Vadia vašim chlapom pokrčené pet fľaše?
Ahojte. dávam anonymný prispevok. Situácia: napijete sa z flase minerálky, tak že ju pri tom pokrčíte, stlačite ju, napijete sa a bez toho aby ste ju znova nevyrovnali a dáte na stôl, stolík, atď. Otázka: nie je to pre vás neprijemne na pohlad? nehneva vas to?
Ja mam tiež nato tlak🤣
Keby sa to stalo mne, tak by som fľašu vyrovnala. Keby to spravilo moje dieťa, takisto by som ju vypukala do pôvodnej polohy - len z toho dôvodu, aby sa zvyšok náhodou nerozlial, keďže pokrčená už nemusí dobre stáť na tých spodných "nôžkach". Keby to spravil nejaký iný svojprávny človek, tak by som to neriešila (možno ešte u manžela, so zdôvodnením, že sa bojím, že sa obsah rozleje, ale u iných nie).
Mne to nevadi, ale pripustam, ze je to neprakticke.
Ano, dvihlo by mi to tlak a nechápem, ako to môže niekto urobiť a nechať tak 😀😀😀
Ale mne celkovo vadi pitie z fľaše (ak sa pije z fľaše, z ktorej piju aj ostatní a nachádzame sa doma, kde sú poháre k dispozicii).
Mne to vadi,muzovi nie
Nemate pohare, to pijete vsetci z jednej flase? Ci z akeho dovodu by mala niekomu vadit zdeformovana flasa? 🤔
@janinka007 pijeme z pohara,no ked je vo flasi deco max 2 deci vody,tak to vypijeme naraz z flase. Mne sa vzdy pokrci ale vyrovnam ju
Nepijeme nikdy z fľaše ak pijeme vodu viacerí...neviem jednoducho nám je to proti srsti
Ano, neznasam to.
My pijeme s muzom len s flase,nevidim dovod pouzut pohare,kazdy ma svoju flasu svojej preferovanej mineralky,a nevadi mi skrcena flasa ani moja ani muzova,aj ked on si ju vlastne vyrovnava,mne je to sumafuk a on zas moje flase neriesi :D
dakujem kazdemu za odpoved! islo o mierne napuknutie stran citrodelka a flasa, je moja, pri strane mojej posele, sorry neviem co ste za princezne ale my máme flasu mineralky pri posteli a kazdy z nas z nej pije. hulvatsvo.ale odhliadnuc od tohto teda priznavam , ze ja ako zena ktora sa pokrci flasku pri piti, nie som v poriadku a clovek ktorenu vadi mierne pokrcena flasa je ok. toto vystihuje cele MK. idem sa dat vysetrit. vse naj do noveho roka
Možno mu vadí ze mu za ňu nevrátia 15 centov🤣🤣😉🥂
mojmu chlapovi je to sumak a mna to vytaca.
Ja nepijem z fľaše iba pohára...aj keď sú členovia rodiny nemali by piť z jednej flaše kľudne sa tak môžete preniesť Helicobaktera alebo herpes kútik...a nemáte pokrčené flašky 😉
Ano, mne to vadi. Vyrovnala by som ju. Mozno po stodvadsiatom raze by som sa ozvala, ak by to niekto u nas robil stale. Ale nerobi to nikto. Kazdy ju vyrovna akosi automaticky. Nikdy to nikto u nas nikomu nehovoril.
Horsie je to s tubou od zubnej pasty!
Iba ja v celej rodine ju pekne vzdy nahrniem k vrchnaciku. Zvysok rodiny ju vzdy veselo stlaci v strede. Ide ma trafit. Dohovorit nepomaha. Uz to ani neriesim. Automaticky ju upravim.
na co sa zlostis? mala si siruaciu popisat hned.
mne napriklad vadi pohlad na pokrcenu flasu, nemozem za to, tak ako neznesiem pokrceny obrus na stole.
Vadi mi take, ale moj to nastastie nerobi.
uprimne ti odpoviem, ze mi to asi nevadi, lebo pri tejto teme som sa prvykrat zamyslela, ci mi to vadi 😃
Tiež som si musela predstaviť tu situáciu aby som vedela povedať či by mi to mohlo vadiť alebo nie , a apsolutne nie ,nechápem že niekto take aj rieši omg😵💫
Fiha, velmi zaujímavá reakcia autorky 🙂 nikto jej nenapísal v zásade nič negativne smerom k nej, všetci iba opísali situáciu u nich doma a autorka to krásne vztahovacne zobrala na seba, samonasrala sa a ešte sa snazila urazit nas, ktorým to vadí 😀
Mila autorka, to si ale rieš doma so svojim mužom, ktorému to vadi, nas do toho netahaj 😀
@lvulik wau,teraz si mi dala..normalne sa idem niekde zakopat..je to diskusne forum, podotykam.
@letfenixa draha maminka na materskej, skuste si odstreknut mliecko, je to diskusne forum, kde sa chodi diskutovat a nie urazat. takze liecbu odporucam ja. pekny den.
Autorka, velmi zmysluplnu temu si zalozila. A potom je tu tema, ze "Preco su vsetky na Mk take protivne". No ved aka tema, take odpovede 🙉.
🤣🤣🤣🤣🤣
Podľa mňa chlapovi na tebe nevadí len tá pokrcena fľaša a v čase PMS odporúčam nezakladat akékoľvek diskusie 😀
@lvulik niektore maju pms nonstop 🤣
Odhliadnuc od toho, ze sa nechovas milo (a rypes, ak ma niekto iny nazor), no ziadas, aby sa k tebe naoplatku chovali za to milo a s respektom, mne napriklad vadi i predstava akekohokolvek typu jedla/napojov v spalni, ak nie je clovek zrovna chory.
Pride mi to bordelarske a aj negustiozne.
Jedlo patri do kuchyne, jedalne, pripadne do obyvacky a na terasu (proste kde je stol urceny na jedenie), este maximalne drobnosti na zahryznutie k pracovnemu stolu. Ale hned po zjedeni sa to uprace.
Skladovat jedlo a napoje v nocnom stoliku, ci na zemi vedla postele v spalni, to je pre mna neprijemna predstava.
@petulda333 no... Potom platí dvojnásobne moje odporúčanie 🤣🤣🤣🤷🏼♀️😇
Ja som zväčša protivna iba počas PMS a vtedy sa snažím nereagovať na diskusie, lebo sa prebúdza moje diabolske ja 😀

Ano, hneva.