Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?
Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?
Mne osobne určite áno, pretože keď budem potrebovať niekam odviezť / deti atď v prípade choroby plus komfort proste, tak to by bez VP nešlo.
Ale môj ocino vodičak nemá z dôvodu že má problém s očami - rozlišovanie farieb, a mamina má VP a všade ho vozí ale oni to tak majú už roky, nikomu to nevadí a sú spoko.
@sheila121 lenže toto je kkt a ešte k tomu je aj neschopny 😀
mne tiež kecá do toho, síce sú občas chvíle keď by som prijala aby mal vodičák nech nerobím stále len ja osobného šoféra ale úprimne by som sa asi bála :D
pri tých cenách koľko teraz stojí kurz mi to až tak neprekáža. jediné čo mi naozaj brutálne vadí keď sa mi montuje do rádia / hudby.
@ka_ty2 samozrejme v takomto prípade sa to dá chápať, tam iná možnosť nie je. Ale v prípade kde je muz zdravy a schopný sa to nedá porovnať
Áno vadilo a veľmi
Áno,vadilo
Nie nevadilo. Bolo by to obmedzujuce, ale toto rozhodne nie je kriterium podla ktoreho by som vyberala partnera. Ja sama som prilezitostny sofer.
Co by mi rozhodne vadilo, keby mi do soferovania kecal, pricom on sam by nesoferoval, ako spominas. To by som mala nervy.
Vadilo a veľmi. Pokiaľ to nie je zo zdravotných dôvodov samozrejme.
A tak isto nechápem aj ženy ktoré musí muž voziť na nákup.
@belllinka by si sa divila. Kamarátka ma phdr, vysokú školu má chemicku robí v labaku chodí aj do zahraničia. Ale vodičák nie je schopná spraviť. Ma problém odsoferovat. Testy spraví ale jazda je pre ňu zabijak. Niekto to skrátka nemá v sebe .
Ahoj, priznam sa, ze mne by to vadilo tiez, napriklad na dlhej trase je fajn sa vystriedat
Koľko žien ,ktorým by to vadilo ,majú všetky skupiny čo ich muži
Môj nemá a ani mi to nevadí, rada jazdím jeho by som za volant ani nepustila 🤣🤣🤌
Mne by to vadilo. Ja nerada šoférujem, takže vždy u nás ide muž. Už aj syn nás vozí od 17 rokov. Pre mňa je to taká bežná vec, že neviem, ako by som reagovala, keby mi muž povedal, že nemá a ani si nemieni robiť vodičák.
Vadilo keď som sa donútila začať šoférovať ja zvládne to aj chlap. A v dnešnej dobe bez auta je veľmi ťažko čosi odviezť vybaviť
@30katrusa40 nemyslím, že u jej muža ide o strach zo šoférovania, ale že bol lenivý sa naučiť teóriu na testy.
áno
Podobne ako @taisu ani môj nemá a aj keby si spravil za volant ho nepustím 😁 Občas by sa to zišlo ale to vždy nejako vyriešime. Bývame v meste, deti nemáme a taxikára mu nerobím. Ani do šoférovania mi nekecá. Keby som si s ním na základe tohoto nič nezačala, mohla by som dosť ľutovať, pretože je skvelý manžel.
Nie nevadilo ja môjho muža ľúbim aj bez vodičáka🙂
No mne by to velmi vadilo, takyto muz je pre mna nepouzitelny, neviem si to ani predstavit. Je to pre mna rovnako dolezite ako znalost pravopisu, tam nie je proste ina cesta. Jedine zdravotne dovody.
nevadilo, mame tu mhd, taxi, vlaky....vodicak nie je pre mna rozhodujuci.
Vy ženy ste fakt divné. To Vám vadí že muž nemá vodičák ale to vám už nevadí keď ten muž vodičák má a musí na vás čakať 3 hodiny kým nakupite ak nie viac? Vy všetky česť výnimkám ste dobre drbnute čo tu píšete že taký chlap je nepoužiteľný 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Ano vadilo. To je taky neschopny si urobit vodicak?