Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?
Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?
@mircalla aj pri deťoch budem riešiť nákupy z donáškou. 💁🏽♀️ Za mňa je to X krát lacnejšie a výhodnejšie. Nemusím sa nikam trepať, nemusím vystávať dlhé rady pri pokladni, mäsa atď. Nemusím tankovať. Zaplatím za nákup cez internet príklad 80€ a 4€ je dovoz 💁🏽♀️. Prinesú mi to až k dverám, pomôžu mi to vyložiť. Ak pošlú niečo vadné hneď u kuriéra sa to dá aj neprebrať a tým pádom platím aj menej. 🙂 Takže za mňa je toto X krát výhodnejšie ako tie vaše autíčka.
@mircalla radšej nepresviedčaj ďalších a ďalších ľudí že auto je nutnosť :D :D áut je na ceste dosť, lepšie pre nás, že žijú v sebaklame.
@laurita285 neviem kto žije v sebaklame. Ja som spokojná s tým že nemám auto a tým pádom ani ďalšie zbytočné výdavky . Ako som už spomínala, sme dvaja a prechádzka nie je na škodu. Ja som mala priateľa z autom ale zostala som strašne pohodlná, lenivá ísť do obchodu čo bol len 5 minút cesty. Odkedy som sa rozišla s ním, som šťastná že mám muža bez auta 💁🏽♀️
@viera3488 ja som nadšená, že nemáš auto a prajem každému nech auto nemá a nemôže si ho dovoliť :D keby som ja určovala, tak by sa auto pod 40tisíc ani kúpiť nemalo dať a poistka by mala stáť aspoň 1000 a viac ročne, nie som zástanca toho, že obyčajný človek má nárok na auto :D táto planéta to jednoducho neutiahne :D
@laurita285 a koľko asi stojí poistka ročne
@minenkak od cca 120 do cca 400 eur na tie klasické autá čo vidíš na cestách (PZP myslím, nie havarijku)
@kuki13 A fakt ti nechcem protirecit, ale si zober, ze chces ist s rodinou z Bratislavy do Bojnic na den. Si limitovana spojmi, vlak ide do Prievidze, odtial bus, co stoji na okraji mesta pripadne taxik to je dalsi cas. Chces tam stravit den. Vlak raz za cca 3-4 hod a to este nie si v Bojniciach. Kocik k tomu....Uz si to vyhodnotis, ze sa ti to neoplati, posledny vlak ti ide dakedy podvecer....prides domov neskoro...Cely cas sa tam stresujes, ako to musis vsetko rychlo stihnut (ZOO, Hrad, Vyhliadka).....
Boli sme takto raz nakoniec sme tam prespali, inak sa nedalo...
Pripadne chces ist do Ceskeho Krumlova na predlzeny vikend. Komplikovane prestupovanie, cesta trva 8 hodin namiesto 3.5 autom. Dakujem neprosim, extremna strata casu a stres k tomu
Takze sa rozhodnes, ze tak tieto 2 destinacie asi skor nie, idem hladat daco jednoduchsie. A tu uz pride moment, ze mas bez auta ovela mensie moznosti. Nazorny priklad, zijes v sebaklame podla mna. Pripadne idem do Family parku do Rakuska, je to sice asi 70 km, no bez auta sa tam vobec nedostanem, takze tam nejdem a mohla by som pokracovat
@laurita285 teraz som pozerala a začína to od tisíc €ked chcem mať poistené ,aspoň časť z toho čo potrebujem.A tvoj názor tiež zastávam ,len niekedy sa bez auta naozaj nedá žiť.To poistenie ma len zaujímalo
@mircalla pozri, presla som bez vlastnenia auta 40 krajin sveta a stale je kam cestovat a co objavovat, auto som predala, lebo mi 3 roky stalo v garazi takmer nevyuzivane. Takto nam to vyhovuje. Keby nam to nevyhovovalo, vieme to jednoducho zmenit. Kazdy to ma tak, ako mu to vyhovuje, nemusime to mat vsetci rovnako.
@kuki13 V poriadku, ja mam radsej slobodu volby, co mi bez auta chyba. Ono aj ked ides na dovolenku letecky, musis sa dopravit na to letisko. Samozrejme ho nenechas zaparkovane na
letisku, to sa nedoplatis, ale niekde blizko....Akoze prist z dakej exotiky, trepas sa potom este domov do dakej dedinky z Bratislavy ci Kosic.....pripadne ak ti ani nejde spoj...nehovor mi, ze to je uplne super. S detmi sa to len zhorsi, vytvaras im nepohodlie. Dieta ma co robit vydrzat 10 hodinovy let napriklad, nasledne mu predlzis cestu domov z letiska uplne zvytocne o dalsich x hodin, pripadne musis obtazovat ludi, aby ta sli vyzdvihnut.
@timilv mne rady dával a ja som ho vysadila v dedine predtým pred naším bydliskom 😅😅😅 si myslel ze si robím srandu, reku nie padaj peši alebo taxíkom, odvtedy mám pokoj ak ho náhodou veziem do roboty tých 10 minút a ja ďalej do mojej 😅 inak je šofér on a držím hubu už radšej teraz ja nech mi to nevráti
@zuzulka558 🙂
Ano vadilo,bo pri detoch treba ich odviezt na kružky resp.k lekarovi a nie vždy sa matke da pokial uz je zamestnaná,takze urcite vadilo,bo bez auta v tejto dobe je to tazko,človek bez auta moc toho nestihne.
@mircalla cesta do Bojníc absulútne nie je komplikovaná, skoro všetci chodia z Prievidze taxíkom je to tam tak zaužívané roky, my máme auto a do Bojníc chodíme každý rok bez auta, lebo je to krásny výlet (my ideme od Žiliny, nie BA). Ak už trasa do Bojníc sa ti zdá komplikovaná a stresujúca .... nechápem, chodievaj autom teda, ale nepretláčaj to tým čo to zvládnu bez problémov.
@mircalla ty za každú cenu musíš vnucovať tvoj názor druhým? Opakujem sa nie každý má peniaze na zbytočne výdavky ako je auto. Moje sestry tiež nemajú auto a bez problémov chodia na výlety či už do Ba alebo hocikam inam. Ak niekde ide vlak o 2 hod., tie dve hodiny sa tiež dajú využiť niekde si sadnúť a tak. Ty si ostan v tvojom autíčku a nás bez áut nerieš ! Ak my nechceme mať auto ani nič nevnucuj nám svoj názor buď taká láskavá a rešpektuj aj naše názory!

@kuki13 Nutnost ist na pohotovost ani nehovorim...ides s 2-3 detmi na vylet nebodaj s kocikom dialkovym busom?