Váš názor na moju minulosť
Chcem sa poradiť.
Zažili ste niečo podobné v živote ako ja teraz?
Čo mám robiť?
Už je tomu asi 13 rokov, čo som v práci (zahraničná spoločnosť) spoznala muža. Obaja sme boli v tom čase slobodný (on dokonca "starý mládenec" mal vtedy 35 rokov). Veľmi sme si spolu rozumeli, randili sme spolu, bol ku mne veľmi milý, jeho spôsoby boli veľmi džentlmenské. Cítila som sa s ním vždy veľmi dobre, spokojne a chránená. Neskutočne to medzi nami iskrilo, ale nikdy k ničomu nedošlo až na jeden bozk.
No jeho pôsobenie vo firme sa skončilo. Odišiel, a potom pracoval v rôznych krajinách - Španielsko, Rusko, Anglicko, ale bol istý čas aj v Poľsku. Je veľmi zcestovaný človek.
Nikdy som na neho nezabudla, občas sme si napísali, ale už nikdy sa nezastavil, aj keď bol blízko napr. v tom Poľsku.
Toto ma tak trochu aj "ranilo", že si nedal tú námahu...
Pustila som to z hlavy. Mala som niekoľko vzťahov, ktoré vždy skončili zle, sklamaním a mojim veľkým smútkom. Mne sa blížila 30tka a veľmi som túžila po rodine. Nadbiehal mi jeden muž od nás, ktorého som dobre poznala, dokonca jedného času sme spolu začali aj randiť, potom som to ukončila.... ale znova sme sa nejak stretli, dali dokopy. Áno teraz poviem pravdu pravdúcu, vydala som sa za tohto muža, aj keď nebolo to z veľkej preveľkej lásky. Neviem, či som v tom čase verila ešte na lásku. Vedela som, že tento muž ma ľúbi a nikdy nesklame. A tak som vydatá, s dvoma deťmi, manželstvo spokojné, aj keď také nenaplnené. Sme úplne odlišný s mojim mužom...ale v zásade žijeme spokojne..
No a teraz zápletka. AKo inak....
"Starý mládenec" zpred 13 rokov sa vrátili na SLovensko, pracuje v tej istej firme ako sme sa tam spoznali. V meste kúsok od mojho bydliska.
Niekoľko krát ma kontaktoval na FCBa, hneď po príchode na SK lebo hladal podnájom, potreboval s tým pomôcť, aj sa chcel stretnúť na kávu a tak. Ale samozrejme, že som nešla na žiadne stretnutie (on je tu na SR pomaly tretí rok).
Zostalo teda pri takých občasných správach na FCB, keď si napíšeme na narodeniny alebo tak. Potom vzíde z toho nejaká debata, ktorá trochu vedie do minulosti. A spomienky ožívajú... a je to presne také iskrivé ako pred 13 rokmi...
Som z toho zmätená..
AKý je váš názor?
Dievčatá, ďakujem za vaše odpovede. Máte pravdu. Veľmi mi táto diskusia pomohla. Tiež si myslím, že tu na SK pobudne možno rok dva a znova dovidenia....

@lvulik A ako to teda vidis ty?