icon

V akom rozsahu sa vaši muži venujú deťom?

21. nov 2020

Môj ráno podrží ročného syna na rukách kým mu pripravím raňajky a idem na záchod. Potom po robote okoko 19-20hod podrží na rukách kým mužovi naberiem večeru. Potom je s ním kým sa sprchujem, max 10min a to je väčšinou všetko.
Ak chcem ist cez víkend na nákup potravín tak nemôžem. On s malým nebude. Mam ho vraj dat babke a mozem ist kam chcem. Ked potrebujem upratat, alebo cokolvek vybaviť, musim ho tiez dat babke.

Strana
z5
fazulka21
24. nov 2020

Preboha odíď od takého dilina. Ja viem že sa STRAŠNE bojíš. Financie, ostať sama....není to sranda. Ale ver mi, je to lepšie. A to môj nebol až taký neschopák ako tvoj a aj tak....
Ani sex, ani starostlivosť, ešte aj bliaka že nie je rýchlo navarené? Normálne nervy mám a to ťa ani nepoznám! Odsťahuj sa. Neviem, tie čo ti tu radia jeho nápravu tak ja to tak vôbec nevidím.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
owecka
24. nov 2020

@nini1010 sedim a cumim do plafona :D (prepac, ale ja nevidim na tom nic zle, ak sa muz zapaja rovnakym dielom do domacich prac a okolo deti.) Myslim, ze zijeme v 21.storoci, aby sme sa slobodne rozhodli a slobodne si vybrali sposob fungovania. Mnohym zenam asi vyhovuje sediet doma, su ale zeny, co potrebuju aj ine vyzitie, ako riesit cikacky a kakacky ich deti...kazdemu ako vyhovuje...respekt

elizabet173
24. nov 2020

cas si nechaj na to, aby si si odkladala peniaze bokom, budeš ich potrebovať, inak je úplne zbytočné dávať tomu čas, o pol roka, o rok budeš presne tam, kde si aj teraz, ibaže tvoje dieťa bude dlhšie vystavené tomuto chorému spolužitiu rodičov. Ak by boli ochotní to rodičia pomôcť, tak by som odišla okamžite a navždy. S jedným dieťaťom to zvládneš, ak dáš tomu čas, okrem toho, že budeš ešte viac zdeptaná, ako si teraz, môže sa stať, že otehotnieš a budeš to mať nepomerne ťažšie. Samozrejme že on chce druhé dieťa, tým by si ťa ešte lepšie poistil. Veď kde by našiel takú, ktorá mu chystá raňajky, naberá večeru, lebo sa ho bojí, na ktorú môže húkať, urážať ju, nepomáha jej v ničom? Keby tvoja dcéra takto žila, bola by si šťastná? Nikto ti nevráti dnešný deň, minulý týždeň, tento rok, ktorý si mohla prežiť ináč ty aj tvoje dieťa.

tetkaevka
24. nov 2020

Len tomu nedavaj privela casu..lebo stratis odhodlanie a zase sa to len nejako ,, uhrka.." zacni to riesit.zisti ake mas moznosti,kam ist, co je reálne a co radsej nie..ale rozhodne to neodkladaj.ver, ze lahsie maly zabudne ked ma teraz rok, ako ked bude mat dva. .tri ..potom ho vie otocit proti Tebe a to sa dost casto v takychto pripadoch stava.o to viac budete obaja trpiet.vyuzi to, ze maly je teraz maximalne naviazany na Teba, lebo je v takom veku..a hlavne aj tak nemas na co cakat..nedovol aby Tvoje dieta zilo v takom prostredí.

buba12
Autor odpoveď zmazal
lapersefona
24. nov 2020

@negymama no strasne..ale nastastie si si to vybojovala mas krasnu rodinku. Drzte sa a vela zdravia prajem ♡

negymama
24. nov 2020

@lapersefona dakujem

oktacore
12. dec 2021

@evkamotka predpokladam ze byvate na byte... toto co pises nemusi platit v situaciach kedy sa stavia dom, manzel robi tyzdnovky alebo v zahranici takze to kolko sa muz venuje detom je individualne a partnerka musi vidiet ze ked je s dietatom aspon chvilu tak si ten cas uziva. Ak tvoj vari upratuje chodi na nakupy, hra sa s detmi tak asi nema ine starosti. V kancli buchne dverami o druhej o tretej je doma a ma do vecera cas. Ak pride ale chlap s tyzdnovky na dom okolo ktoreho je treba chodit je to ina story takze asi tolko k tomu (nehovorim ze ked mas dom a chodis na tyzdnovky nemas sa venovat detom...)

Strana
z5