙃🙂🫠
@anonym_5ca83f 🤣🤣🤣
@anonym_5ca83f chutilo?

@anonym_5ca83f koho skor porazilo,teba ci jeho???
@anonym_5ca83f tak toto je TOP! Mňa by asi po........
@anonym_5ca83f ježiiiš, to sa asi už nedalo zachrániť 😱
@anonym_5ca83f ja som tak raz omylom kydla kakao do salatu🤣
@anonym_5ca83f ježiiiš, to sa asi už nedalo zachrániť 😱
@anonym_722f5c 😂😂asi narovnako… ale tak uz sa len smejeme, co ine ostava.. ako sa hovori, ked nejde o zivot, ide o ho… 😂😂🥲
A nie, nedalo sa to zachranit.. taki gurmani zas nie sme, ze by sme jedli medove rezy s majonezou a salat bez majonezy, ale s vanilkovym kremom..😂😂ale aspon vieme, ze to nie je dobra kombinacia😂😂
@biba_18
@anonym_722f5c 😂😂asi narovnako… ale tak uz sa len smejeme, co ine ostava.. ako sa hovori, ked nejde o zivot, ide o ho… 😂😂🥲
A nie, nedalo sa to zachranit.. taki gurmani zas nie sme, ze by sme jedli medove rezy s majonezou a salat bez majonezy, ale s vanilkovym kremom..😂😂ale aspon vieme, ze to nie je dobra kombinacia😂😂
@biba_18
@anonym_5ca83f mohla si skusit umyt aspon zemiaky 😂😅
@tilly su ludia, s ktorymi sa neda vyjst nielen na vianoce ale po cely rok a ze su vianoce na tom nic nemeni 😂
@anonym_5ca83f tak toto je asi top🎄🏆
@anonym_5ca83f mohla si skusit umyt aspon zemiaky 😂😅
@gypsomilka A co si myslis, ze by urobili v restike. Umyli a urobili novy nalev. Kuchari by sa s casnikmi uskrnali ako zakaznikom chutilo. 🤣🤣🤣
Nie som náročná a mám aj celkom zmysel pre humor, ale dnes ma fakt dostal darcek od partnera: kniha Žena v ohni - všetko, co ste doteraz nevedeli o menopauze. Tak sa k tomu skuste vyjadrit, či je normálne, že sa ma to trochu dotklo. Sme spolu necelé dva roky, nežijeme spolu, vídame sa tak 3-4 dni behom 2 tyzdnov. A áno, som už "žena v ohni" 🤦🏻♀️.
My mame topku. Sme bez stromceka. Minuly rok sme vyhodili stary umely, ved kupime iny. Zabudlo sa. A dnes o 12, ked ideme postavit stromcek, zistime, ze ziadny nemame... A este nam zhorel vysavac. No dari sa...
Nie som náročná a mám aj celkom zmysel pre humor, ale dnes ma fakt dostal darcek od partnera: kniha Žena v ohni - všetko, co ste doteraz nevedeli o menopauze. Tak sa k tomu skuste vyjadrit, či je normálne, že sa ma to trochu dotklo. Sme spolu necelé dva roky, nežijeme spolu, vídame sa tak 3-4 dni behom 2 tyzdnov. A áno, som už "žena v ohni" 🤦🏻♀️.
@anonym_5bf4bf dufam,ze ju ale ako prvy aj precital,aby vedel a pochopil,co zena preziva vtedy.Alebo mu zakazdym precitaj kusok,vzdy 1 stranu ked budete spolu,spolocne citanie,pocuvanie.
My mame topku. Sme bez stromceka. Minuly rok sme vyhodili stary umely, ved kupime iny. Zabudlo sa. A dnes o 12, ked ideme postavit stromcek, zistime, ze ziadny nemame... A este nam zhorel vysavac. No dari sa...
@zuzap33 no keby ste ho isli postavit z rana,mozno by ste este zohnali v kauflande,ci tescu.Tiez sme tak na poslednu chvilu zhanali umely,aj kupili posledny,veru.
@anonym_5ca83f jeziiis. By ma slahlo
@anonym_5bf4bf možno to myslel dobre, len to trošku nevyšlo no 🙊🤣
@zuzap33 my tiež nemáme stromček, ani žiadnu výzdobu. Dedko tu akurát tak obstrihal tujky, tak sme mali trošku vetvičky aspoň.
@anonym_5bf4bf dufam,ze ju ale ako prvy aj precital,aby vedel a pochopil,co zena preziva vtedy.Alebo mu zakazdym precitaj kusok,vzdy 1 stranu ked budete spolu,spolocne citanie,pocuvanie.
@tilly áno, myslel to dobre. Esteze to zachránili náušnice 😁
@anonym_722f5c presne to som mu napisala. Že to budeme čitat spolu.
@tilly áno, myslel to dobre. Esteze to zachránili náušnice 😁
@anonym_722f5c presne to som mu napisala. Že to budeme čitat spolu.
@anonym_5bf4bf budete obaja mudri,tak sa to ma robit.
@zuzap33 my tiež nemáme stromček, ani žiadnu výzdobu. Dedko tu akurát tak obstrihal tujky, tak sme mali trošku vetvičky aspoň.
@tilly toto dnes znama, ze ked si strom postavia a vyzdobia, tak mat budu. Kedze muz v robote a jeden syn spi do 12 a druhy do 14, tak su bez stromu.

Môže byť aj nevydarený darček od kamarátky? Medzi ostatnými spodné prádlo a vibrátor 🙈