icon

Vadí mi manžel, mám vyhľadať psychológa?

mimka124
21. jan 2019

Ahojte, asi mam problem, v poslednom case som stale nervozna, vacsinou to je len z manzela, teda asi najviac z neho, vadi mi aj ked dycha....mame krasneho chlapceka, ktory mi aj dava riadne zabrat, zacal chodit okolo nabytku neposedi, nepohra sa sam, nechce spat, vacsinu dna prekrici, je to take male sidlo, ale lubim ho najviac na svete...no niekedy to jednoducho nedavam a kedze muz tobi na zmeny, je doma malo a aj ked je doma, je nanic...nic nepomoze, a aj ked hej, spravi vsetko odflaknuto, alebo na polovicu a ja musim vsetko dokoncit, dokonca ani malemu sa nevenuje ako by som si ja predstavovala....a maly vkuse za mnou, zrejme zuby + separacna uzkost...ja uz nevladzem, byvame v podnajme, byvanie v nedohladne, byvame nanajvys daleko od rodicov, od svokrovcov, som na vsetko sama + mame este psa...ja len vrieskam, kricim, revem, vkuse mam nervy....neviem byt normalna.....hrozne ma to trapi a uvazujem nad pomocou psychologa, myslite si, ze by som to mala skusit?? mali ste niektora nieco podobne? ako ste sa z toho dostali??

Strana
z2
mimka124
autor
31. jan 2019

@sajmiona vidis, takze predsa to je o nom, ze on je ten, co nic nerobi, on sa nesnazi, tvoj je iny, moj by si sam podla videa nieco nenasiel, aby vedel ako to spravit, radsej povie, ze sa to neda....mas stastie

Strana
z2