icon

Vadí mi frajerova mama

5. aug 2022

Ahojte,mám frajera už vyše roka,poznám jeho rodinu ,no oni ma berú akože v pohode dá sa s nimi porozprávať,s jeho sestrou som v kontakte každý deň ,ale jedine čo mi vadí je jeho mama ona nenapíše ani raz za čas že ako sa mám alebo čo ,priateľ pracuje v zahraničí a niekedy tam je dlho a ani sa neozve počas toho vôbec,že ako žijem alebo čo ale pritom keď sa stretneme tak v pohode,není veľmi komunikatívna,skôr s jeho otcom sa nakecam ale čo sa tyka vôbec sa o mňa nezaujímajú,aj keď viem že ma majú radi ,chápem že niesom v ich rodine alebo čo ale moja mama sa o môjho frajera zaujíma aj oco píšu mu ,dokonca oco vytvoril spoločnú skupinu na písanie a stále si niečo posielame,snívala som stále že keď budem mať frajera a bude mať mamu aby bola skôr taký typ že skocime na kávu a tak ,ale ona taká není škoda no ale zas niesom typ ktorý by sa pchal do zadku 🤷ona je vkuse doma len varí a upratuje Max práca len to ju zaujíma a vôbec sa o seba nestará

Strana
z2
bessie12
5. aug 2022

@thereisabear no vies ako to .. ked sa ozyva je zle, ked sa neozyva je zle. Ludom proste nevyhovies 🤷‍♀️ 😀

sense
5. aug 2022

Tak ak toto je jediný tvoj problém tak si šťastná žena....
S mojim sa poznám 3 roky, z toho 2 roky spolu žijeme... Jeho mama mi len tak nenapíše ako sa mam a ani ja jej... Za tu dobu napísala asi 2x keď sa jej nepodarilo spojiť so synom, ci je všetko o. K.
Ale žeby mi kvôli tomu vadila? Tak to nie...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
hermiona12
5. aug 2022

No ozvi sa potom keď porodiš dieťa koľko krát do dňa ťa bude otravovať svokra ( samozrejme keď sa ňou stane). Teraz buď rada že máš kľud.
No alebo možno ona je taká povaha že sa nechce do vás starať čo je veľmi dobré.

diewcatqoo
5. aug 2022

My sme s manzelom spolu 15+ rokov a nevypisujem s jeho matkou, ani on s mojou. Ked sme spolu este len chodili a boli sme spolu cca rok, tak som jeho rodicov ani nepoznala, rovnako ako ani on mojich.
Tiez by som si nevypisovala so synovou frajerkou. Naco? A keby mi vkuse vypisovala a citila by potrebu, aby som jej po roku chodenia s mojim synom suplovala matku, tak by sa mi asi dost sprotivila.

lalenka33
5. aug 2022

Koľko že máš rokov 16-17? Mama tvojho frajera nieje tvoja kamoška aby ti musela vypisovať a chodiť s tebou na kávu. Ty by si mala napísať jej, keď je tvoj priatel v zahraničí či nepotrebuje s niečím pomôcť a nie ona tebe, že ako sa máš. A do toho, čo ju zaujíma a či sa o seba stará alebo nestará teba absolútne nič nieje.

timing
5. aug 2022

😯 tak tuto požiadavku počujem prvy krat! Ma svoje deti o ktore sa zaujima,bodka. Si frajerka o rok ňou byť nemusiš.

katkami123
5. aug 2022

Mne by skôr prišlo veeeeeľmi otravne, keby ma niekto hodil do spoločnej miestnosti si chatovat a v podstate vždy musím niečo odpísať, lebo slušnosť, sú to predsa rodicia mojej priateľky. Je s tým naozaj tvoj priateľ Ok? Možno sa pred svojimi rodičmi sťažoval, že vy si zase ten kontakt vyžadujete až príliš a každý deň (mne to príde psycho trochu, neviem si to predstaviť, mám rada svoj pokoj a určite hranice v medziľudských vzťahoch) a zase jeho mama sa preto rozhodla netlačiť na pílu alebo je len taka povaha (ako ja). Priznám sa, že ja by som zas hľadala spôsob ako nenapadne ten spolocny chat opustiť 😀Zase aby si sa im nezhnusila až prílišnou snaživosťou a vlezlosťou. Ak si v kontakte so svojim priateľom každý deň, je to fajn, ale zatahovat di vzťahov všetkých, prehnane, za mna nie.

vevapeto
5. aug 2022

No nezaujíma sa lebo si pre ňu cudzí človek . Ste spolu len veľmi krátko na to aby ťa “brala”. Navyše bohvie koľko frajeriek mal pred tebou, takže ťa možno berie len ako “tá jedna z mnohých”. Po svadbe sa to zmení aj ti ľúto bude 😜

h2
5. aug 2022

To fakt je toto problém hodný založenia diskusie na modrom koni?! Mne svokra nepíše, ako sa mám, ani moja mama nepíše môjmu mužovi, ako sa má. A dokonca ani my nepíšeme im, ako sa majú. A vôbec nie preto, že by sme sa nemali radi a nezaujímali sa o seba.

vierkainka
6. aug 2022

Teba by som za nevestu nechcela teda....este si ken frajerka jej syna a uz máš voči nej výhrady.Ktovie co by prišlo neskôr z tvojej strany, kebyže sa vezmete...Mas zvláštne zmýšľanie.Treba si uvedomiť,ze ona ako staršia ,nebude hadam obletovat teba...Mala by si byť skor vďačná,ze sa vam nemieša do života a ked sa stretnete,je to ok .

majkkkaaa
13. aug 2022

@kitycat nie ;) ten príspevok vtedy bol môj a okrem neho som tu už nikdy nenapísala tak si prosím nedomýšľajte.

Strana
z2