icon

Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?

21. apr 2024

Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?

viera3488
Odpoveď bola odstránená
mircalla
22. apr 2024

@blunka Nie som, keby si citala poriadne, precitas si, ze auto pouzivam minimalne. Vacsinu veci mam pochodenych bez. Dokonca sa niektore oplatia viac autobusom ci vlakom.
Opat jedna, co jej unikla pointa. Tu vobec nejde o pohodlnost ani o nic ine. Ide o usporu casu a nebyt viazany spojmi. Niekedy to tymi spojmi ci peso totiz nejde.

viera3488
22. apr 2024

@mircalla mimochodom o vodičák som sa snažila iba ja ale nebavilo ma to tak som odišla !!! Keď chces byť múdra

lenka1993
22. apr 2024

Nie nevadí mi to. Milujem šoférovanie a to že partner nesoferuje mi vôbec nevadí.

mircalla
22. apr 2024

@viera3488 Fiha, vyplacnu dost vela penazi za vodicak a potom sa na to vybodnut, lebo ta to nebavi....Celkom luxus

blunka
22. apr 2024

@mircalla máš niečo s mozgom ? neskutočné čo tu dorábaš :(.

mircalla
22. apr 2024

@viera3488 K tvojej IP, co si mi poslala (vid nizsie). Kludne mozes pisat aj sem...Nemusis mi pisat do IP. Prajem ti pekny zvysok vecera.

Ty si naozaj jebnuta? Keď píšem že nám to bez auta vyhovuje tak na Tom nieco pravdy bude !!! Keď som mala priateľa z autom bola som lenivá sa prejsť čo i len do obchodu a teraz som šťastná že auto naozaj nemá ani jeden z nas!!!! Už to pochop

viera3488
22. apr 2024

@mmoni89 ona je fakt na hlavu mám taký pocit stále tu bude presvedčiat ten názor že NAM DVOM bez auta to nevyhovuje a že sme si na to zvykli. 🤣
Nebudem si robiť nasilu vodičák len preto, lebo ma k tomu nútili druhý a preto ma to už prestalo baviť. Myslím si že je lepšie nieco vzdať keď ťa niečo nebaví. Pani @mircalla za to že je ona pohodlná si myslí že každý v dnešnej dobe MUSÍ mať vodičák. Nie nemusí , poznám X ľudí čo ho nemajú a ani by ho nechceli tak ako ja

viera3488
22. apr 2024

@mircalla nevieš presne dôvody okrem toho že ma to po čase prestalo baviť. Moje peniaze nie tvoje

viera3488
22. apr 2024

@blunka asi ma, nechce pochopiť že niektorí ľudia žijú aj bez áut. Už naozaj mi praskli nervy💁🏽‍♀️🤣

blunka
22. apr 2024

@viera3488 mne na to kde som napísala že mám vodičák odpísala citujem "Dobre, utesujte sa, ze je idealne sa vyvazat taxi a byt viazani spojmi, lebo nemate vodicak" 😀 😀 😀. A na to mi neskôr napísala "......keby si čítala poriadne...." Je úplne mimo tá žena, kašli na ňu.

mircalla
22. apr 2024

@blunka Toto konktretne som ta zle oznacila.

viera3488
22. apr 2024

@blunka tiež si myslím. Keď sa proste ani jeden z nás na to necíti šoférovať a nemáme peniaze na ďalší vodičák tak radšej zaplatím taxi 10€ ako skoro 1000€ a a nespraviť to ani 3x 🤷🏻‍♀️ nie každému to je súdené

mircalla
22. apr 2024

@viera3488 A teda nie som pohodlna, denne nachodim toho dost. Pohodlna si bola skor ty, kedze si nesla ani do obchodu, ako pises. Ani teraz do neho nechodis, mas donasku. Uz len tolko k tebe. Cize sa toho moc nezmenilo.

viera3488
22. apr 2024

@mircalla moja ja chodím pre drobnosti do obchodu a na veľký nákup robím donasku🤣🤷🏻‍♀️ už som to tu spomínala tuším ale ty zjavne nepochopíš nikdy nič.
VEĽKÝ NÁKUP = DONÁŠKA
DROBNOSTI = PREJDEM SA DO OBCHODU

minenkak
22. apr 2024

@viera3488
@blunka to z nej si nič nerobte, aj ja a môj muž sme leniví,ona si ide svoje,iné nie je

blunka
22. apr 2024

@viera3488 a teraz si POHODLNA lebo máš donášku 😀. Teraz ťa bude 10 podstránok presvedčovať že si pohodlna aj keby si jej vysvetlila 10 príkladmi že prečo nie si.
Pritom tvoj nákup je rýchlejší ako jej "autový". Ale nejdeš AUTOM a to je modla 😀.

viera3488
22. apr 2024

@blunka ja už plačem od smiechu 🤣🤣🤣 ale fakt mi to takto vyhovuje. Keď mi to donesú, nemusím sa nikam trepať a mám to lacnejšie a nemusím strácať nervy so šoférovaním 🤷🏻‍♀️ príklad spravím nákup do 100€ a dovoz je len 4€ tak čo je lepšie ? 🤣

viera3488
22. apr 2024

@blunka každému síce vyhovuje niečo iné, ale mne toto úplne . Pre maličkosti ako sú šunka, maslo atď si skočím samozrejme do obchodu peši , ktorý je odo mňa Max 5min cesty a mám nakúpené rýchlo.

mircalla
22. apr 2024

@blunka Pokial viem, ze pohodlnu ste oznacili vy dve mna, ale vsak nevadi. Evidentne to je v poriadku, opacne ako reakcia to je uz nie. Esteze ste si sadli. Kazdopadne si myslim, ze vacsina ludi ma nazor ako ja, staci si precitat diskusiu. Smiesne, ako strasne Vas vie vytocit do vyvrtky trivialna debata o aute, normalne tlak na 180

majlo1234
22. apr 2024

@gabrm samozrejme, plati to aj opacne. Teda skor vramci toho tvojho postoja. Sice neviem opravit vodovodnu bateriu, ale viem ostrihat detom nechty😂 a samozrejme milion dalsich veci, ktore moj muz nevie/nechce sa naucit, tak ako ja sa nechcem naucit niektore veci, lebo to nepotrebujem.
Ale v nasej situacii, ked dennodenne chodime autom, bola by to absolutne nerovnomerna zataz.

viera3488
22. apr 2024

@mircalla nás nevytocila debata o aute ale o tvojom vnucovani názorom druhým 🤦🏻‍♀️

mircalla
22. apr 2024

@viera3488 Ale ved ty si vyskakovala aj na inych a to uz od prvej strany, ci nie? A nadavala si tu vsetkym, co mali nazor ako ja....Potom si daco mazala, potom zase nadavala....Hned prvy prispevok si niekomu (nie mne) vynadala do drb...ch

viera3488
22. apr 2024

@mircalla áno, nadávala som lebo urážať chlapov len preto že nejazdia 🙄. Prepáč ze ma to všetko nahnevalo keď mám doma POKLAD bez auta. A sorry, že ty si si išla stále svoje vraj: nám to nevyhovuje len sme si na to zvykli byť bez auta. Pravda je že nám to vyhovuje a ty s tým nič nemôžes urobiť, je to čisto naše presvedčenie, môžeš si tu písať svoje názory že bez auta sa nedá dostať nikam , ale dá sa. Sorry, že my dvaja sa necítime na to, šoférovať, nemáme peniaze na DRAHÝ vodičák, nemáme peniaze na ďalšie zbytočné výdavky. 🙄 Úprimne som naozaj šťastná bez auta. Keby máme auto tak by mi robilo problém sa ísť prejsť po dedine, do obchodu, do mesta atď 😁.

mircalla
22. apr 2024

@viera3488 Priam by som povedala, ze si bola vulgarna a agresivna ku vsetkym, vsak citat vieme....A nevnucuj mi svoj nazor, ze chlap bez vodicaku neni neschopak. Myslim, ze je a mysli si to dost vela dalsich...Takze nam nechaj tiez pravo na nazor.

blunka
22. apr 2024

@mircalla "Smiesne, ako strasne Vas vie vytocit do vyvrtky trivialna debata o aute, normalne tlak na 180" 😀 😀 😀 vážne ? ja sa tu už hodinu rehocem ako ti píli nervičky že niekto je schopný žiť aj bez auta a hnusne ale fakt hnusne si ideš svoje a ideš presnedčiť ženy že auto im treba 😀. Nechápem tú nezlomnosť predsadzovať svoju somarinu a nerešpektovať iný názor. A väčšina je tu na tvojej strane ? Nebuď smiešna 😀.

viera3488
22. apr 2024

@mircalla buď taká láskava a keď o mojom chlapovi nič nevieš tak láskavo sa zdrz komentárov ! Vidíš aké to je príjemné keď ty vnucujes svoje názory nám ostatnym?

mircalla
22. apr 2024

@blunka Nemyslim, ze som tu bola vulgarna a agresivna ako @viera3488. Som kludna a snazim sa davat vecne argumenty. Nehovorim tu nikomu, ze je divny, jebnuty, drbnuty a podobne....
Nemam potrebu vsade pridavat vykricniky.

viera3488
22. apr 2024

@mircalla ale ty nechápeš že tie tvoje otrepané argumenty proste idú na nervy? Tiež máme svoj názor a tiež každému vnucujes ten svoj

mircalla
22. apr 2024

@blunka Rovnako ako ty nezlomne presviedcas, ze netreba