Vadilo by vám, keby váš muž lajkoval a srdiečkoval fotky inej žene?
Ahojte, takže vadilo by vám keby váš muž/priateľ lajkoval srdiečkoval fotky inej žene? Alebo sú to blbosti? Mám namysli keď lajkne všetky fotky tej istej žene povedzme už 15 zasebou. Poprípade reaguje srdiečkom.
Ja keď si predstavím že dávam ❤ môjmu nadriadenému na fotky kde je on s rodinkou napr ... ach tieto soc siete ... aj oni mne dajú like alebo srdiečko a neni za tým nič viac 😀
@janulik2008 To by nevadilo ani mne 🙂 Iné by bolo keby mu dáš srdiečko na fotku v trenkach možno a tvoj muž by ho nepoznal 😀😀
@perdulka7 už som si to sním vyriešila. Ja som sa na riešenie nepýtala. Zaujímalo ma ako to berú iné ženy. Nato predsa modrý koník je na diskutovanie. Neurazas? Tak si po sebe prečitaj ešte raz. Nechápem prečo zas riešiš moju anonymitu ved si nemusela ani odpisovať. To ze by stalkoval tvoj chlap inú ženu ti nevadí. Ale milión iných s prepáčením kokotin áno.
"...keby mu dáš srdiečko na fotku v trenkach mozno a tvoj muz by ho nepoznal..."
Muz by si to mozno ani nevsimol, ale zena toho chlapa v trenkach by mu doma urobila riadny curbes 🤣
Ja napríklad nemám tušenia, čo môj muž lajkuje, srdieckuje alebo čokoľvek iné 🤔 ani neviem, ako by som na to prišla. Ale teda my si pekne ženy aj mužov navzájom ukazujeme (a vôbec to neznamená nič o našej orientácii), takže keby sa mu nejaká páči, asi by mi ju ukázal. Aj ja mu ukazujem aj z koňa fotky, keď sa tu vycapí nejaká kočka 😄 a teda nevadí mi, že sa mu zdajú krásne aj iné ženy. Však neošpatneli všetky v momente, kedy stretol mňa 😄
Určite by mi to vadilo, ale v prvom rade by som hľadala príčinu, prečo má muž takú potrebu. Lebo podľa mňa v riadne fungujúcom vzťahu by toto byť nemalo. Život nám donesie mnoho náročnejších situácii a nie aby sme ešte riešili takéto hlúposti len preto, že jeden z partnerov nevie kde má miesto, nevie čo je úcta voči partnerovi a správa sa ako pubertiak čo je nacapeny na monitore a posiela 💕.
Vadilo
Ja ani neviem komu co a ci a ako lajkuje...a ani mi to na nastenke nevyskakuje
Like by mi nevadil srdiecko ano
no nvm kto by si dal foto v trenkách na FB 😀😀😀 Hoc napr môj bývalý žiarlil na to že som dala like alebo ❤ na fotku kde boli tuším 4 alebo 5ti hore bez ... upozorňujem tanečníci 😀😀😀
@perdulka7 presne
Moj to nerobi takže nema mi čo vadiť 🙂
Mne by to vadilo, všetko sa dáko začína. Netvrdím že z toho bude hneď nevera. Ale dnešná doba a kadejaké sociálne siete jej veľmi pomáhajú.
Nie, nevadí mi to a už vôbec nesledujem čo má liknuté.
Nie, vôbec by mi to nevadilo. Nikdy som žiarlivá nebola a už tobôž nie na tieto virtuálne blbosti.
A keď sa mi niečo páči, tiež to like-nem. Áno, aj cudzích mužov.
@perdulka7 ano presne to funguje :D a nie len jej ale aj kazdemu chlapovi kde sa nejaka dobra fotka mihne...
a ako prišiel na tu "neznámu" ženu
Ved mozno lajkuje vsetko zaradom. Nič to nemusí znamenat.
ano vadilo, treba si jasne stanovit hranice