icon

Vadia vašim chlapom pokrčené pet fľaše?

30. dec 2022

Ahojte. dávam anonymný prispevok. Situácia: napijete sa z flase minerálky, tak že ju pri tom pokrčíte, stlačite ju, napijete sa a bez toho aby ste ju znova nevyrovnali a dáte na stôl, stolík, atď. Otázka: nie je to pre vás neprijemne na pohlad? nehneva vas to?

Strana
z3
lauriik
30. dec 2022

Ano, hneva.

danieli
30. dec 2022

@lauriik mojmu nevadi a ani to nerobi, ale mna ide kominom vyniest od jedu ked to vidim

ariannazara
30. dec 2022

Ja mam tiež nato tlak🤣

mikadooo
30. dec 2022

Keby sa to stalo mne, tak by som fľašu vyrovnala. Keby to spravilo moje dieťa, takisto by som ju vypukala do pôvodnej polohy - len z toho dôvodu, aby sa zvyšok náhodou nerozlial, keďže pokrčená už nemusí dobre stáť na tých spodných "nôžkach". Keby to spravil nejaký iný svojprávny človek, tak by som to neriešila (možno ešte u manžela, so zdôvodnením, že sa bojím, že sa obsah rozleje, ale u iných nie).

beata_k
30. dec 2022

Mne to nevadi, ale pripustam, ze je to neprakticke.

lvulik
30. dec 2022

Ano, dvihlo by mi to tlak a nechápem, ako to môže niekto urobiť a nechať tak 😀😀😀
Ale mne celkovo vadi pitie z fľaše (ak sa pije z fľaše, z ktorej piju aj ostatní a nachádzame sa doma, kde sú poháre k dispozicii).

petulda333
30. dec 2022

Mne to vadi,muzovi nie

janinka007
30. dec 2022

Nemate pohare, to pijete vsetci z jednej flase? Ci z akeho dovodu by mala niekomu vadit zdeformovana flasa? 🤔

petulda333
30. dec 2022

@janinka007 pijeme z pohara,no ked je vo flasi deco max 2 deci vody,tak to vypijeme naraz z flase. Mne sa vzdy pokrci ale vyrovnam ju

klarissa25
30. dec 2022

Nepijeme nikdy z fľaše ak pijeme vodu viacerí...neviem jednoducho nám je to proti srsti

veronikaszabova
30. dec 2022

Ano, neznasam to.

caroline_
30. dec 2022

My pijeme s muzom len s flase,nevidim dovod pouzut pohare,kazdy ma svoju flasu svojej preferovanej mineralky,a nevadi mi skrcena flasa ani moja ani muzova,aj ked on si ju vlastne vyrovnava,mne je to sumafuk a on zas moje flase neriesi :D

autor
30. dec 2022

dakujem kazdemu za odpoved! islo o mierne napuknutie stran citrodelka a flasa, je moja, pri strane mojej posele, sorry neviem co ste za princezne ale my máme flasu mineralky pri posteli a kazdy z nas z nej pije. hulvatsvo.ale odhliadnuc od tohto teda priznavam , ze ja ako zena ktora sa pokrci flasku pri piti, nie som v poriadku a clovek ktorenu vadi mierne pokrcena flasa je ok. toto vystihuje cele MK. idem sa dat vysetrit. vse naj do noveho roka

lamonita
30. dec 2022

Možno mu vadí ze mu za ňu nevrátia 15 centov🤣🤣😉🥂

heln
30. dec 2022

mojmu chlapovi je to sumak a mna to vytaca.

ika11123
30. dec 2022

Ja nepijem z fľaše iba pohára...aj keď sú členovia rodiny nemali by piť z jednej flaše kľudne sa tak môžete preniesť Helicobaktera alebo herpes kútik...a nemáte pokrčené flašky 😉

moonlight1210
30. dec 2022

Ano, mne to vadi. Vyrovnala by som ju. Mozno po stodvadsiatom raze by som sa ozvala, ak by to niekto u nas robil stale. Ale nerobi to nikto. Kazdy ju vyrovna akosi automaticky. Nikdy to nikto u nas nikomu nehovoril.

Horsie je to s tubou od zubnej pasty!
Iba ja v celej rodine ju pekne vzdy nahrniem k vrchnaciku. Zvysok rodiny ju vzdy veselo stlaci v strede. Ide ma trafit. Dohovorit nepomaha. Uz to ani neriesim. Automaticky ju upravim.

heln
30. dec 2022

na co sa zlostis? mala si siruaciu popisat hned.
mne napriklad vadi pohlad na pokrcenu flasu, nemozem za to, tak ako neznesiem pokrceny obrus na stole.

euka210
30. dec 2022

Vadi mi take, ale moj to nastastie nerobi.

petamich
30. dec 2022

uprimne ti odpoviem, ze mi to asi nevadi, lebo pri tejto teme som sa prvykrat zamyslela, ci mi to vadi 😃

ninusa4
31. dec 2022

Tiež som si musela predstaviť tu situáciu aby som vedela povedať či by mi to mohlo vadiť alebo nie , a apsolutne nie ,nechápem že niekto take aj rieši omg😵‍💫

letfenixa
31. dec 2022

@autorka áno, daj sa vyšetriť. Úplne zbytočná diskusia, tak nech už sa to neopakuje.

lvulik
31. dec 2022

Fiha, velmi zaujímavá reakcia autorky 🙂 nikto jej nenapísal v zásade nič negativne smerom k nej, všetci iba opísali situáciu u nich doma a autorka to krásne vztahovacne zobrala na seba, samonasrala sa a ešte sa snazila urazit nas, ktorým to vadí 😀
Mila autorka, to si ale rieš doma so svojim mužom, ktorému to vadi, nas do toho netahaj 😀

autor
31. dec 2022

@lvulik wau,teraz si mi dala..normalne sa idem niekde zakopat..je to diskusne forum, podotykam.

autor
31. dec 2022

@letfenixa draha maminka na materskej, skuste si odstreknut mliecko, je to diskusne forum, kde sa chodi diskutovat a nie urazat. takze liecbu odporucam ja. pekny den.

oli18
31. dec 2022

Autorka, velmi zmysluplnu temu si zalozila. A potom je tu tema, ze "Preco su vsetky na Mk take protivne". No ved aka tema, take odpovede 🙉.

lvulik
31. dec 2022

🤣🤣🤣🤣🤣
Podľa mňa chlapovi na tebe nevadí len tá pokrcena fľaša a v čase PMS odporúčam nezakladat akékoľvek diskusie 😀

petulda333
31. dec 2022

@lvulik niektore maju pms nonstop 🤣

moonlight1210
31. dec 2022

Odhliadnuc od toho, ze sa nechovas milo (a rypes, ak ma niekto iny nazor), no ziadas, aby sa k tebe naoplatku chovali za to milo a s respektom, mne napriklad vadi i predstava akekohokolvek typu jedla/napojov v spalni, ak nie je clovek zrovna chory.
Pride mi to bordelarske a aj negustiozne.
Jedlo patri do kuchyne, jedalne, pripadne do obyvacky a na terasu (proste kde je stol urceny na jedenie), este maximalne drobnosti na zahryznutie k pracovnemu stolu. Ale hned po zjedeni sa to uprace.
Skladovat jedlo a napoje v nocnom stoliku, ci na zemi vedla postele v spalni, to je pre mna neprijemna predstava.

lvulik
31. dec 2022

@petulda333 no... Potom platí dvojnásobne moje odporúčanie 🤣🤣🤣🤷🏼‍♀️😇
Ja som zväčša protivna iba počas PMS a vtedy sa snažím nereagovať na diskusie, lebo sa prebúdza moje diabolske ja 😀

Strana
z3